Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται...

Recommended Posts

Δεν μπορώ θα το γράψω γιατί θα σκάσω... Πήγα κυρία αρχές Μαΐου στην επιτροπή του ΙΚΑ με ραντεβού κανονικά, με όλα τα χαρτιά μου έτοιμα και σταυρωμένα από το βράδυ για παν ενδεχόμενο και τελικά τα κατάφερα!! Επήρα την πολυπόθητη έγκριση.. Και συνεχίζω, πηγαίνω στο κέντρο εξωσωματικής, μου γράφουν τα φάρμακα που θα χρειαστώ και την επομένη πηγαίνω στον απογευματινό γιατρό του ΙΚΑ να μου τα γράψει όλο χαρά... Η χαρά βέβαια μας έμεινε γιατί ο γιατρός μου το πέταξε το χαρτί στη μούρη με ένα ξερό : << όχι σε εμάς κυρία μου, να πάτε σε έναν γιατρό γυναικολόγο του ΕΟΠYY στη γειτονιά σας>> Παλιά λέγαμε η ΕΒΓΑ της γειτονιάς σας τώρα λέμε ο ΕΟΠΥΥτζής της γειτονιάς... Ας είναι λέω από μεσα μου, τι να κάνουμε θα το υποστώ και αυτό.. Πήρα σβάρνα τους γυναικολόγους ΕΟΠΥΥ άλλοι αρνήθηκαν στην ψύχρα να γράψουν τα φάρμακα, άλλοι δέχτηκαν με χαρά αλλά μας έμεινε η χαρά αφού η ηλεκτρονική συνταγογράφηση ήταν κανα μήνα εκτός λειτουργίας λόγω χάκερ.. Εν τω μεταξύ αδειαθέτισα, δλδ έχασα και αυτόν τον μήνα τσάμπα και βερεσέ..Το καλύτερο έρχεται τώρα.. είμαι στον γιατρό του ΕΟΠΥΥ, μου γράφει τα φάρμακα στα οποία έχω 25% συμμετοχή και όταν πάει να μου γράψει τις puregon το σύστημα του βγάζει μήνυμα ότι η χορήγηση γίνεται μόνο από φαρμακείο του ΙΚΑ και έτσι δεν προχωρά η συνταγογράφηση...:evil: Και ερωτώ το σεβαστό δικαστήριο, ο γιατρός του ικα που αρνήθηκε την πρώτη φορά δεν είναι εοπυυ?? ο γιατρός του εοπυυ δεν είναι ικα??? Ας σημειωθεί για τα πρακτικά ότι ο γιατρός του εοπυυ δεν μου έγραψε τις puregon χειρόγραφα σε μπλοκάκι συνταγογράφησης.. ποιος ξέρει γιατί... Και μετά από όλα αυτά, κύριε πρόεδρε, η κατηγορούμενη είναι αθώα για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο ικα...Συγνώμη κορίτσια αλλά κάπου έπρεπε να πω τον πόνο μου, ο Λοβέρδος το είχε κλειστό το κινητό του και τα κανάλια ασχολούνται με τα εκλογικά!!! Καλή δύναμη σε όλες μας με το τρελοκομείο που λέγεται ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ..:-P

Διαφημίσεις

Αχ κούκλα μου κουράγιο!Σκέψου ότι όλα αυτά τα κάνεις για το μωράκι που ετοιμάζεται να έρθει να σας βρει και παίρνε δύναμη από αυτή τη σκέψη!

Επίσης, δεν θα ήταν καθόλου κακό να τους συστηνόσουν ως δημοσιογράφος αν μπορείς (στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι). Έτσι μαζεύονται, εγγυημένα πράγματα...Αν δεν μπορείς, τότε προσποιήσου ότι είναι ο άντρας σου, ο πατέρας σου, η μητέρα σου, η αδελφή σου, ό,τι θες!Αρκεί να ακούσουν τη μαγική λεξούλα (καλό είναι να συνοδεύεται και από την έτερη μαγική λεξούλα ''Αυτιάς'') και θα γίνει αμέσως η δουλειά σου!

Φυσικά αναφέρομαι στους αστοιχείωτους γιατρούς και όχι σε πάρα πολλούς που εξυπηρετούν τον πολίτη άμεσα και υπεύθυνα!

Καλά ξεμπερδέματα!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Ωχωχωχ. Μη μου λες τέτοια και δεν έχω πάει καν στην επιτροπή ακόμα. Τι με περιμένει!

Καλά ξεμπερδέματα σε όλες μας.

it's never too late to start all over again

αχ κοριτσάκια είστε καινούργιες...gonal, puregon, menοpur δίνονται ΜΟΝΟ από το φαρμακείο του ΙΚΑ με ηλεκτρονική συνταγογράφηση αλλά σε ξεχωριστή συνταγή από αυτή των φαρμάκων που αγοράζονται με 25% από το φαρμακείο το κοινό...και αυτό γιατί για αυτά δεν πληρώνεις τίποτα...αν πλήρωνες θα έδινες μία μικρή περιουσία αφού το καθένα κοστίζει κανά 400 ευρουλάκια. δείτε τις ενότητες "Εξωσ.-Χορήγηση φαρμάκων απότ ο ΙΚΑ" και "Επιστροπή εξωσ. ΙΚΑ" στην αρχή της σελίδας και θα τα μάθετε όλα! καλή σας επιτυχία!

Efoula, όπως τα λέω η gogo είναι τα πράγματα. Τα φάρμακα αυτά (γκονάλ, μενοπούρ) θα στα γράψει ο γιατρός του εοπυυ και θα πας κατευθείαν στο φαρμακείο του ικα να τα πάρεις δωρεάν. Να σου πω. Γιατί δεν πας στο κέντρο σου να σου τα γράψουν; Εμένα από το κέντρο μου τα έγραψαν και τα πήρα αμέσως. Τώρα βέβαια είναι κ ι αυτό το κωλοσύστημα της ηλεκτρ συνταγ που δεν λειτουργεί.....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Διαφημίσεις

Γωγώ και Μάρτζυ έχετε απόλυτο δίκιο, έτσι δίνονται αυτά τα φάρμακα, αλλά γιατί αρνούνται να τα γράψουν, αν έχετε έγκριση επιτροπής είναι υποχρεωμένοι. Για βάλτε και καμιά φωνή γιατί μάλλον μας δουλεύουν ορισμένοι.icon8.gif

Κορίτσια ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!!Τα έγραψε ο πρωινός γιατρός του ΙΚΑ σε συνταγολόγιο του ΙΚΑ.. Λέτε να έχω και εκεί πρόβλημα ??? Πήρα τηλέφωνο στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ πλέον στην Πειραιώς και φαντάζομαι να μου τα δώσουν... Καλή τύχη σε όλες σας αλλά μάλλον θα πρέπει που και που να πατάμε και καμιά φωνή να μην μας περνούν για κουτορνίθια....:lol:

Πειραιώς 167 και Κηφισού και αν είσαι τυχερή το βρήκες... άσε που στο τηλέφωνο δεν απαντούν να ρωτήσεις μη χαθείς...

και στην Ν. Ιωνία τα δίνουν...πάει η παράσχου...

Διαφημίσεις