Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδιατρος που δεν δίνει εύκολα αντιβίωση

babyedem

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα

θα ήθελα τη βοήθειά σας στην εύρεση παιδιάτρου. έχω δύο αγοράκια (4 ετών και 6 μηνών) και είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τον παιδίατρό μου καθώς είναι πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο (κυριολεκτικά ότι ώρα και να είναι, σε ότι ερώτηση και αν είχα) και πολύ αρνητικός στη χορήγηση αντιβίωσης εκτός αν υπάρχει πραγματικά ανάγκη (ο μεγάλος έφτασε 3 ετών για να πάρει αντιβίωση και αυτό επειδή είχε ωτίτιδα). το ίδιο ισχύει και για εμβόλια που δεν είναι στο πλαίσιο του υποχρεωτικού προγράμματος. γενικά δεν σε πανικοβάλλει,υποστηρίζει το θηλασμό, δεν σε στέλνει για περιττές εξετάσεις και δεν είναι από αυτούς που σου λέει να κρατάς το παιδί σε μια "γυάλα" για να μην αρρωστήσει ή να μη βγει από το πρόγραμμά του.

το κακό είναι ότι ενώ κάνει κατ' οίκον επισκέψεις σε περίπτωση ασθένειας του παιδιού όποια ώρα και αν χρειαστεί, η τιμή του για τις κατ' οίκον επισκέψεις είναι αρκετά "αλμυρή" (πάνω από 100 ευρώ) και με δύο πλέον παιδιά που το ένα πηγαίνει παιδικό, δεν νομίζω όταν το ένα θα κολάει το άλλο να μπορώ να ανταπεξέρχομαι οικονομικά.εξάλλου έστω και αν μέρος του ποσού το καλύπτει η ιδιωτική ασφάλεια θεωρώ ότι το ποσό είναι εξωπραγματικό στη σημερινή πραγματικότητα (φανταστείτε ότι έτυχε να πάρει το ανωτέρω ποσό επί 2 επειδή εξέτασε και τα δύο παιδιά όταν ήρθε την ίδια μέρα σπίτι:shock:)

Για αυτό αν κάποια κοπέλα έχει να μου προτείνει κάποιο παιδίατρο στα ν.προάστεια θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων.

θα ήθελα να είναι γιατρός πραγματικά διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή, να έρχεται σπίτι όταν χρειάζεται και να μην δίνει αντιβίωση με τον πρώτο πονόλαιμο.

ευχαριστώ εκ των προτέρων:-)

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι θα αγαπησεις τον δικό μας.Ειναι ακριβώς αυτο που θέλεις.Ερχεται μόνο στο Σπιτι,γράφει φάρμακα και εξετάσεις σε οποιοδήποτε ταμείο.Τον βρίσκεις οποία ώρα παρεις(αν όχι σε παίρνει πίσω το συντομότερο δυνατό)δεν δίνει εύκολα αντιβιωση.Και καλή τιμή.Παιρνει 50 ευρω.Αν θέλεις παραπάνω πληροφ στείλε μου πμ.:wink:

adEup3.png

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Νομίζω ότι θα αγαπησεις τον δικό μας.Ειναι ακριβώς αυτο που θέλεις.Ερχεται μόνο στο Σπιτι,γράφει φάρμακα και εξετάσεις σε οποιοδήποτε ταμείο.Τον βρίσκεις οποία ώρα παρεις(αν όχι σε παίρνει πίσω το συντομότερο δυνατό)δεν δίνει εύκολα αντιβιωση.Και καλή τιμή.Παιρνει 50 ευρω.Αν θέλεις παραπάνω πληροφ στείλε μου πμ.:wink:

ποιος ειναι?! καποια στοιχεια επικοινωνιας? εξυπηρετει κορυδαλλο!?

Διαφημίσεις