Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καταγγελία προς όλους τους πολίτες (έλλειψη κοινωνικής ευθύνης - ΑΚΥΡΩΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ )

Recommended Posts

Το ιστορικό :

το παιδι πρεπει να το δει οδοντίατρος . παιρνω τηλ στο 185 φεβρουαριο , διαθέσιμο ραντεβού Μάιος !

το εκλεισα !

παω την ημέρα του ραντεβού ολίγον νωρίτερα καθώς δεν ειχα ξαναπαει στην Λιοσίων 200 που ειναι τα παιδο (οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά κοκ ) του ΙΚΑ ΕΟΠΥ οπως θετε πες το !

ειμαι εκεί στις 8:40 το ραντεβου 9:30

στην λίστα βλαίπω 10 ραντεβού ( δεν τα μετρησα όλα μισαωρα πάντως εκτως του δικού μας που ηταν ώρας - υπεθεσα επειδη ειναι πρωτο ραντεβου για αυτο ) θετικό !

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΌΜΩΣ ΜΕ 4 ΓΙΑΤΡΟΥΣ και ενεργα ιατρεία απο όσο είδα

η συνέχεια :

τελέιώνω με τα δικο μου ( δε θα μπω σε λεπτομέριες )

η /ο γιατρός μου λεει χρεια΄ζεται αλλες 4 επισκέψεις κλείστε ραντεβου

(κατα την προσωπική μου αποψη θα μποροσε να ειχε τελείωσει στο ιδιο ραντεβου , ενα παιδι απόλυτα συνεργάσιμο ... και άπλετος χρονος να κανει δουλεια )

παω στα ραντεβου :

δεν υπαρχει διαθεσιμο θα πρεπει αν καλέσω αρχες ιουνίου για να κλείσω μετα τις 27 αυγουστου !

η καταγγελία μου :

ΑΦΟΥ δεν θα πατε στο ρημαδι το ραντεβου ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ

γιατι ;

1 αν δεν θα πατε και καλα θα κανετε αφου σας το κλείνουν μετα απο ενα μηνα δυο μήνες μια βδομαδα κοκ και δεν σας βολεύει ...υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν αλλες επιλογές !

2 ειναι βασική πραξη κοινωνικής ευθύνης .

3 αν σας χρέωναν την μη παρουσία θα τα ακυρώνατε ; ( εγω λεω ναι ! )

ενα σημέιωμα :

εγω δεν εχω λεφτα να παω σε ιδιωτικό γιατρό να κανει τα σφαγίσματα του παιδιου μου . εσυ που ΄χεις δεν σκεφτεσαι οτι μπορεί εμενα με αυτη σου την πραξη να με βοηθήσεις ;;;

ναι ! ναι ! ...δεν θελω τα λεφτα σου ! ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΗΛ να κανεις θελω να ακυρώσεις το ραντεβου σου - αφου δε θα πας - για να παω εγω που δεν εχω ...!

και παλι ευγνώμον θα είμαι που φέρθηκες εστω σαν ανθρωπος !

και μια σημέιωση ( again ) δεν σου φταίει το δημόσιο εσύ φταις που τους πληρώνεις με τους φόρους σου ( κλείνεις ραντεβου και δε πας αλλα ουτε και τα ακυρώνεις ! )

ένα υστερόγραφο - υπογραφή

μια παρμένη μάνα ...

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Δυστυχώς μόνο αν (οπως είπες) πλήρωναν το ραντεβού ακόμα και αν δεν πήγαιναν, θα έμπαιναν στον κόπο κάποιοι να το ακυρώσουν.... Δυστυχώς σε κάποια πράγματα συνεχίζουμε να είμαστε "ελληνάρες"

Όχου με αυτό το Ελληνάρες Ελληναράδες κοκ δεν είναι θέμα καταγωγής… είναι θέμα αγωγής…

Δίκιο έχεις UFO είναι υποχρέωση του κάθε ένα να ακυρώνει τα ραντεβού του, αν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει… Έχω σύζυγο διαβητικό και είμαι στο ΙΚΑ κάθε μήνα… καταλαβαίνω!!!!

Ξέρεις τι είναι να πρέπει να πηγαίνω ΚΑΘΕ μήνα να γράφω φάρμακα…. ΚΑΘΕ μήνα… να κρατάω ένα ραντεβού!! Ο ινσουλινοεξαρτώμενος δεν γίνετε καλά… αυτό που έχει το έχει για μία ζωή αλλά ΟΧΙ πρέπει κάθε μήνα να γράφω ινσουλίνες!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

δεν τα εχω με το ΙΚΑ ΕΟΠΥ ΤΕΒΕ ΝΑΤ κοκ δεν τα εχω με το καρκιοναπθή , το διαβητικό , τη πονεμενη μανα

(ονόματα δε λεμε υπολέιψεις δε θίγουμε :wink: ) που εχει μπει στο παιχνίδι και κλείνει προληπτικά ραντεβου ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ :wink: )

τα εχω ΝΑΙ με το καθε ελληναρα (σορι αν σε κουράζει η καραμέλα το ίδιο λεω για τον γερμανρα ελβεταρα αγγλοσαξοφοναρα αμερικλανο ... ναι δεν ειναι θεμα καταγωγης

μαλακήνσης ειναι εγκεφαλικής ) που κλέινει το ραντεβου του , και μετα στο speed dial εχει τον ιδιωτικό του και την ασφαλεια του και το 50άρι και το 70αρι και το 100αρι του ( σε ευρω σαφώς )

και δεν σκεφτεται τιποτα περα απ την παρτι του !

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ το λεμε στο χωριο μου !

Αχ, μεγάλο θεμα θίγεις. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν. Ξερεις πόσοι παππούδες και γιαγιαδες κλείνουν ραντεβού καθε μήνα γιατι μπορεί να τα χρειαστούν; Ειναι πάγια τακτική. ΚΑι φυσικά ουτε τους περναει από το μυαλο ότι αυτό δεν είναι σωστό ή να το ακυρώσουν. Αυτό θα ήταν too much. Αυτό μου το είχε πει μια κοπέλα από τΟ Ικα της περιοχής μου. Ειχαν πάρει τηλ. για να ρωτήσουν αν θα πάω στο ραντεβού. Οταν ρώτησα για ποιο λόγο παίρνουν για επιβεβαίωση μου απάντησαν γιατί υπήρχαν πολλά ραντεβού που δεν πήγαινε κανενας. Βεβαια αυτό ήταν τις καλές εποχές που υπήρχαν και ατομα να σηκώσουν το τηλέφωνο.

Διαφημίσεις

Για στάσου βρε UFO… γιατί αυτός που έχει ιδιωτική ασφάλιση να κλείσει ραντεβού με το ΙΚΑ… ολίγον κουλό μου ακούγετε!!! :confused:

Όταν είχα ασφάλεια χεσμένο το είχα το ΙΚΑ…

ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο εχεις και ακυρωσα και εγω ραντεβου σημερα απογευματινο βεβαια διοτι τα 70 ευρω μου φανηκαν υπερβολικα πολλα λεφτα για παιδοοφθαλμιατρο σε νοσοκομειο ...δεν εβρισκα ομω ςπρωινο ραντεβου με τπτ και ας μου ειπε η τηλεφωνητρια οτι οι περισσοτεροι δεν ερχονται.....

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

Για στάσου βρε UFO… γιατί αυτός που έχει ιδιωτική ασφάλιση να κλείσει ραντεβού με το ΙΚΑ… ολίγον κουλό μου ακούγετε!!! :confused:

Όταν είχα ασφάλεια χεσμένο το είχα το ΙΚΑ…

πλακα μου κάνεις ετσι ;;;;

(εισαι πιαθνων αλλης σχολής !)

ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ χ@σ@μ@νο δεν εχουν το ικα

και τον ΕΟΠΥ

και το 1535

αν ο γιατρος που παρακολουθεί το αντρα σου (λεμε τωρα )

ειναι και στο ικα

εσυ εχεις ιδιωτική και ικα

παιρνεις τηλ βλεπεις ρατεβου για ικα

το κλείνεις

μιλας με το συζηξ που εχει ιδιωτική ή εχετε και βασανο στην τελική ....

και σου λεει : "ρε γυναικα δε παω καλα παρε το γιατρο να δεις εχει ραντεβου να παμε μεσα στην βδομαδα ;;; "

παιρνεις ...σου λεει ναι

ποσο ;

τοσο !

λες ναι

πας λυνεις το θμεα σου ( και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ )

ΜΕΤΑ παιρνεις τηλ να ακυρωσεις το δημόσιο ; ή το ξεχασες;;; το 90 % το Ξ Ε Χ Ν Α Ν Ε !!!

ΑΥΤΟ ΛΕΩ

ΑΝ όμως ειχες μονο το ικα μονο το δημόσιο ... ε οσο να ναι θα τα παιρνεις εις το κρανιο με τον ταδε που εξοικονόμισε τον χρονο του ... !:wink: ειχε τη καβταζα του (οικονομική ) και ελυσε το θέμα του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΥΤΕΙ εσενα που δεν εχεις :-)

Εμενα μου είχαν πει μεσα στο ΠΑίδων που είχα παει για απογευματινό, να πάρω τηλ και να κλείσω ραντεβού πρωινό να υπάρχει, όταν ανοιγουν, καθε 4 μήνες χωρίς να ξερω αν χρειάζομαι πάλι εξέταση ή όχι. Φαντάσου πόσοι λοιπόν το κάνουν αυτό.

Εμενα μου είχαν πει μεσα στο ΠΑίδων που είχα παει για απογευματινό, να πάρω τηλ και να κλείσω ραντεβού πρωινό να υπάρχει, όταν ανοιγουν, καθε 4 μήνες χωρίς να ξερω αν χρειάζομαι πάλι εξέταση ή όχι. Φαντάσου πόσοι λοιπόν το κάνουν αυτό.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥΣ και οι πραγματικές ανάγκες των ασθενών ποτε δε καλυπτονται

πηγαίνεις , κανουν πελατειακές σχεσεις μαζι μας

και "κλεισε να χεις" και τετοιες γελοιότητες

και μετα μας φταιει ο ενας κι αλλος

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝ υπεύθυνοι !

Διαφημίσεις

Καθόλου πλάκα δεν σου κάνω… και έχω μείνει και κόκαλο :shock:

Βέβαια δεν θέλω να λέω πολλά γιατί έχω την τάση να ζω σε ένα ροζ συννεφάκι (όλοι μου το λένε) αλλά ρε UFO μου φαίνετε κουλό πώς να το κάνουμε

Δικιο εχει το Ουφο πολλοι κλεινουν για να υπαρχει και αν αποφασισουν να πανε αλλου θεωρουν οτι δεν χρειαζεται να ξανακαλεσουν να ακυρωσουν με την λογικη σιγα και τι εγινε?

Για μένα αποτελεί ένα άλυτο μυστήριο...ποιος κλείνει αυτά τα ραντεβού και γιατί.

Στο ΙΚΑ - ΕΟΠΠΥ της γειτονιάς μου η μητέρα μου προσπαθεί να κλείσει ραντεβού με οφθαλμίατρο από το 2011! Παίρνει τηλέφωνο και πάντα μα πάντα όλα τα ραντεβού είναι κλεισμένα.

Έχει πάει όμως αρκετές φορές από το ΙΚΑ για άλλους γιατρούς και εκεί βλέπει πάντα το οφθαλμολογικό ιατρείο άδειο και τον γιατρό να κάθεται! Αλλά δεν μπορεί της λέει να της γράψει τη συνταγή για τα γυαλιά γιατί δεν έχει ραντεβού...

Και ερωτώ, ποιος κλείνει αυτά τα ραντεβού και μετά δεν πηγαίνει;

1. Για να κλείσεις το ραντεβού χρειάζεται να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπάθεια, να ξυπνήσεις πολύ πρωί και να πας από εκεί ή να παίρνεις διαρκώς τηλ στο τετραψήφιο ...και πάλι παίζεται αν θα τα καταφέρεις. Γιατί να μπεις σε τόσο κόπο για κάτι που δεν χρειάζεσαι;

2. Ειδικά στο συγκεκριμένο ιατρείο που έχει να κάνει με γράψιμο συνταγών για γυαλιά, δεν μπορεί ΟΟΟΛΟΙ αυτοί να εξυπηρετήθηκαν από ιδιωτικό γιατρό, γιατί δεν μπορεί να τους γράφει τη συνταγή....

Προσωπικά, αν και αντιπαθώ τις θεωρίες συνωμοσίας και κλείνω πάντα προς τον ορθολογισμό.... στο συγκεκριμένο τείνω να πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κρύβεται δόλος από τον ΕΟΠΠΥ ή από τους εργαζομένους παρά να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που μπαίνουν καθημερινά σε τόσο κόπο για να κλείνουν ραντεβού σε γιατρούς που δεν χρειάζονται και να μην πηγαίνουν μετά....

.....δε νομίζω τάκη....

Α, επίσης στο δικό μας ΙΚΑ το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε συγκεκριμένους μόνο γιατρούς και μάλιστα όχι ειδικοτήτων που χρειάζονται άμεση εξέταση....

Π.χ. γιατί κάποιος να έκλεινε προληπτικά ραντεβού με τον οφθαλμίατρο χωρίς να το χρειάζεται και όχι με τον παθολόγο ή τον ορθοπεδικό;

Γιατί ο παθολόγος και ο ορθοπεδικός του δικού μας ΙΚΑ δεν έχουν κανέναν ασθενή "φάντασμα" ενω ο οφθαλμίατρος έχει μόνο ασθενείς "φαντάσματα" και κανέναν υπαρκτό στο ιατρείο του;

Χμμμμ......Λούφα; .....Συνταγές "μαϊμού";

.....δε νομίζω τάκη....

Όντος το θεωρώ πολύ κουφό να κλείνεις ραντεβού και να μη πηγαίνεις… Για να μπεις στην διαδικασία να κλείσεις ραντεβού σημαίνει ότι το χρειάζεσαι δεν το κλείνεις για πλάκα (ρε παιδιά όντος είμαι αλλού όπως λέει το UFO?)

Η αναμονή στο 3ψήφιο του ΙΚΑ δεν είναι και μεγάλη και δεν πρέπει να ξυπνήσεις από τα άγρια χαράματα για να πάρεις ραντεβού… αυτά τα ωραία ήταν άλλες εποχές!!! (για το ΙΚΑ λέω στα άλλα νε ξέρω τι γίνετε)

Μου έχει τύχει να ξεχάσω ραντεβού… το θυμήθηκα την επόμενη μέρα… και όταν πήγα μου έβαλε ένα χέρι ο ελεγκτής… άστα!!! :oops:

Διαφημίσεις

Να σας πω κι εγώ ένα χειρότερο? έκλεισε η μαμά μου ραντεβού πριν καιρό με ορθοπεδικό στο ΙΚΑ, το ραντεβού ήταν για πολύ καιρό μετά, αλλά επειδή η μαμά μου είναι συνταξιούχος και δεν έχει τι να κάνει πήγε μια μέρα για πλάκα, είδε ότι ο ορθοπεδικός δεν είχε κόσμο και τη δέχτηκε κανονικά. Του ανέφερε ότι είχε κλείσει ραντεβού για άλλη μέρα και της είπε "άστο, μην το ακυρώσεις". Το γελοιότερο όλων βέβαια είναι ότι η μαμά μου ΔΕΝ το ακύρωσε, όντως, γιατί δε θέλει να χαλάσει τη καταπληκτική αυτή σχέση με το γιατρό (και τον έχει ανάγκη συχνά-πυκνά).

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Να σας πω κι εγώ ένα χειρότερο? έκλεισε η μαμά μου ραντεβού πριν καιρό με ορθοπεδικό στο ΙΚΑ, το ραντεβού ήταν για πολύ καιρό μετά, αλλά επειδή η μαμά μου είναι συνταξιούχος και δεν έχει τι να κάνει πήγε μια μέρα για πλάκα, είδε ότι ο ορθοπεδικός δεν είχε κόσμο και τη δέχτηκε κανονικά. Του ανέφερε ότι είχε κλείσει ραντεβού για άλλη μέρα και της είπε "άστο, μην το ακυρώσεις". Το γελοιότερο όλων βέβαια είναι ότι η μαμά μου ΔΕΝ το ακύρωσε, όντως, γιατί δε θέλει να χαλάσει τη καταπληκτική αυτή σχέση με το γιατρό (και τον έχει ανάγκη συχνά-πυκνά).

Συγγνώμη τώρα θυμήθηκα ότι το περιστατικό συνέβη με τον πατέρα μου, η μητέρα μου τον κατέκρινε για την πράξη του ενώ εκείνος υποστήριζε ότι έτσι έπρεπε να κάνει, αφού του το ζήτησε ο γιατρός. Μην την κακολογώ και άδικα τη γυναίκα...

Παρεμπιμπτόντως, ο πατέρας μου πριν χρόνια είχε τσακωθεί με μια γιατρό στο ΙΚΑ γιατί περίμενε τότε ουρά να εξεταστεί (προ ραντεβού εποχή) κι εκείνη καθόταν εκτός ιατρείου, τελικά αυτή του είπε "δώσε μου το βιβλιάριό σου" και του έγραψε πάνω "ανάρμοστη συμπεριφορά ασθενούς". Από τότε έγινε αρνάκι ο δικός σου. όχι ότι τον δικαιολογώ βέβαια, το αντίθετο. Είναι η κλασική περίπτωση ημι-αγράμματου- κουτοπόνηρου-βολεψάκια Έλληνα.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Εγω παλι πηγαινω σε ΙΚΑ σχετικα ανθρωπινο που δεν γινεται χαμος. Οταν βλεπω πολλα ραντεβου δεν με πολυαπασχολει γιατι ξερω οτι τα μισα κ πανω θα ειναι ακυρα.

Και γενικα οι περισσοτεροι γιατροι εκει μεσα δεχονται να σε παρουν αν εχουν "κενη" ωρα. Εχει τυχει δηλ να παω νωριτερα κ να ξεμπερδεψω αμεσως. Δεν μου εχει τυχει να ακυρωσω ραντεβου γιατι παντα θα παω αλλα φανταζομαι οτι αν χρειαστει να ακυρωθει θα τους ενημερωσω.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Συγγνώμη τώρα θυμήθηκα ότι το περιστατικό συνέβη με τον πατέρα μου, η μητέρα μου τον κατέκρινε για την πράξη του ενώ εκείνος υποστήριζε ότι έτσι έπρεπε να κάνει, αφού του το ζήτησε ο γιατρός. Μην την κακολογώ και άδικα τη γυναίκα...

Παρεμπιμπτόντως, ο πατέρας μου πριν χρόνια είχε τσακωθεί με μια γιατρό στο ΙΚΑ γιατί περίμενε τότε ουρά να εξεταστεί (προ ραντεβού εποχή) κι εκείνη καθόταν εκτός ιατρείου, τελικά αυτή του είπε "δώσε μου το βιβλιάριό σου" και του έγραψε πάνω "ανάρμοστη συμπεριφορά ασθενούς". Από τότε έγινε αρνάκι ο δικός σου. όχι ότι τον δικαιολογώ βέβαια, το αντίθετο. Είναι η κλασική περίπτωση ημι-αγράμματου- κουτοπόνηρου-βολεψάκια Έλληνα.

ΠΛΑΚΑ μου κανεις??????γιατι δεν τον εβαλε και στην γωνια με το ενα ποδι ψηλα???ε αει σιχτηρ λεμε...