Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μήπως είναι νωρίς?

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ το swing δύο μέρες τώρα από 4-5 την ημέρα και το μόνο που κατάφερα είναι 50μλ εκαστη. Είναι νωρίς ή απλά ακατάλληλο για εμένα? Θέλω να φτιάξω τράπεζα σε ένα μήνα που γυρίζω δουλειά και να βγάζω 5 γεύματα για τις μέρες που θα λείπω. Μήπως δεν το χειρίζομαι σωστά? Ότι βγάλει σε ένα με δύο λεπτά και μετά τέλος.

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό έχω. Και παρόλο που δεν το χρησιμοποιώ πια συχνα- παίρνω τη μπέμπα μαζί όπου πάω και δεν δουλευω- θα έλεγα ότι χρειάζεται λιγος καιρός για να το συνηθίσει το στήθος. Δηλαδή με τον καιρό θα αυξηθεί η ποσότητα που βγάζεις. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα.

Χρησιμοποιώ το swing δύο μέρες τώρα από 4-5 την ημέρα και το μόνο που κατάφερα είναι 50μλ εκαστη. Είναι νωρίς ή απλά ακατάλληλο για εμένα? Θέλω να φτιάξω τράπεζα σε ένα μήνα που γυρίζω δουλειά και να βγάζω 5 γεύματα για τις μέρες που θα λείπω. Μήπως δεν το χειρίζομαι σωστά? Ότι βγάλει σε ένα με δύο λεπτά και μετά τέλος.

Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να αποδώσει το θηλαστρο, ένα διάστημα ας πούμε γνωριμίας με το στηθος.

Να αντλεις κανονικα άσχετα με το πόσο βγάζεις! Πολλές γυναίκες μετα απο 5-10 λεπτα πχ άντλησης έχουν κι άλλο let down και μαζεύεται αρκετο γάλα.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka