Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εγκυμοσύνη και πέμπτη νόσος

Recommended Posts

Βρίσκομαι στην 29η εβδομάδα κύησης και ο γιος μου 4,5 χρονών κόλλησε την πέμπτη νόσο, προφανώς από το σχολείο. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα και ξαφνικά εχθές εμφάνισε το εξάνθημα. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν έχω κολλήσει και οι πληροφορίες για τις επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη είναι συγκεχυμένες. Μήπως έχει τύχει σε κάποια; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Βρίσκομαι στην 29η εβδομάδα κύησης και ο γιος μου 4,5 χρονών κόλλησε την πέμπτη νόσο, προφανώς από το σχολείο. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα και ξαφνικά εχθές εμφάνισε το εξάνθημα. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν έχω κολλήσει και οι πληροφορίες για τις επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη είναι συγκεχυμένες. Μήπως έχει τύχει σε κάποια; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/QUOT

καλυτερα να συμβουλευτεις το γιατρο σου γιατι νομιζω ειναι σοβαρο στην εγκυμοσυνη!

Από όσο ξέρω όταν πλεόν βγουν τα εξανθήματα δεν είναι κολλητική. Άρα ό,τι ήταν να γίνει έχει γίνει. Επίσης, στους μεγάλους εκδηλώνεται με μορφή απλού κρυολογήματος. Είχες τέτοια συμπτώματα?

Είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η οργανογένεσση έχει ήδη γίνει, εύχομαι και ελπίζω να μην έχεις καμιά επιπλοκή!

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Βρίσκομαι στην 29η εβδομάδα κύησης και ο γιος μου 4,5 χρονών κόλλησε την πέμπτη νόσο, προφανώς από το σχολείο. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα και ξαφνικά εχθές εμφάνισε το εξάνθημα. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν έχω κολλήσει και οι πληροφορίες για τις επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη είναι συγκεχυμένες. Μήπως έχει τύχει σε κάποια; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

επειδή η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, θεωρητικά μπορεί να μη βλάψει το μωρό. μίλα επειγόντως με το γιατρό σου.

Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον. Εννοείται ότι μίλησα με τη γυναικολόγο μου, η οποία μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, τουλάχιστον μέχρι να εκδηλώσω κάποιο σύμπτωμα. Όμως, από ότι διαβάζω, μπορεί να το περάσω και χωρίς σύμπτωμα, εξάλλου και ο γιος μου εμφάνισε μόνο το εξάνθημα. Γενικά, δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες και οι παιδίατροι ακόμα δεν γνωρίζουν. Γι' αυτό απευθύνθηκα εδώ, μήπως έχει τύχει σε κάποια μανούλα. Και πάλι ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Η θεία μου πέρασε ερυθρά ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος....είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ, θυμάμαι....Όλα καλά πήγαν και της είχε πει ο γιατρός 'είναι μεγάλο το έμβρυο τώρα, σπάνια συμβαίνει κάτι κακό'. Εύχομαι το ίδιο και σε εσένα.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'