Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Puregon-Menopur-olgalutran

Recommended Posts

Θα ξεκινήσω διέγερση το επόμενο χρονικό διάστημα αν δεν πετυχει η σπερματέγχυση που έκανα. Ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας

Τηνν πρωτη φορά έκανα 300 πουρεγκον για 10 μερες (βραχυ πρωτοκολλο με ανταγωνιστη) και έβγαλα 7 ωαρια από τα οποία γονιμοποιηθηκαν τα 6!!!

Στη 2η έκανα 225 γκοναλ (παλι βραχυ με ανταγωνιστη) και ειχα μονο 2 τα οποία γονιμοποιηθηκαν

Στην 3η σκεφτομαι να προτεινω στο γιατρο να κανω το βραχυ παλι με ανταγωνιστη για 10 μερες (όπως τη πρωτη φορά) και να κανω 300 πουρεγκον-75 μενοπουρ και από την 6η μερα διέγερσης olgalutran (ανταγωνιστης).

Το χει κανει καμια;

Διαφημίσεις

Θα ξεκινήσω διέγερση το επόμενο χρονικό διάστημα αν δεν πετυχει η σπερματέγχυση που έκανα. Ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας

Τηνν πρωτη φορά έκανα 300 πουρεγκον για 10 μερες (βραχυ πρωτοκολλο με ανταγωνιστη) και έβγαλα 7 ωαρια από τα οποία γονιμοποιηθηκαν τα 6!!!

Στη 2η έκανα 225 γκοναλ (παλι βραχυ με ανταγωνιστη) και ειχα μονο 2 τα οποία γονιμοποιηθηκαν

Στην 3η σκεφτομαι να προτεινω στο γιατρο να κανω το βραχυ παλι με ανταγωνιστη για 10 μερες (όπως τη πρωτη φορά) και να κανω 300 πουρεγκον-75 μενοπουρ και από την 6η μερα διέγερσης olgalutran (ανταγωνιστης).

Το χει κανει καμια;

εγώ νομίζω σάντυ ότι σημασία έχει η καταστολή τελικά. Τα ίδια ακριβώς φάρμακα πήρα και εγώ και στις 2 εξωσ αλλά για διαφορετικό αριθμό ημερών βέβαια, όμως στην 2η είχε σημασία και η καταστολή πιστεύω...

Gogo, τη δευτερη έκανες το βραχυ με καταστολη ή το μακρυ;

Εμενα μου δωσαν τωρα να κανω γκοναλ 225-μενοπουρ75, το ποίο θα αυξηθει από 6η μερα) και αρβεκαπ απο 2η μερα. Επειδη ειναι κατι νεο μου δινει ελπίδα ότι θα γινει κατι καλυτερο!

Gogo, τη δευτερη έκανες το βραχυ με καταστολη ή το μακρυ;

Εμενα μου δωσαν τωρα να κανω γκοναλ 225-μενοπουρ75, το ποίο θα αυξηθει από 6η μερα) και αρβεκαπ απο 2η μερα. Επειδη ειναι κατι νεο μου δινει ελπίδα ότι θα γινει κατι καλυτερο!

9 μέρες τί είναι? μακρύ ή βραχύ? αυτό έκανα. Επίσης για καταστολή πήρα cyclacur για 7 μέρες, όχι τίποτα φοβερό...Ποιος σου τα έδωσε αυτά? Κάτσε να δεις την σπερματέγχυση αν πέτυχε βρε παιδάκι μου:)αλλά προετοιμάζεσαι εσύ-των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν?

Μπα δεν νομιζω ότι έχει πετυχει. Εχω συμπτωματα ότι θα μου ρθει η περιοδος. Επιπλεον προετοιμαζομαι μηπως κανω κατι Ιουνη γιατι μετα δεν παιζει μεσα στο καλοκαιρι.

Το βραχυ ειναι για 9 μερες.

Διαφημίσεις

Μπα δεν νομιζω ότι έχει πετυχει. Εχω συμπτωματα ότι θα μου ρθει η περιοδος. Επιπλεον προετοιμαζομαι μηπως κανω κατι Ιουνη γιατι μετα δεν παιζει μεσα στο καλοκαιρι.

Το βραχυ ειναι για 9 μερες.

που θα την κάνεις? αποφάσισες?