Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eίμαι ΕΞΑΛΛΗ με τη νηπιαγωγό μας

Recommended Posts

Έχω την "τύχη" η βεράντα του σπιτιού μου να βλέπει ακριβώς στο προαύλιο του νηπιαγωγείου που πηγαίνει ο γιος μου(προνήπιο).

Είμαι καθηγήτρια σε Γυμνάσιο και σήμερα είχα ρεπό.

Κάποια στιγμή ακούμε μουσική. Τα δίδυμα τρέχουν έξω και βλέπουν όλο χαρά τα παιδάκια να κάνουν πρόβα για την τελική γιορτή.

Βγήκα έξω για λίγο να προσέχω τα μικρά.

Ακούω φωνές....η νηπιαγωγός μάλωνε πάρα πολύ τα παιδιά και τα έσερνε στις θέσεις τους :shock:. Το ένα στάθηκε 1 μέτρο πιο κει, το άλλο έλεγε το ποιήμα χωρίς "χρώμα", το άλλο έκανε 2 στροφές αντί για 1 κτλ κτλ.

Αμέσως μετά βγήκε ο δικός μου. Ήταν πρώτος στη σειρά και περπατούσαν στα 4. Σε λίγο κλείνει τη μουσική, τον βουτάει κυριολεκτικά από τον αγκώνα και το σέρνει λίγο πιο κει. Του φωνάζει. Είπαμε να σταθείς εκεί και όχι εδώ.

Τον ξαναβουτάει και τον τραβάει με δύναμη.

Μιλάμε έβαλα τα κλάματα. Στεναχωρήθηκα τόοοοσο πολύ με τη στάση της.

Μα πώς πιάνει και τραβάει τα παιδιά; Δικά της είναι; Έλεος με αυτές τις γιορτές. Ένα μήνα τώρα έχουν παρατήσει το πρόγραμμα του σχολείου και το μόνο που κάνουν είναι πρόβες. Μου έρχεται να μην το στείλω αύριο.

Εγώ σαν καθηγήτρια δεν αγγίζω καν τα παιδιά ούτε τα πραγματά τους.

Το παιδί αμέσως μετά τραύλιζε να πει το ποιήμα του. Εντωμεταξύ έχει και πρόβλημα στα αυτάκια του αυτόν τον καιρό και δεν ακούει παρά ελάχιστα και παίρνει ισχυρή αντιβίωση. Η νηπιαγωγός ήταν ενήμερη γι'αυτό.

Ήθελα να πάρω τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια αλλά σκέφτηκα τη θέση της γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά και θα είχε σίγουρα μεγάλο πρόβλημα.

Το παιδί θα πάει και του χρόνου εκεί στο νήπιο και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που δεν έκανα τίποτα.

Σκέφτομαι να πάω μια μέρα την άλλη εβδομάδα και να της μιλήσω αλλά και πάλι δεν ξέρω....

Διαφημίσεις

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ θα της μίλαγα οπωσδήποτε....Σκέψου πως νιώθουν τα παιδάκια. Μου φαίνονται πολύ τραβηγμένα όλα αυτά για να μείνουν έτσι. Αρχικά θα της μίλαγα και μετά θα έφτανα και στον προϊστάμενό της.

xZBdp3.png

Ο μικρός τώρα μου μιλάει και τραυλίζει.

Θέλω να μιλήσω και σε αυτόν αλλά το μεσημέρι που θα κοιμηθούν τα μωρά.

Άκομψη μου φαίνεται η συζήτηση μαζί της. θα αφήσω λίγες μέρες γιατί τώρα μου έρχεται να της ορμήσω....

Κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα ενιωθα...μη σου πω θα ειχα παει απεναντι επι τοπου ειμαι και νευρικη...

Να πας και να της μιλησεις. Σκεψου το μελλον, σε ποσα παιδακια μπορει να φερθει ετσι αποτομα? Εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα ποση υπομονη θελει η δουλεια αυτη-αν δεν το εχεις, καλυτερα να μην το κανεις. Σε ολες τις δουλειες, τα νευρα μας πρεπει να μενουν εξω απο τη δουλεια, ποσο αν εχεις να κανεις με παιδακια.

Μιλησε της ηρεμα και πες της πως και να παει χαλια η παρασταση κανενας δεν θα της την πει οτι δεν ειναι καλη παιδαγωγος, αν ομως το παιδι ερχεται σπιτι στεναχωρημενο αλλαζει το πραγμα....

Στην πρωτοβαθμια θα πηγαινα για πιο βαρυ περιστατικο....χειροδικια για παραδειγμα...θα της εδινα μια ευκαιρια...

Χαρά Μαρία χειροδικία δεν είναι και όταν σε σηκώνουν από το έχα χέρι και σε τραβάνε ή σε σπρώχνει κάποιος 65 κιλά όταν εσύ είσαι 20;

Πριν λίγο καιρό στο σχολείο ένας μαθητής έπεσε πάνω σε έναν καθηγητή και εκείνος τον έσπρωξε.

Σε πληροφορώ ότι ο καθηγητής περιμένει να περάσει από πειθαρχικό.

Στην εκαπίδευση τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά. Μπορεί να χαϊδέψεις παιδί στα μαλλιά και να σε πάνε για σεξουαλική παρενόχληση.

Πώς αλλιώς να το πω; Δεν αγγίζεις ξένο παιδί.

Διαφημίσεις

αν δεν μπορει να κουμανταρει τα νευρα της καλα θα κανει να αλλαξει επαγγελμα..δοξα το θεο υπαρχουν πολλοι αδιοριστοι παιδαγωγοι...δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ανεχομαστε τους προβληματικους. Συζητα το και με αλλους γονεις (συμμαθητων) αφου δεν θες να προχωρησεις σε καταγγελια. Μονη σου ειπες ομως οτι εσυ ουδεποτε εχεις ακουμπησει μαθητη σου ουτε καν πραγματα του. Γιατι δινεις το δικαιωμα αυτο να το κανουν στο δικο σου παιδι? Εγω θα πηγαινα επι τοπου (αν ηταν εφικτο) να κανω φασαρια και να την ΑΠΕΙΛΗΣΩ αρχικα με καταγγελια και ενημερωση της διευθυνσης.

Συγνωμη αλλα τα παιρνω γαιτι εμενα με ειχε ξυλοφορτωσει μια δασκαλα και ακομα το θυμαμαι και ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ που δεν το ειπα ουτε στη μαμα μου απο ντροπη. Θα ειχε παρει ποδι, αντιθετως πηρε συνταξη απο το κρατος για να δερνει τα ξενα παιδια... Φρίττω!

Όλα είναι μια ιδέα...

Τί να πω; Και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ως τώρα.

Ποντάρουν στο ότι τα παιδιά είναι μικρά και δεν θα μιλήσουν; Στο ότι νιώθουν εκείνα ανίκανα και όχι ότι η δασκάλα έχει θέμα;

Ειλικρινά είμαι έξαλη.

Τόση πίεση πια με αυτή τη γιορτή;

Του χρόνου να είμαστε καλά θα ζητήσω να μην συμμετέχει το παιδί.

Παιδάκια είναι και τίποτα απολύτως να μην κάνουν όλοι θα γελάσουν, θα συγκινηθούν και θα χειροκροτήσουν.

Εγώ απορώ με την ψυχραιμία σου :confused:..........αρχικά θα είχα πάει εκείνη την στιγμή, ούτε δευτερόλεπτο αργότερα, θα την έπερνα στο γραφείο και θα την ξε@%ζα κανονικότατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό μπορεί άνετα να μεταφραστεί σαν κακοποίηση !!! Εάν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μετα με τα παιδάκια να κάτσει σπίτι της. Οι υπόλοιποι γονείς είναι ενήμεροι?????????????

Εγώ απορώ με την ψυχραιμία σου :confused:..........αρχικά θα είχα πάει εκείνη την στιγμή, ούτε δευτερόλεπτο αργότερα, θα την έπερνα στο γραφείο και θα την ξε@%ζα κανονικότατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό μπορεί άνετα να μεταφραστεί σαν κακοποίηση !!! Εάν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μετα με τα παιδάκια να κάτσει σπίτι της. Οι υπόλοιποι γονείς είναι ενήμεροι?????????????

Βασικά πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή να κρατήσει τα μικρά να πάω αλλά με ηρέμησε εκείνη, ήταν και δασκάλα, και μου είπε να μην κάνω τίποτα τώρα και να μιλήσω με εκείνη.

Ειλικρινά όμως αν δεν είχα τα μωρά από τη βεράντα θα "έπεφτα" για να της πω σταμάτα πια.

Παιδάκια είναι και τίποτα απολύτως να μην κάνουν όλοι θα γελάσουν, θα συγκινηθούν και θα χειροκροτήσουν.

Συγνώμη αλλά μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι μόνο για την γιορτή. Έτσι λειτουργεί σαν νηπιαγωγός γενικότερα !!! Δηλαδή όταν είναι στην αίθουσα και κάποιο παιδάκι δεν κάθεται στην θέση του και κάνει φασαρία τι νομίζεις ότι κάνει????????????:evil:

Διαφημίσεις

Λες να κάνει τα ίδια;;;;;;;;;;

Εγώ πίστεψα ότι πιέστηκε με τη γιορτή για να είναι τέλεια.

Τρομερη πιεση... η γιορτη του νηπιαγωγειου...:rolleyes: (δεν ειρωνευομαι εσενα αλλα εκεινη αν ισχυει αυτο)παντως αν δεν μπορει να ανταπεξελθει σε μια γιορτουλα φαντασου αν γινεται φασαρια στην ταξη τι μπορει να κανει...

Όλα είναι μια ιδέα...

Λες να κάνει τα ίδια;;;;;;;;;;

Εγώ πίστεψα ότι πιέστηκε με τη γιορτή για να είναι τέλεια.

Στο Μεγαρο θα κάνετε την γιορτή??? Μια απλή γιορτή !!! Δεν καταλαβαίνω την πίεση :(.............τι να σου πω, εμένα αμέσως εκεί πήγε το μυαλό μου.....

Αρχικά όταν την δεις απο κοντά, πως θα κρατηθείς??? Εγώ θα της όρμαγα....

Στο Μεγαρο θα κάνετε την γιορτή??? Μια απλή γιορτή !!! Δεν καταλαβαίνω την πίεση :(.............τι να σου πω, εμένα αμέσως εκεί πήγε το μυαλό μου.....

Αρχικά όταν την δεις απο κοντά, πως θα κρατηθείς??? Εγώ θα της όρμαγα....

val80 παλι συμφωνουμε απολυτα... παμε εμεις να τη δειρουμε???:lol::lol::lol:

αστειευομαι για το δειρουμε φυσικα... εστω να την ταρακουνησουμε:cool:

Όλα είναι μια ιδέα...

Έχετε δίκαιο κορίτσια και με φουντώνετε περισσότερο.

Αυτό το θέμα πάντως με τις γιορτές το έχουν πολλοί ως θέμα.

Δεν είπαν το ποιήματα τους με χρώμα και τί έγινε; Ηθοποιοί είναι;

Παιδάκια 4 ετών.....ήμαρτον.

Του χρόνου δεν θα τα έχει εκείνη, ευτυχώς........

Πάντως δεν θα το αφήσω έτσι.

Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις το παιδάκι σου που με τόσο κόπο το γέννησες και το μεγαλώνεις να στο κακομεταχειρίζεται κάποιος άλλος..........:(

Διαφημίσεις

val80 παλι συμφωνουμε απολυτα... παμε εμεις να τη δειρουμε???:lol::lol::lol:

αστειευομαι για το δειρουμε φυσικα... εστω να την ταρακουνησουμε:cool:

Μπορούμε να οργανώσουμε τα πιτσιρίκια, εμείς να την κρατάμε και αυτά να πάρουν το αίμα τους πίσω :twisted:

Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις το παιδάκι σου που με τόσο κόπο το γέννησες και το μεγαλώνεις να στο κακομεταχειρίζεται κάποιος άλλος..........:(

εμ ετσι ειναι βρε no doubt... και μονο που απλωσε χερι να τραβηξει θα της το ειχα μαυρισει! δεν θελω να σε φουντωνω αλλα ετσι ειναι βρε παιδια.

Όλα είναι μια ιδέα...

Σας είπα με συγκράτησε η μάνα μου. Εξάλλου δεν ήθελα να κάνω θέμα μπροστά στα παιδιά και στις άλλες μανάδες.

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.....λέμε τώρα.

Σας είπα με συγκράτησε η μάνα μου. Εξάλλου δεν ήθελα να κάνω θέμα μπροστά στα παιδιά και στις άλλες μανάδες.

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.....λέμε τώρα.

τι ητανε και μαμαδες εκει????:shock::shock:

Όλα είναι μια ιδέα...

no doubt έχει τύχει να κρατήσω την ανιψιά μου πολλές φορές πριν κάνω δικό μου παιδάκι, μπορώ να σου πω ότι ήταν απο τα πιο δύσκολα παιδιά που εχεις γνωρίσει, και ναι κάποιες φορές ήθελα να την πνίξω, αλλά αμέσως σκεφτόμουν, δεν μπορώ να την ακουμπήσω καν !!!! Δεν είναι δικό μου παιδί και δεν μπορούσα να διανοηθώ ούτε να την τραβήξω, ούτε να την σύρω !!!! Απλά την άφηνα και έκανε το σπίτι καλοκαιρινό :cool: Εσύ σαν καθηγήτρια γνωρίζεις καλύτερα τα όρια ποτ πρέπει να έχει κάποιος παιδαγωγός.

Μπορούμε να οργανώσουμε τα πιτσιρίκια, εμείς να την κρατάμε και αυτά να πάρουν το αίμα τους πίσω :twisted:

ή να παθει οτι η miss transbull στο συνονοματο μου εργο matilda... το εχετε δει? χαχαχα :lol::lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

"ψαρεψε" τον γιο σου οταν γυρισει... μην του πεις οτι ειδες τί εγινε, για να δεις αν θα σου το πει απο μονος του-αν δηλαδη, του εκανε εντυπωση η ενταση της δασκαλας.

σου λεει πραγματα απ τη σχολικη του ζωη γενικοτερα; τι θελω να πω...- αν η δασκαλα ειναι γενικοτερα νευρικη, μηπως τα παιδακια εχουν 'συνηθισει'; γιατι αλλιως θα στο ελεγε κι αλλη φορα,αν αυτη ειναι η συμπεριφορα της.

γυριζει χαρουμενος ολη τη σχολικη χρονια απ το σχολειο;

AtQqp2.png

Μου έχει πει πολλές φορές ότι τον μάλωσε ή τον έβαλε τιμωρία αλλά πάντα μου έλεγε ότι κάτι έκανε. Γενικά δεν μιλάει πολύ για το σχολείο και πολλές φορες δεν θέλει πάει.

Συγνώμη αλλά το διάβασα και είμαι έξαλλη..διαφωνώ εντελώς με αυτήν την κακώς -για μενα πάντα- εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη..τι σημαίνει 'θα έχει πρόβλημα στην α θμια?"..μα ΠΡΕΠΕΙ να έχει πρόβλημα, ένας άνθρωπος που προφανώς δεν αντέχει να κάνει αυτή τη δουλειά..

δεν ξέρω..στη΄θέση σου θα πήγαινα απευθείας και θα της έλεγα χωρίς φωνές ότι αν αγγίξει ξανά το παιδί μου θα έχει τεράστιο πρόβλημα..

έλεος...πρέπει να υπάρχει παντού αξιολόγηση , ειδικά των ανθρώπων που διαμορφώνουν παιδικές ψυχές..

αν δεν μπορει να κουμανταρει τα νευρα της καλα θα κανει να αλλαξει επαγγελμα..δοξα το θεο υπαρχουν πολλοι αδιοριστοι παιδαγωγοι...δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ανεχομαστε τους προβληματικους.

εύγε!

Έχω κάνει γιορτές και γιορτές. Τα παιδιά πρέπει να το θεωρούν κάτι ευχάριστο και όχι τιμωρία! Είναι η επιβράβευσή τους.

εμ ετσι ειναι βρε no doubt... και μονο που απλωσε χερι να τραβηξει θα της το ειχα μαυρισει! δεν θελω να σε φουντωνω αλλα ετσι ειναι βρε παιδια.

Καταρχάς έχει υποχρέωση να πάει και να κάνει καταγγελία. Μα να τραβάει τα παιδιά; Ούτε στα ζώα, πόσο μάλλον στα παιδιά τέτοια συμπεριφορά. Αίσχος! Και για την νηπιαγωγό αλλά και για την μητέρα αν δεν το καταγγείλει.