Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαρκεια θηλασμου..

Recommended Posts

Η μικρη μου ειναι 3 μηνων και θηλαζει ακομα αρκετα σε διαρκεια.. δηλαδη το μισαωρο ειναι το ελαχιστο! Εννοειται πως στην ουσια τρωει καποια ωρα και την υπολοιπη πιπιλαει ή μετα ξαναπινει για λιγο.. Εως τωρα την αφηνα γιατι προσπαθουσα να αυξησω την παραγωγη μου σε μια προσπαθεια επαναγαλακτισμου. Ομως αναρωτιεμαι.. μηπως πρεπει να την "ξεμαθω" σιγα σιγα ή θα το κανει μονη της? Δεν με ενοχλει τοσο εμενα γιατι οσο θηλαζω σερφαρω κλπ (αν και λιγος χρονος για δουλειες στο σπιτι θα ηταν πολυτιμος με την προυποθεση οτι μετα θα κοιμοταν ή θα καθοταν λιγο μονη της).. απλα αναρωιεμαι αν ειναι οκ ! Δηλαδη αν εγω οφειλω να την οδηγησω ετσι ωστε το ταισμα να κρατα λιγοτερο και αλλα να παιρνουν τη θεση του...οπως να μαθει να παιζει μονη με τα παιχνιδια της ή να παιζομε μαζι..κλπ.. τι λετε?

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις

Δε χρειάζεται να ξεμαθεις κατι εσυ. Το μωρο απο μόνο του σε λίγο καιρο δεν θα κάθεται στο στηθος πολυ ώρα και θα παίζει όλη μέρα.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Κ εμενα ετσι ηταν! Μεχρι κ ταινια προλαβαινα να δω. Χωρις να κανω τιποτα αρχισε σιγα σιγα να μειωνει απο μονος του το χρονο. Κ να σου πω την αληθεια μου λειπουν εκεινες οι μερες! Προλαβαινα να διαβασω κ κανενα βιβλιο, κανενα περιοδικο. Τωρα λιγο γαλατακι κ ξανα παιχνιδι. Δε λεω, τελειο και αυτο.

FU2np2.png

Διαφημίσεις