Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι γίνετε με τον EOΠΠΥ στο ΜΗΤΈΡΑ;Γεννάει καμμιά αρχές Ιουλίου;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας , έχει ενημερωθεί καμμια σας όσες γερνάνε αρχές Ιουλίου για τον ΕΟΠΠΥ κ το Μητέρα;

χαχα! ωραιο το σαρδαμ σου!!:lol:

λοιπον, εγω γενναω μεχρι 26/6 στο μητερα, και απ' ο,τι ρωτησα το γιατρο μου, ισχυει εδω και 2 μηνες σταθερα οτι πληρωνεις 800Ε(ή 850Ε)+13% φπα(γυρω στα 900Ε) για το τρικλινο. κι εσυ δεν πληρωνεις κατι αλλο, ουτε ομως παιρνεις επιδομα τοκετου(αυτο και καλα, παει στο μαιευτηριο)

αν εννοεις, αν το Μητερα θα βγει απ τον εοπυυ, δεν εχω ακουσει κατι.;)

AtQqp2.png

καλησπερα LOUCY & evi_mav,

με το καλο να υποδεχτειτε τα ζουζουνια σας. Εμεις περιμενουμε το μωρο μας τον Οκτωμβριο, ομως μολις τωρα τηλεφωνησα στο Μητερα και μου απαντησαν τα εξής:

με ΕΟΠΥΥ φυσιολογικος τοκετος

-600ευρω & 13% φπα= 678ευρω για 4κλινο για 3 διανυκτερεύσεις

σε περιπτωση ομως μη διαθεσιμοτητας αναγκαστηκα επιβαρυνεσε και πας σε 3κλινο

-870ευρω & 13% φπα= 983,10ευρω για 3κλινο για 3διανυκτερευσεις

στις ανωτερο τιμες συμπεριλαμβανετε η επισκληριδιος και οι βασικες εξετασεις

ακομα ψαχνομαι και προσπαθω να ξεμπερδεψω τα μπουτια μου οσο αφορα το επιδομα, αν το εισπραττει ολο το μαιευτηριο ή αν παει και κατι στην τσεπη μας, ευχομαι λιγο να βοηθησα

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Διαφημίσεις

καλησπερα LOUCY & evi_mav,

με το καλο να υποδεχτειτε τα ζουζουνια σας. Εμεις περιμενουμε το μωρο μας τον Οκτωμβριο, ομως μολις τωρα τηλεφωνησα στο Μητερα και μου απαντησαν τα εξής:

με ΕΟΠΥΥ φυσιολογικος τοκετος

-600ευρω & 13% φπα= 678ευρω για 4κλινο για 3 διανυκτερεύσεις

σε περιπτωση ομως μη διαθεσιμοτητας αναγκαστηκα επιβαρυνεσε και πας σε 3κλινο

-870ευρω & 13% φπα= 983,10ευρω για 3κλινο για 3διανυκτερευσεις

στις ανωτερο τιμες συμπεριλαμβανετε η επισκληριδιος και οι βασικες εξετασεις

ακομα ψαχνομαι και προσπαθω να ξεμπερδεψω τα μπουτια μου οσο αφορα το επιδομα, αν το εισπραττει ολο το μαιευτηριο ή αν παει και κατι στην τσεπη μας, ευχομαι λιγο να βοηθησα

μικρή διευκρινηση τωρα που αρχιζω και τα ξεχωριζω λιγο...χα χα....

Ο ΕΟΠΥΥ καταβαλει απευθειας στο μαιευτηριο το ποσο που εχουν υπογραψει στη συμβαση μεταξυ τους! Οι ανωτέρω τιμες ειναι η συμμετοχη που πληρωνουμε απο την τσεπη μας. Δεν εισπραττουμε τιποτα εμεις απο τον ΕΟΠΠΥ. σορρυ αν τα σχολια μου φαινονται χαζα αλλα εμενα μου πηρε αρκετα τηλεφωνηματα σε μαιευτηρια να καταλαβω λιγο πως τα εχουν κανει

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Πήρα τηλέφωνο χθες κ για μονοκλινο έχει 3000? συν ΦΠΑ 13%. Κανονικά έχει 6000, οπότε γλυτωνω τα μισά πάλι καλα. Οπότε κ ο γιατρός μου τόσα θα πάρει αχ αχ θα ξεψιλιστω πάλι!!! Ο μπαμπάς μου δηλαδή που θέλει να μου τα κάνει δώρο, βρε ασε με να πάω σε δικλινα τρικλινο, όχι!!!! Μου λέει!!!!!μονοκλινο!!!! Τι να κάνω , θα το απόλαυσω λοιπόν!!!

Πήρα τηλέφωνο χθες κ για μονοκλινο έχει 3000? συν ΦΠΑ 13%. Κανονικά έχει 6000, οπότε γλυτωνω τα μισά πάλι καλα. Οπότε κ ο γιατρός μου τόσα θα πάρει αχ αχ θα ξεψιλιστω πάλι!!! Ο μπαμπάς μου δηλαδή που θέλει να μου τα κάνει δώρο, βρε ασε με να πάω σε δικλινα τρικλινο, όχι!!!! Μου λέει!!!!!μονοκλινο!!!! Τι να κάνω , θα το απόλαυσω λοιπόν!!!

Εν ετη 2012 εν μεσω τετοιας κρισης εισαι πολυ τυχερη που έχεις τέτοιο μπαμπα κ που ακομα μπορει να σου κάνει τετοια δωρα.

Με το καλο το μωρο σου κ όπως το λες απολαυσε το!

• 3 weeks later...

Καλησπέρα,

Αν επιλέξω γυναικολόγο του Μητέρα για γέννα κ τετράκλινο η τρίκλινο μέσω ΕΟΠΠΥ (έχω ΙΚΑ) τι να υπολογίζω για αμοιβή γιατρού γνωρίζετε αν παίρνουν όσο κ το δωμάτιο?

Δηλαδή *700 περίπου το τετράκλινο δωμάτιο (αν είναι διαθέσιμο) και άλλη τόση η αμοιβή του

*900 περίπου το τρίκλινο και άλλα τόσα η αμοιβή του

Απ΄το ΙΚΑ δεν παίρνουμε επίδομα τοκετού γιατί είναι στο ΕΟΠΠΥ το Μητέρα σωστά?Δικαιούμαστε κάποια άλλη χρηματική παροχή-επίδομα?

Καταλαβαίνω ότι ο κάθε γυναικολόγος είναι διαφορετική περίπτωση, αλλά θα βοηθούσε η εμπειρία σας με το συγκεκριμένο μαιευτήριο.Επίσης κατά την διάρκεια της παρακολούθησης της εγκυμοσύνης πληρώνετε επισκέψεις στα ιατρεία τους?

Μου πρότειναν ένα πολύ καλό γυναικολόγο μεγάλο σε ηλικία που ξεγεννάει εκεί, αλλά για τα οικονομικά δεν έχουν ιδέα.