Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπουκαλάκια για θήλαστρο medela, τα κρατάω ή τα πετάω?

Recommended Posts

Κορίτσια ετοιμάζω τα πράγματα της νέας μπουμπούκας! Τα παλιά πλαστικά μπιμπερό τα έχω πετάξει, κράτησα μόνο τα γυάλινα (χωρις πιπίλες φυσικά). Χρησιμοποίησα θήλαστρο και είχα πάρει πακέτο τα μπουκαλάκια για τη συλλογή γάλακτος της medela. Αυτά τί τα κάνω? Να τα κρατήσω ή να πάρω καινούργια??? Η μεγάλη μου είναι 2 τώρα οπότε είναι μπουκαλάκια 2 ετών! Τα χρησιμοποιήσαμε 40 μέρες μόνο.

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Εγώ θα τα πετάξω (αλλά τα είχα χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο από ό,τι εσύ). Θα έλεγα να πάρεις καινούρια, γενικά τα πλαστικά τα φοβάμαι, όσο καλής ποιότητας και να λένε ότι είναι.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Κορίτσια ετοιμάζω τα πράγματα της νέας μπουμπούκας! Τα παλιά πλαστικά μπιμπερό τα έχω πετάξει, κράτησα μόνο τα γυάλινα (χωρις πιπίλες φυσικά). Χρησιμοποίησα θήλαστρο και είχα πάρει πακέτο τα μπουκαλάκια για τη συλλογή γάλακτος της medela. Αυτά τί τα κάνω? Να τα κρατήσω ή να πάρω καινούργια??? Η μεγάλη μου είναι 2 τώρα οπότε είναι μπουκαλάκια 2 ετών! Τα χρησιμοποιήσαμε 40 μέρες μόνο.

Κι εγώ θα τα κρατούσα, με ένα καλό βράσιμο νομίζω μια χαρά θα είναι.. Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου!!

αποστειρωσε τα καλα και κρατα τα!

βεβαια εμενα η παιδιατρος με εβρισε που χρησιμοποιουσα θηλαστρο....

Γιατί καλέ???:shock:

EkcAp3.png

Εγώ θα τα πετάξω (αλλά τα είχα χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο από ό,τι εσύ). Θα έλεγα να πάρεις καινούρια, γενικά τα πλαστικά τα φοβάμαι, όσο καλής ποιότητας και να λένε ότι είναι.

μάλλον αυτό θα έκανα κι γω κουνελίτσα μου,

για την ακρίβεια τα πέταξα ήδη - κόψαμε το θηλασμό πρίν ένα μήνα.

Θα μου πείς γιατί κράτησα τα μπιμπερο της medela, ε με αυτά τον ταίζω ακόμη και το γάλα σκόνη (συνήθισε την πιπίλα και μου βγαίνει η ψυχή να την προσαρμόσω σε άλλα μπουκάλια).

Μάλιστα τους πήρα να τους ρωτήσω για τα μπουκάλια αν κάνει για γάλα σκόνη, αλλά με τη δουλειά δεν με βρήκαν.

Θα τους τηλ αύριο πρωί, θέλεις να ρωτήσω για τα μπουκάλια του θήλαστρου?

Εγώ τα πέταξα να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια (για την ακρίβεια τα άφησα να χαθούν κάπου στη δουλειά) γιατί με πληγώνει να τα βλέπω :eek:

είμαι έλεος το ξέρω χαχαχαχ σε φιλώ και ελπίζω να είσαι τέλεια!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα τα κρατούσα, με ένα καλό βράσιμο νομίζω μια χαρά θα είναι.. Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου!!

Γιατί καλέ???:shock:

ειναι της αποψης θηλασμος και τιποτε αλλο, τελος!!!!

εγω στην αρχη ειχα πολυ μεγαλο προβλημα με πληγωμενες θηλες (και ακομα εχω δηλαδη...:oops: ) και χρησιμοποιουσα θηλαστρο συνεχεια και εδινα και προσθετο.

και μονο που δεν με εδειρε!!!!!!!!!!!

καθε φορα που μιλαγαμε στο τηλεφωνο, η ερχοταν σπιτι, μου ελεγε πετατα ολα, βαλτον στον στηθος, και γω η δολια να της λεω δεν μπορω υποφερω, και αυτη να επιμενει!!!

μεχρι που τελειωσε το προσθετο (και δεν αγορασα αλλο επιτηδες) επαθα μαστιτιδα απο το θηλαστρο γιατι δεν μου αδειαζε καλα το στηθος και τον εβαλα στο στηθος αναγκαστικα με κλαμμα πολυ εχω να πω!!!!!!!!!

και τωρα δεν θελω με τιποτα να σταματησω το θηλασμο!!!!!!!!!! :-D:grin::-D