Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκπαιδευτήριο Γεωργίου Ζώη στην Αργυρούπολη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. :D

Παρακολουθώ χρόνια το forum και έχω πάρει πολλές πληροφορίες & συμβουλές για διάφορα θέματα.

Θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες για το εκπαιδευτήριο Γεωργίου Ζώη στην Αργυρούπολη ή για κάποιο άλλο εκπαιδευτήριο στην ίδια περιοχή. Πρόκειται για τον ανιψιό μου ο οποίος θα πάει 1η δημοτικού τον Σεπτέμβριο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

κοίτα ...για όλα τα σχολεία θα ακούσεις καλά και κακά ειδικά αν είσαι εκπαιδευτικός.....το συγκεκριμένο ανήκει στα παραδοσιακά με μια δόση εκσυχρονισμού μέσω της τεχνολογίας ,είναι στον χώρο πολλά χρόνια και ξέρω ότι γίνεται δουλειά και ότι οι ιδιοκτήτες το προσπαθούν.... επιπλέον έχει και πολύ καλές τιμές....

Ό,τι γράφει και η Κορίνα παραπάνω+ έχουν σελίδα και στο ίντερνετ όπου περιγράφουν αναλυτικά τα πάντα. Όσο για τους δασκάλους οι απόψεις είναι υποκειμενικές, από τα παιδιά που τελείωσαν εκεί το δημοτικό μου είπαν πως είναι πολύ ευχαριστημένα. Ένας δάσκαλος που δεν τους άρεσε παλιότερα έχει πλέον φύγει. Το σχολείο είναι "συμμαζεμένο" και δεν τίθεται θέμα κάποιος να κάνει κοπάνα ή το παραμικρό (π.χ. δεν πήγε κάποιο την πρώτη ώρα) ειδοποιούνται οι γονείς τηλεφωνικά. Η οικογένεια που γνωρίζω θα στείλει και τα δύο τώρα στο λύκειό τους. Είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτά.

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!! Την σελίδα τους στο internet την είδα και εγώ και μου άρεσε πολύ. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και καλό καλοκαίρι!

• 2 years later...

Εγώ δε θα σου πω την αποψη μου σα γονιός αλλά σαν απόφοιτη του σχολείου και η αληθεια είναι οτι δεν θα εστελνα εκει το παιδι μου και οχι επειδη δεν ενδιαφερονται αλλα επειδη θα ηθελα να πηγαίνει χαρουμενο στο σχολειο και οχι μεσα στο αγχος.

Διαφημίσεις