Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπυράκια στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, από τον 3ο μήνα κ μετά εχω γεμίσει σπυράκια τα οποία δεν είχα!!βρίσκομαι στη 19η εβδομάδα κ ο γιατρος μου είπε οτι μπορεί να γίνω κ χειρότερα λόγω ορμονών!!ξέρετε αν μπορώ να βάλω κατι στο πρόσωπό μου?;)

Διαφημίσεις

μήπως έχεις αγοράκι? γιατι και εχω απο τον 3ο και μετα εβγαλα σπυράκι, οχι βεβαια παρα πολλα αλλα πριν δεν τα ειχα, και σε μια εκπομπή ακουσα οτι αν εχεις αγοράκι υπάρχει περιπτωση να βγαλεις σπυράκια λογο ορμονων. Καλο για τα σπυράκια που ξερενονται ειναι το σαπουνακι της clinique αλλα μετα θελει οπωσδηποτε ενυδατική κρεμούλα γιατι ξερενει το προσωπο και αυτο ειναι βεβαια που βοηθάει τα σπυρακια να φύγουν πιο γρήγορα.....

Εγώ είχα βγάλει στο πρώτο τρίμηνο μερικά σπυράκια. Τώρα είμαι στη 17η εβδομάδα και βγαίνουν που και που 1-2, ενώ πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ θέμα με ακμή κλπ.. Το μόνο που κάνω είναι να πλένω καθημερινά το πρόσωπο με ένα πολύ ήπιο διάλυμα καθαρισμού, το sensibio H2O, της bioderma...Δεν ξέρω αν αυτό βοήθησε στο να ελαττωθούν ή είναι απλά θέμα ορμονών, πάντως μετά το πλύσιμο με το συγκεκριμένο αισθάνομαι το δέρμα μου πολύ απαλό!

Α, κι επίσης έχω αγοράκι RODOYLA! :)

τελικα μαλλον ειναι αληθεια αυτο με τα σπυρακια και τα αγορακια, τουλαχιστον στην πλειοψηφία....:-D το ακουσα στην εκπομπή mommy την περασμένη Κυριακή μια γυναικολόγος το ειπε....

Δεν το πιστεύω βρε κορίτσια...Και εγώ αγοράκι έχω και τα σπυράκια έκαναν την εμφάνισή τους από τον 3ο μήνα περίπου! Τώρα έχουν αρχίσει και φεύγουν σιγά σιγά από μόνα τους καθώς δεν χρησιμοποίησα τίποτα.

Διαφημίσεις

κ εγω μάλλον αγοράκι έχω δε φάνηκε καλά την τελευταία φορά.Σε 2 βδομάδες έχω τον υπέρηχο β-επιπέδου,οπότε εκεί σίγουρα θα το δούμε!!!!ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές.Με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας!!Και παρεπιπτόντως έκοψα κ τις σοκολάτες αλλά τίποτα..:-(

Κι εγώ εβγαλα σπυρακια στους ωμους οπου δεν ειχα ουτε ενα! Ειχα γινει χαλια σχεδον με το που εμεινα εγκυος! Τωρα ειμαι στην 25η εβδομαδα και εχουν εξαφανιστει ολα και μαλιστα εφυγαν ξαφνικα! Δεν εβαζα τιποτα! Αααα!! Και εγω αγορακι εχω!

• 2 months later...

Κορίτσια, μην το ψάχνετε...Τα αγοράκια φταίνε!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα από νωρίς βγάλει σπυράκια στο μέτωπο, στο στέρνο και στους ώμους και ένιωθα τόσο άσχημα που σκεφτόμουν ρε γαμώτο δεν έβγαλα στην εφηβεία, θα τα βγάλω τώρα??? Ότι είναι αγόρι το μάθαμε στη Β-επιπέδου. Μέχρι τότε δεν είχαμε καμιά πρόβλεψη λόγω θέσης.

Τώρα είμαι ξανά έγκυος στη 17η βδομάδα. Από το 2ο μήνα είχα αρχίσει να γεμίζω πάλι σπυράκια στα γνωστά σημεία(μέτωπο, στέρνο, ώμους) και όταν πήγαμε για τον υπέρηχο Α-επιπέδου μας είπε η γιατρός πως πάλι μάλλον αγοράκι έχουμε. Εγώ την ψιλιάστηκα τη δουλειά πριν καν πάμε, οπότε εκείνη την ώρα δε μου έκανε και μεγάλη έκπληξη..Το μόνο που παραξενεύτηκα ήταν που κατάφερε να δει το φύλο τόσο γρήγορα αυτή τη φορά...

Τώρα έχω βγάλει σπυράκια και χαμηλά στην πλάτη επιπλέον...Κούκλα θα είμαι στη γέννα!!!:-D Δε θα μου φτάνουν τα κιλά, η τριχόπτωση και η εξάντληση, θα έχω και τα σπυριά!Μπλιαχ! Άτιμες ορμόνες!

[URL="http://lilypie.com/"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/YQbzp3.png[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/uJK3p3.png[/img][/url]

Γεια σας,

μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ:

Σπυρακια κ εγκυμοσυνη... Gkrrr!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=103639

Εγκυμοσύνη και Ακμή

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=84411

ακμή

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20976

Κρέμες προσώπου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30137

Συμβουλές περιποίησης για μέλλουσες μητέρες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23873

εγω παλι στο αγορακι μου ειχα δερμα μωρου,στο κοριτσακι μου ομως ειχα γεμισει σπυρακια,ειδικα στο λαιμο κατω απο τα αυτια....χαλια!!!το μονο που χρειαζεται ειναι απαλος καθαρισμος-εγω πλενομουν με μωρουδιακα αφρολουτρα,και τιποτα αλλο.γυρω στον πεμπτο μηνα ειχαν υποχωρησει.

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν παιζει ρολο αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!!!!Αναλογα την εγκυμοσυνη και το πως αντιδρουν οι ορμονες σε καθε γυναικα!!!Ρωτησα τον γιατρο μου!!!Και εγω αγορακι εχω και το προσωπο μου ειναι πεντακαθαρο!!!!

8Unip2.png

και εγώ γέμισα απο το δεύτερο μήνα και γενικά το πρόσωπό μου έγινε πολύ λιπαρό. Πλένομαι 2 φορές τη μέρα με υγρό σαπούνι και γενικά έχει βελτιωθέι η κατάσταση. Τα μαλλία μου αντίθετα ενώ ήταν λιπαρα τώρα πια δεν είναι.... φορ δε ρεκορντ και εγω αγόρι έχω ...το έιδα χτες

• 1 year later...

Καλησπέρα ..... Σημερα ξύπνησα και αντίκρισα δυο μικρά σπυράκια ...... Εσείς τι λέτε..????ισχυει οτι αν εχεις κοριτσάκι βγάζεις σπυράκια ενώ οταν εισαι ποιο ομορφη απο ποτε εχεις αγοράκι...???

Κοριτσια σας καταλαβαινω απολυτα!!!και εγω εχω γεμισει μικρα μικρα σπυρακια.εμενα ειναι διδυμα αρα παω για 2 αγορακια???και εγω νομιζα οτι ειχα κοριτσακια αλλα δεν πειραζει γερα να ειναι πανω απο ολα!!!

Διαφημίσεις

Τελικά τι γίνεται μ'αυτά τα σπυράκια?:lol: εγώ στην αρχή είχα γεμίσει! σαν ακμή στα φόρτε της ένα πράγμα!χάλια είχε γίνει το πρόσωπό μου! τώρα πάλι βγάζω αλλά 1-2! είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα δλδ! επίσης έχω βγάλει σαν μικρά κοκκινα σπινθουράκια επάνω στην κοιλιά!αλλά δεν με φαγουρίζουν! έχει συμβει σε καμιά άλλη? κι εγώ δίδυμα έχω αλλά φυσικα δεν ξέρω ακόμη τι είναι..αν κ στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός κάτι μου πέταξε για το ένα ότι μπορεί να είναι αγόρι..επίσης το μαλλί χάλια...τελείως λιπαρό!καθε μέρα λούσιμο θέλει!

z4WZp2.png

• 2 weeks later...

Να ρωτησω..πότε έδειξε σε εσάς που εχετε κορίτσι ότι ειναι τελικά κορίτσι? ειμαι στην 18η εβδομάδα προς 19η και απο την 16η μου είπε ο γιατρος ότι έχω αγοράκι. Όμως δνε το πιστεύω απο την αρχή ημουν πολύ σίγουρη ότι ειχα κορίτσι, και περιμενω την β ειπέδου για να το δω, αν και στον υπέρηχο διέκρυνα αρκετα καθαρά κάτι που αν θύμιζε αγόρι...βεβαια δυσκολεύομαι να το πιστέψ και περιμένω το β επίπεδο. Επιμένω ότι γίνονται και λάθη γιατι τα όργανα μοιάζουν με του κοριτσιου και 16η εβδομαδα ειναι νωρίς για σίγουρες απαντήσεις.

Εσείς ποτε πηρατε σιγουρη απάντηση?

Να ρωτησω..πότε έδειξε σε εσάς που εχετε κορίτσι ότι ειναι τελικά κορίτσι? ειμαι στην 18η εβδομάδα προς 19η και απο την 16η μου είπε ο γιατρος ότι έχω αγοράκι. Όμως δνε το πιστεύω απο την αρχή ημουν πολύ σίγουρη ότι ειχα κορίτσι, και περιμενω την β ειπέδου για να το δω, αν και στον υπέρηχο διέκρυνα αρκετα καθαρά κάτι που αν θύμιζε αγόρι...βεβαια δυσκολεύομαι να το πιστέψ και περιμένω το β επίπεδο. Επιμένω ότι γίνονται και λάθη γιατι τα όργανα μοιάζουν με του κοριτσιου και 16η εβδομαδα ειναι νωρίς για σίγουρες απαντήσεις.

εγώ περιμένω δίδυμα...σε απλό υπέρηχο στην 11η εβδομάδα ο γιατρός μου είπε για το 1 πως μάλλον είναι αγόρι...προχθές 13η εβδομάδα κάναμε κ την αυχενική μας κι εκεί η γιατρός που μου την έκανε μου είπε πως έχουμε 2 αγοράκια(η αλήθεια τα είδα κι εγώ)..την ρώτησα κι εγώ αν είναι σίγουρη(καθώς κι εγώ λαχταρο΄σα κι ένα κοριτσάκι) κ μου είπε εγώ είμαι 100% σίγουρη,άντε να σου πω 98-99%..οπότε καταλαβαίνεις...όταν σου λένε από νωρίς ότι είναι αγόρι είναι σχεδόν βέβαιο(στ'αγόια φαίνεται από νωρίς)..αν πατήσεις στο γκουγκλ να δεις φωτο σ'αυτην την εβδομαδα κ από τα 2 φυλα θα δεις ότι η διαφορά είναι αισθητη κι ότι δεν μοιάζουν τόσο τα όργανα τους..

z4WZp2.png

• 2 weeks later...

Συνηθως στα αγοράκια οι γιατροί το λένε απ την αυχενική διαφάνεια, στα κοριτσάκια περιμένουν μεχρι τον 4ο ή και 5ο μήνα. Στο γιο μου που το είπε στον 3ο μήνα, ενώ τωρα που είμαι έγκυος στην κόρη μου, δεν είπε τίποτα στην αυχενική γιατί δεν ήταν σίγουρος λεει.Πριν λίγες μερες μας είπε πως είναι κοριτσάκι!

eNortjKzUjK0MDUzMlSyBlwwFZoC1A,,30.pngeNortjKzUjIysDA1M1SyBlwwFYcC0w,,27.png

Καλημέρα κορίτσια, από τον 3ο μήνα κ μετά εχω γεμίσει σπυράκια τα οποία δεν είχα!!βρίσκομαι στη 19η εβδομάδα κ ο γιατρος μου είπε οτι μπορεί να γίνω κ χειρότερα λόγω ορμονών!!ξέρετε αν μπορώ να βάλω κατι στο πρόσωπό μου?;)

Δε ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω. Εγώ κόντεψα να τρελαθώ...είχα γεμίσει!Στο πρόσωπο,στο στέρνο στην πλάτη...αστα...και ήμουν πολύ αναστατωμένη γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ακμή. Και τωρα που είμαι εγκυος ξανα γέμισα πάλι, μεχρι που έπεισα τον εαυτό μου οτι περιμένω αγοράκι ξανά...Και όμως είναι κοριτσάκι. Χρησιμοποιω της Αvene ενα σαπουνάκι και μετά την ενυδατική μου και είναι όντως καλύτερα γιατί το σαπουνάκι αυτό ξηραίνει αρκετα τα σπυράκια.

eNortjKzUjK0MDUzMlSyBlwwFZoC1A,,30.pngeNortjKzUjIysDA1M1SyBlwwFYcC0w,,27.png

• 1 month later...

κορίτσια κι εγώ αρκετά σπυράκια στην εγκυμοσύνη. Είχα για χρόνια ακμή αλλά το τελευταίο διάστημα με έιχε ξεχάσει. Τώρα στην εγκυμοσύνη αρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους σπυράκια στο πηγούνι και χαμηλά στα μάγουλα.....:(:(

Της anene πράγματι είναι πολύ πολύ καλά. Προσωπικά μου αρέσουν και τα la roche posay (αν το γράφω σωστά). Εγώ έχω εφοδιαστεί με φυσικό σαπουνάκι και μία πολύ ελαφριά ενυδατική, και προς το παρόν το ελέγχω,

2t7wp3.png

• 4 weeks later...

κι εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα γεμισει στην πλατη και ηταν και καλοκαιρι και ολο το θεμα χειροτερευε.. Σταδιακα εφυγαν.. πλενομουν μονο με ενα σαπουνι της απιβιτα που ειχε κατι σαν αντισηπτικο..ααα και ειχα κοριτσακι!! Τωρα μπαινω στον 4ο και βλεπω λιγα παλι στην πλατη, οχι τοσο εντονα οσο την αλλη φορα.. ορμονικο ειναι σιγουρα, δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το φυλο του μωρου. Επισης στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα και φοβετη τριχοφυια ειδικα απο το δευτερο τριμηνο και μετα.. σαν αρκουδα ειχα γινει! να δω τωρα αν θα ειμαι πιο τυχερη γιατι θα ειμαι με την κοιλουμπα εξω καλοκαιριατικα!! ;)

cf7op3.png

wQtYp3.png