Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι κανω λαθος?

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι 17 χρονών! Εδω και 2 χρονια αντιμετοπιζω ενα προβλημα μεσα στην παρεα μου! Ειμαι ενα ατομο που του αρεσουν διαφορα πραγματα διαφορα ειδη μουσικης, εχω επισης πολλα ενδιαφεροντα! Αυτα ομως τα ενδιαφεροντα μου αντιμετοπιζονται απο την παρεα μου περιεργα δηλαδη θα με κραξουν για το τι φοραω η για το τι μουσικη ακουω..η το αλλο θα με πουν γκει επειδη εβαλα μια μπλουζα με φυσιολογικο ''ν'' η επειδη εβλα μπλε βερμουδα η στενο τζιν.Ακομα οταν παω να τους πω οτι αυτο με ενοχλει θα μου πουν οτι γκρινιαζω και κλαιω! καταφερνουν να με κανουν χαλια καθημερινα και δεν ενδιαφερονται για μενα ενω εγω αντιθετα παρα πολυ..ειναι ικανοι να με κοροιδευουν ολη μερα και γελανε θεωρωντας το αστειο!! τι κανω λαθος?:(

Διαφημίσεις

Mαλλον το λαθος ειναι η παρεα σου.....

Δεν καταλαβαινω γιατι κανεις παρεα με καποιους που σε χαλανε....παρεα κανουμε με καποιον γιατι περναμε καλα....καταλαβαινομαστε και γενικως υπαρχει επικοινωνια και ενδιαφερον και απο τις 2 πλευρες...

Αν ειναι να σε κοροιδευουν ολη μερα και να γελανε μαζι σου δεν καταλαβαινω τον λογο να συνεχισεις να κανεις παρεα μαζι τους....

Ειναι βεβαια και η ηλικια τετοια...που αυτα τα ΄΄πειραγματα΄΄ λιγο πολυ υπαρχουν παντου!!!

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Προφανως δεν ταιριαζεις με την συγκεκριμενη παρεα....βρες καινουργιους φιλους ατομα που να ταιριαζουν τα ενδιαφεροντα σας....και να περνατε καλα κανοντας παρεα.....

Εισαι μικρος ακομα μην σκας για το καθε πειραγμα και σχολιο...αν δεν σο κανουν αλλαζεις παρεα και τους κανεις περα....;);)

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Έχει δίκιο η προηγούμενη κοπέλα, τις παρέες τις έχουμε για να περνάμε καλά και όχι για να μας δουλεύουν....

εγώ στην θέση σου μια μέρα που θα ήταν όλοι μαζεμένοι θα τους εξηγούσα πως έχουν τα πράγματα....θα περίμενα την στιγμή που θα έλεγαν κάτι προσβλητικό, και με ύφος που θα δείχνει πόσο έχω πειραχτεί απο την συμπεριφορά τους, θα απαιτούσα να σταματήσουν να λένε οτιδήποτε εις βάρος μου....στην περίπτωση που θα συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση θα προσπαθούσα να αποκοπώ σιγά σιγά βρίσκοντας νέες παρέες....μην ξεχνάς ότι τελειώνεις το σχολείο πιά και σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και δυνατότητα για νέες φιλίες και εκτός σχολείου.

Διαφημίσεις

Έχει δίκιο η προηγούμενη κοπέλα, τις παρέες τις έχουμε για να περνάμε καλά και όχι για να μας δουλεύουν....

εγώ στην θέση σου μια μέρα που θα ήταν όλοι μαζεμένοι θα τους εξηγούσα πως έχουν τα πράγματα....θα περίμενα την στιγμή που θα έλεγαν κάτι προσβλητικό, και με ύφος που θα δείχνει πόσο έχω πειραχτεί απο την συμπεριφορά τους, θα απαιτούσα να σταματήσουν να λένε οτιδήποτε εις βάρος μου....στην περίπτωση που θα συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση θα προσπαθούσα να αποκοπώ σιγά σιγά βρίσκοντας νέες παρέες....μην ξεχνάς ότι τελειώνεις το σχολείο πιά και σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και δυνατότητα για νέες φιλίες και εκτός σχολείου.

το εχω κανει αυτο και συνεχιζουν!

Καλημερα!

Καταρχην δεν ειναι φιλοι σου!Τα ξερω αυτα τα πειραγματα στην ηλικια.. και να αποκοπεις μπορει να σε ενοχλουν μετα χειροτερα.Πρεπει να ξερεις οτι τα παιδια που το κανουν αυτο... εχουν καποιο "κουσουρι" και προσπαθουν να μεγενθυνουν το δικο σου θεμα.. για να μην φαινονται τα δικα τους.Και φυσικα υπαρχουν και οι υπολοιποι που χωρις κακο σκοπο απλα παρασερνονται λογο παρεας!Εγω θα σου ελεγα να σκεφτεις.. αυτοι που το προκαλουν σε τι υστερουν σε σχεση με εσενα??Μηπως ντυνεσαι πολυ ωραια και αυτο τους ενοχλεις γτ αυτοι δεν ντυνονται καλα?Μηπως εισαι και καλος μαθητης και κουλ ατομο μαζι ενω αυτοι ειναι σκραπες?Εγω θα σου προτεινα να αρχισεις να αμυνεσαι με επιθεση σε αυτους που το προκαλουν(οχι σε αυτους που απλα παρασερνονται).Παραδειγμα αυτος που σε λεει γκει για το ντυσιμο σου .. αν στο ξαναπει γελα και πες"μηπως με γουσταρεις και ρπσπαθεις να με ψαρεψεις αν ειμαι γκει για να μου την πεσεις?"!Γενικα με κατι τετοια εξυπνα.. και με χιουμορ να δεις οτι αυτοι που παρασερνονται και γελουν μαζι σου εξαιτιας των αλλως.. τωρα θα γελανε μαζι τους!

Παντως σε ενα χρονο.. η ζωη σου θα αλλαξει.Οι παρεες στο σχολειο ειναι λιγο καταναγκαστικες.Μετα θα διαλεγεις εσυ τις παρεες σου και τους φιλους σου και θα κρατας μονο αυτους που σου κανουν!Και μην στεναχωριεσαι.. παντα βρισκεις τον δασκαλο σου σε οτι κανεις.Σε μερικα χρονια απο τωρα μπορει να γελας εσυ μαζι τους γτ απλα δεν καταφεραν τπτ στη ζωη τους!

Σκεψου λοιπον ποια ειναι τα δυντα σου σημεια και ποια τα αδυνατα των αλλων και τους οδηγουν σε τετοια συμπεριφορα!

Ελπιζω να σε βοηθησα!

FvxMp3.png

Και να προσθεσω οτι τα παιδια σε αυτην ηλικια.. πειραζουν και ενοχλουν μονο τους αδυναμους!Πρεπει λοιπον να εισαι και να νιωσεις δυνατος.Ψαχουν να βρουν το εξιλαστηριο θυμα!Δεν πρεπει να σε καταβαλουν αυτα που λενε.Να υποστηριζεις τον εαυτο σου και τα πιστευω σου!Ετσι γουσταρεις ετσι εισαι σε οποιον αρεσεις!Πρεπει να το νιωθεις και να το πιστευεις για να περασει και στους αλλους!Οχι απλα να το παιζεις οτι δεν σε ενοχλει .. αφου σε ενοχλει και φαινεται!Ειναι επιλογες σου το ντυσιμο.. η μουσικη σου!Νιωσε δυνατος λοιπον.. υποστηριξε το και μην αφηνεις τπτ να περναει και να σε καταβαλει!

FvxMp3.png

Συμφωνώ με τη maela...

Και να θυμάσαι ότι ο αυτοσαρκασμός σώζει...Πριν προλάβουν να πουν ας πούμε ότι αυτό που φοράς είναι γκέι πρόλαβε τους...Πες τους ''καλά πόσο γκέι είναι αυτό που μου αγόρασε η μάνα μου;''...Το ίδιο και με τα υπόλοιπα ''ξέρω ξέρω αυτή η μουσική είναι για κοριτσάκια, χαχαχα'' και παίξτο άνετος με τις επιλογές σου....Αν τους προλαβαίνεις στα πειράγματα χάνουν τη γλύκα τους οι κοροϊδίες και αργά ή γρήγορα θα βρουν νέο θύμα...Πες πρώτος για τον εαυτό σου αυτό που ξέρεις ότι θα πουν οι άλλοι!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ maela με βοηθησες παρα μα παρα πολυ..θα κανω οτι μπορω για να επιβληθω και να σταματησει αυτο! Και να δεν καταφερω κατι θα προχωρησω χωρις αυτους στο κατω κατω δεν τους χρειαζομαι! :)

Γεια σας ειμαι 17 χρονών! Εδω και 2 χρονια αντιμετοπιζω ενα προβλημα μεσα στην παρεα μου! Ειμαι ενα ατομο που του αρεσουν διαφορα πραγματα διαφορα ειδη μουσικης, εχω επισης πολλα ενδιαφεροντα! Αυτα ομως τα ενδιαφεροντα μου αντιμετοπιζονται απο την παρεα μου περιεργα δηλαδη θα με κραξουν για το τι φοραω η για το τι μουσικη ακουω..η το αλλο θα με πουν γκει επειδη εβαλα μια μπλουζα με φυσιολογικο ''ν'' η επειδη εβλα μπλε βερμουδα η στενο τζιν.Ακομα οταν παω να τους πω οτι αυτο με ενοχλει θα μου πουν οτι γκρινιαζω και κλαιω! καταφερνουν να με κανουν χαλια καθημερινα και δεν ενδιαφερονται για μενα ενω εγω αντιθετα παρα πολυ..ειναι ικανοι να με κοροιδευουν ολη μερα και γελανε θεωρωντας το αστειο!! τι κανω λαθος?:(

Καλημέρα Ανδρέα,

Δεν κάνεις τίποτα λάθος, η παρέα σου κάνει μεγάλο λάθος, όχι επειδή είναι κακοί αλλά επειδή είναι ακόμα ανώριμοι και δεν έχουν παιδεία.

Τα ίδια πέρασα και εγώ στο Λύκειο, τα ίδια περνάει και ο μικρός μου γιος στη ΣΤ' Δημοτικού.

Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε, απλά αδιαφόρησε και κάνε αυτό που εσύ πιστεύεις και νιώθεις ότι σου αρέσει.

Άκου λέει σε κράζουν για το το φοράς και τι μουσική ακούς...

Αυτοί οι ακαλλιέργητοι θέλεις να είναι φίλοι σου;

Θα πρότεινα να ξεκόψεις από τη παρέα αυτή και να προσπαθήσεις να βρεις άλλα άτομα που να έχουν την ανάλογη ωριμότητα με εσένα καθώς και να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Συμφωνώ με τη maela...

Και να θυμάσαι ότι ο αυτοσαρκασμός σώζει...Πριν προλάβουν να πουν ας πούμε ότι αυτό που φοράς είναι γκέι πρόλαβε τους...Πες τους ''καλά πόσο γκέι είναι αυτό που μου αγόρασε η μάνα μου;''...Το ίδιο και με τα υπόλοιπα ''ξέρω ξέρω αυτή η μουσική είναι για κοριτσάκια, χαχαχα'' και παίξτο άνετος με τις επιλογές σου....Αν τους προλαβαίνεις στα πειράγματα χάνουν τη γλύκα τους οι κοροϊδίες και αργά ή γρήγορα θα βρουν νέο θύμα...Πες πρώτος για τον εαυτό σου αυτό που ξέρεις ότι θα πουν οι άλλοι!

Χριστινακι μου .. δεν συμφωνω!Αν αυτοσαρκαζεται γτ το ντυσιμο του οτι ειναι γκει και για την μουσικη οτι την ακουν κοριτσακια .. οσο και αστεια να το λεει ειναι σαν να παραδεχεται οτι οντως ειναι ετσι αυτα που του αρεσουν!Δεν υπαρχει λογος να γελαει καποιος γιαυτα παει και τελειωσε!Γουσταρει αυτη τη μουσικη ..ΤΕΛΟΣ!!Γουσταρει αυτο το ντυσιμο ΤΕΛΟΣ!Δεν εχει να απολογηθει σε κανεναν παρα μονο στους γονεις του!Σε κανεναν αλλο!Μονο ετσι και οι αλλοι θα σταματησουν!

FvxMp3.png

κ εγω πιστευω πως ακομα κ εαν εσυ τους θεωρεις φιλους σου κ παρεα σου, κ αν κ τα πειραγματα ειναι οντως συχνα σε αυτη την ηλικια, τα συγκεκριμενα ατομα μαλλον δε σε θεωρουν φιλο τους.εφοσον μονο εσυ δεχεσαι τετοια πειραγματα κ σε ενχλει τοσο πολυ απλα ξεκοψε.οταν ακποιος δεν αξιζει την παρεα μας δεν του την δινουμε.

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Χριστινακι μου .. δεν συμφωνω!Αν αυτοσαρκαζεται γτ το ντυσιμο του οτι ειναι γκει και για την μουσικη οτι την ακουν κοριτσακια .. οσο και αστεια να το λεει ειναι σαν να παραδεχεται οτι οντως ειναι ετσι αυτα που του αρεσουν!Δεν υπαρχει λογος να γελαει καποιος γιαυτα παει και τελειωσε!Γουσταρει αυτη τη μουσικη ..ΤΕΛΟΣ!!Γουσταρει αυτο το ντυσιμο ΤΕΛΟΣ!Δεν εχει να απολογηθει σε κανεναν παρα μονο στους γονεις του!Σε κανεναν αλλο!Μονο ετσι και οι αλλοι θα σταματησουν!

Ίσως επειδή εγώ πάντα αυτοσαρκαζόμουν το θεώρησα καλή ιδέα...Αλλά μάλλον πρέπει να το έχει και στον χαρακτήρα του κάποιος για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα...

Αυτά που λες εσύ ταιριάζουν πιο πολύ σε ένα αγόρι αυτής της ηλικίας όντως!

Ανδρέα άκυρο!:D

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς αυτή την ανώριμη συμπεριφορά μπορείς να την συναντήσεις και σε άλλες φάσεις της ζωής σου. Απλά στο σχολείο είσαι πιο μικρός και τρως τα πυρά πιο εύκολα. Όταν είχα πρωτοπιάσει δουλειά στην εταιρεία που εργάζομαι, θυμάμαι που κουβέντιαζα με κάποια συνάδελφο για το fame story και πετάχτηκε η προϊσταμένη και μας «την έλεγε» για το πόσο χαμηλό IQ έχουμε που βλέπουμε αυτές τις αηδίες κλπ. Στο γυμναστήριο έκανα διάδρομο και άκουγα στο i-pod μπουζούκια (αυτό γούσταρα βρε αδερφέ) και θυμάμαι ακόμα τα γέλια και τις μπιχτές του στυλ …Θεέ μου άκου τι ακούει αυτή….

Βέβαια εγώ δεν άφηνα τίποτα αναπάντητο λέγοντας σε όλους «εμένα αυτό μου αρέσει, δεν μπορεί να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα….εσένα σου αρέσει ο Κότσιρας, εμένα μου αρέσει η Άντζελα Δημητρίου»….

Επίσης θα συμφωνήσω με όσα λένε παραπάνω, ότι τα άτομα που σε κρίνουν αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια για τον εαυτό τους και θέλουν να κάνουν κάποιον «κουρέλι» για να αισθανθούν καλά. Απλά να σας αναφέρω ότι η προϊσταμένη που σας έλεγα…μπορεί να μην έβλεπε αυτά τα χαμηλού τύπου fame story, eurovision….αλλά για τους διαγωνιζόμενους τα ήξερε ΟΛΑ….τυχαίο;;;

031.jpg

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Ίσως επειδή εγώ πάντα αυτοσαρκαζόμουν το θεώρησα καλή ιδέα...Αλλά μάλλον πρέπει να το έχει και στον χαρακτήρα του κάποιος για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα...

Αυτά που λες εσύ ταιριάζουν πιο πολύ σε ένα αγόρι αυτής της ηλικίας όντως!

Ανδρέα άκυρο!:D

όχι όχι μην το ακυρώνεις!!!! ο αυτοσαρκασμός είναι κάτι που με πρακτική βελτιώνεται με θεαματικά αποτελέσματα :lol::lol: :lol:

Τρανταχτό κιόλας παράδειγμα η υποφαινόμενη... εγώ καλέ δηλαδή!!!!

τα ίδια αντιμετώπιζα και τα ίδια αντιμετωπίζω καμμιά φορά ακόμα και τώρα...... η διαφορά βέβαια είναι ότι τώρα στην ηλικία των .... εεεεε σιγά μην σας πώ ..... ξέρω ποιά είμαι, ξέρω τί θέλω, τί μ' αρέσει και ειλικρινά έχω κρεμάσει μια τεράστια ταμπέλα στο κούτελο που λέει " σ' όποιον αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω ". τελευταία φορά τέτοια κατάσταση αντιμετώπισα στον χώρο που εργάζομαι. στην αρχή στενοχωριόμουν σιγά σιγά έβαλα μπροστά το σχέδιο "χαμόγελο πλατύ και συμφωνούμε σε ό,τι λένε" παράδειγμα : "είσαι αυταρχική κάνεις αυτό κάνεις τ' άλλο και τί πράμα είσαι συ και χαχα χα μεταξύ τους" (και αυτό γιατί είμαι ευσυνείδητη και θέλω να κάνω την δουλειά μου).... απάντηση : "Εννοείται ότι είμαι... και αυτήν την στιγμή έχω αρχίσει να τα παίρνω κιόλας γιατί δεν σας βλέπω να βαράτε προσοχές" μια δυο τρεις δέκα.. όχι μόνο πάψανε να μου κολάνε, αλλά ο καθένας τους ξεχωριστά έρχεται και μου λέει και τα εσώψυχά του!!!!!!

Είχα ένα συμμαθητή, καλό και ευαίσθητο παιδί που η παρέα του τον έκραζε καμιά φορά για τη μουσική που άκουγε (και έπαιζε) και γιατί δεν ήταν σαν τους περισσότερους. Δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο, πήγε σε μια καλούτσικη ιδιωτική σχολή, ... και μετά έγινε αστέρι στο χώρο του, ο πιο πετυχημένος της τάξης. Τελικά ίσως και να τον βοήθησε η καζούρα γιατί διαπρέπει σε πολύ ανταγωνιστικό χώρο.

Αυτό που περνάς δες το σαν μάθημα, όπως πολύ σωστά σου είπαν θ΄αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις κι άλλες φορές στη ζωή σου. Οι άλλοι σ΄επηρεάζουν μέχρι εκεί που το επιτρέπεις εσύ, μήπως εκείνοι είναι τέλειοι; Δε σου λέω να γίνεις κακός, ούτε απαραίτητα να ξεκόψεις, μάθε ν΄αξιολογείς τον εαυτό σου σωστά, σήκωσε παράστημα κι ας τους άλλους να γαυγίζουν.

andreas12 Mou thumuzeis emena sto gumnasio!!!!Epeidh logw ths douleias tou patera mou allazame suxna topo diamonhs otan phga se nhsi na meinw perasa kati paromoio.Ksereis ti katalava?Oti olo afto mou suneve gia 3 logous:1)Epeidh eimoun arketa diaforetikos(eixa meinei sxedon se olh thn ellada,gnwrisa pollous kai diaforetikous anthrwpous me apotelesma na eimai polu anoixtomualos kati pou se toso mikres koinwnies einai asugxwrhto) kai den tairiazame apla koroidevane 2)Den htan arketa wrimoi kai vlepane oti ksexwriza arketa sta matia twn kathightwn,me apotelesma na zhlevoune pou enas ksenos phre thn prwtokathedria tous. 3)Kapoioi akolouthousan afth th sumperifora apla apo fovo mhn tous kanoun ta idia.

Sumvoulh mou:KSEKOPSE tous.Xwris defterh skepsh.Esu den kaneis kapoio lathos mia xara eisai.Mhn analwneis allo ton xrono sou mazi tous skeptomenos pws tha ksekopseis kai den einai efkolo klp.EINAI.Pas ksekatharizeis oti den goustareis thn olh katastash kai afou den ennooun na katalavoun poso lathos einai h sumperifora tous apenanti sou , esu den exeis logw na anhkeis sthn parea tous.Efxomai ta kalutera.Kai perimenw nea sou.

• 1 month later...
δεν ειναι ομως λιγο δυσκολο να αλλαξω παρεα? ετσι ξαφνικα?:confused:

τωρα ειναι που θα αλλαξουν πολλα στη ζωη σου εκει που δε το περιμενεις, απο παρεες μεχρι και συνηθειες, μην αγχωνεσαι αντρεα για αυτους, απλα δειξε τους οτι δε σε πειραζει οτι και να πουν, ειναι τροφη μαλλον να σε βλεπουν να στραβωνεις και να τσαντιζεσαι

αντρεα καλησπερα! ως πιο κοντα σου στην ηλικια (19) θα σου πω οτι και εγω εχω περασει παρομοιες κατατασεις. μου τυχαινε και στο λυκειο να εκανα παρεα με καποια ατομα, τα οποια τελικα δεν ηταν σωστα. ειτε με κοροιδευαν και αυτοι επειδη πχ δεν καπνιζω η δεν μου αρεσουν μερη που πηγαιναν εκεινοι.. επισης λιγο μετα στις αρχες της φοιτητικης ζωης βρηκα καποιες κοπελες που στην αρχη ταιριαζαμε απολυτα αλλα οσο περναγε ο καιρος δεν απολαμβανα την παρεα τους και απομακρυνθηκα. τωρα εχω βρει μια αλλη παρεα και περναω πολυ ωραια!!!

θελω να σου πω οτι επειδη εχεις αυτους τους φιλους δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τους παραμερισεις και να κανεις παρεα με αλλα ατομα γιατι οπως ανεφερε και καποιος η παρεα ειναι για να περνας καλα οχι για να σου κανει την ζωη δυσκολη. αλλα ακομα δεν θα σου πω και ψεματα: για καποιο καιρο ειναι πιθανο να μεινεις και μονος σου, να μην μιλας με καποιον καθε μερα ουτε να βγαινεις πολυ συχνα! μην απογοητευεσαι ομως, υπαρχουν τοοοοσα πολλα ατομα εκει εξω που θα γνωρισεις και σιγουρα θα βρεις καποιους καλους φιλους! ελπιζω να σε βοηθησα!! ;)

αντρεα θα συμφωνησω οτι μαλλον δεν ταιριαζεις αρκετα με αυτα τα ατομα για παρεα...προσπαθησε να διευρυνεις τον κυκλο γνωριμιων σου και σταδιακα να επιλεξεις τα ατομα που σου ταιριαζουν περισσοτερο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...