Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ορεξούλες για χχχ!

Recommended Posts

ρε κορίτσια ενώ στην αρχή όλο το πρώτο τρίμηνο κάτι είχα πάθει και δεν ήθελα να με ακουμπάει ο άντρας μου, τώρα θέλω ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν γίνεται. έφτασε στο σημείο να μου πει ότι έπρεπε να μείνω έγκυος για να τα κάνω αυτά;;; κάνω πράγματα που πριν δεν έκανα ποτέ. και το σκέφτομαι και όλη την ώρα. και φοβάμαι μην κάνω και καμία απότομη κίνηση και πάθει τίποτα το μικρό αλλά το κακό είναι ότι φοβάμαι αφού τελειώσουμε. καμία άλλη??? ή είμαι η μόνη να αρχίσω να το ψάχνω???

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!δεν είσαι μόνη!!!!!

εγω απο την αρχή και με τις ευλογίες του γιατρού,εφ'οσον ήταν όλα καλά..απλώς τώρα με πιάνει υπνηλία φοβερή και παίζει ο σύζυγος να μη με κρατήσει ξύπνια όπως παλιά!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Molly κι εγώ το ίδιο ακριβώς, από τις αρχές του 2ου τριμήνου μανία! Βέβαια και στο 1ο τρίμηνο είχα κάποια όρεξη, γιατί δεν είχα ναυτίες και ζαλάδες, αλλά ο γιατρός μας είχε πει καλύτερα όχι.. κι έτσι ξεδώσαμε στο 2ο :-D

Και τώρα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω όρεξη, αλλά η κοιλιά με αποθαρρύνει όσο να'ναι.

Διαφημίσεις

Μέλλουσες μανούλες καλή μέρα και από μένα!Πραγματικά το δευτερο τρίμηνο πρέπει για όλες μας να είναι φούλ στις ορέξεις και φυσικά για κάποιες και φούλ στο sex!(διασταυρωμένο και από φίλες μου ήδη μανούλες).Τι να κάνουμε οι ορμόνες μας χτυπάνε κόκκινο.Τώρα βέβεια με μεγάλη κοιλίτσα σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν.

Έλα που όμως εγώ δυστυχώς απέχω από το άθλημα!Κάποιες μικρές αλλά τακτικές συσπάσεις που έχω (στα μισά του 4ου είμαι) αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα γι' αυτή την πράξη καθώς κατα την διάρκειά της προκαλούμε επιπλέον συσπάσεις στη μήτρα μας και σύφωνα πάντα με τον γιατρό μου no sex. Ας μήν πιέσω και γώ άλλο το μωράκι μου με επιπλέον συσπάσεις. Υπομονή για όσες είμαστε στο ίδιο club θα περάσει ο καιρός και μάλλον κατά το τρίτο τρίμηνο θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας έρχεται και τόσο όρεξη.

Εγώ πάντως βρε κορίτσια δεν έχω καθόλου όρεξη....αυτό είναι φυσιολογικό;;; στην αρχή....αλλά πολύ αρχή μπορεί να είχα λίγο αλλά γενικά δεν έχω όρεξη. Εκτός όμως απο αυτό, αισθάνομαι και λίγο άσχημα με την κοιλούμπα τώρα....

Εκτός απο αυτά, νομίζω ότι και να ήθελα ο άντρας μου δεν θα με πλησίαζε απο φόβο μην με χτυπήσει.

Ουτε εγω ειχα ορεξη σε ολοκληρη την εγκυμοσυνη ουτε τωρα!Μια φορα ειχα μονο αντε 2.Φυσιολογικο μου φαινεται και καλυτερα γιατι δεν ειχα φοβο μη συμβει κατι.Ο αντρας μου δεν το συζητω τον παρακαλαω να με χαιδεψει οταν κουνιεται το παιδι και φοβαται μη παθω τιποτα.Με το που τον αισθανεται νομιζει οτι του κανει κακο που χαιδευει την κοιλια μου.Προτιμαει να μου την χαιδευει οταν δεν κουνιεται χαχαχα

lo5lp3.pngtumhp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα, εμένα ο άντρας μου δεν αφήνει ούτε εμένα να χαϊδεύω την κοιλιά μου γιατί του φαίνεται ότι την πιέζω πολύ δυνατά :shock:

Και εννοείται μετά απο περιπτύξεις ειναι φουλ στις τύψεις και στον φόβο μήπως έπαθε τίποτα ο μπεμπάκος:rolleyes: .. και περιμένουμε να κλωτσήσει για να ησυχάσουμε!

Εμένα τη χαιδεύει..τη φιλάει..αλλά βαριέται να περιμένει με το χέρι στην κοιλιά να καταλάβει το μωρό!!!Εδώ κι εγω που αφήνω το χέρι ώρες κι ακόμα το καταλαβαίνω ανεπαίσθητα...

Όσο για το άλλο...του εξήγησα οτι και μαύρος πορνοσταρ με προσόντα ζηλευτά να ήταν πάλι δε θα πάθαινε τίποτα το μωρό!!!!Η φύση προνόησε έτσι ώστε να είναι πολύ καλά προστατευμένο...αυτά σε μας τις τυχερές που έχουμε μια καλή και ομαλή εγκυμοσύνη!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

κ γω μια απο τα ιδια! στο πρωτο τριμηνο δεν καναμε τιποτα γιατι ειχα καφε υγρα κ επαιρνα ουτροτζεσταν κ ο γιατρος ειχε πει οχι σεξ!!!αλλα με το αγχος κ τα καφε, που ορεξη εγω??? προσπαθουσα βεβαια να μην αφηνω τον συζυγο δυσαρεστημενο!:oops:τωρα θα μπω μεθαυριο στην 28η βδομαδα κ εδω κ κανα μηνα εχω τρελη ορεξη αλλα οταν παει να γινει αγχωνομαι ξαφνικα κ φοβαμαι να μην πιεστει η κοιλια!!!αλλα κ ο συζυγος δειχνει τεραστια κατανοηση κ αγαπη...ερχεται κ μιλα στην κοιλια!!!κ ειναι ολο ¨"η κορη μου " και "η κορη μου"....θελει κ αυτος σεξ αλλα βλεπει την κοιλια ως κατι ιερο κ τη σεβεται κ δεν με πιεζει για σεξ....νομιζω οτι ολοι οι αντρες μας μας βλεπουν σαν κατι ιερο ειδικα οταν φουσκωνει τοσο η κοιλια κ εχουν νιωσει το παιδακι τους να κλωτσαει κ να φουσκωνει!!!!!:P

Πάντως ο άντρας της αδερφή μου, όταν ήτνα έγκυος, της είπε ευθέως ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Όχι επειδή την έβλεπε σαν κάτι ιερό, αλλά επειδή τον απωθούσε η εικόνα της με την κοιλιά... Είχαμε κλάματα τότε...

Πάντως υπάρχει κι αυτή η μερίδα των αντρών... Ίσως δεν τους βγαίνει και λένε ότι δεν μπορούν επειδή βλέπουν τη γυναίκα σαν κάτι ιερό... για να μην την νευριάσουν..

Πάντως στη δουλειά όσοι άντρες περίμεναν να γίνουν γονείς... τους ένοιαζε και τους έκαιγε πολύ αυτό... γιατί συνήθως οι γυναίκες τους δεν ήθελαν... σας πληροφορώ ότι καθόλου δεν τους κόλλαγε το ''ιερό'' του πράγματος....

Εννοείται δεν με πιέζει ο σύζυγος για σεξ, εγώ τον πιέζω χιχιχι :oops:

Δεν ξέρω αν μας βλέπουν οι άντρες μας σαν κάτι ιερό, ή βλέπουν την κοιλιά που έχει αποκτήσει δική της υπόσταση, ή απλά φοβούνται, η κατάσταση είναι αποτρεπτική για σεξ πάντως!

Διαφημίσεις

εγω πάλι δεν εχω καμια ορεξη.... ψιλοφοβάμαι κ όσες φορές έχει γίνει είμαι μέσα στο αγχος μη συμβει κάτι.... κ διάβαζα αυτά που γράφετε οι περισσότερες κ έλεγα, μπα μόνο εγώ δεν ήθελα??????? :)

ntRCp3.png

Δεν εννοω οτι το να σε βλεπουν σαν κατι ιερο λειτουργει ως αποτρεπτικο ή ως κατι κακο!!!Στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον!!!Κ ο αντρας μου θελει σεξ κ εγω!!!Αλλα γινεται πιο ηπια....κ αν δεν εχω ορεξη καποια μερα, τοτε υπαρχει κατανοηση απο τη μερια του συζυγου....αυτο εννοω!!!Στην δικη μου περιπτωση δεν τον απωθει η κοιλια,,ουτε τιποτα!Ουτε να κανει οπως καποιοι αλλοι, που ταχα δειχνουν κατανοηση κ σε απατανε-ειδικα την περιοδο της εγκυμοσυνης!( ειχα μια φιλη ετσι!)....Και φυσικα δεν ειναι εγωιστης να σκεφτεται μονο το .....(μπιπ) του!

H απολυτη ξηρασια , εκτος οτι το εχει απαγορεψει εντελως ο γιατρος , κανεις μας δεν εχει ορε3η . Ο αντρας μου φοβοτανε και στην αρχη παρα πολυ (μετα απο τις 2 αποβολες) και σχεδον τον πιεζα γιατι στην αρχη ειχα ορεξη παραδοξως . Τωρα με πιανει καμια φορα η ορε3η μια φορα στις 2 βδομαδες αλλα εντα3ει δεν κανουμε τιποτα γιατι δεν θελουμε να ρισκαρουμε . ΠΛακα πλακα ειναι φορες που αισθανομαι τον τραχηλο μου οτι θα ανοι3ει ακομα και για τσισα να παω οχι σεξ να κανω .

• 4 εβδομάδες μετά...

εγω βρε κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει ειμαι 17εβδομαδων και δεν θελω ουτε να με ακουμπαει..και φυσικα ουτε να του κανω εγω κατι..αφου ωρες ωρες μου λεει οτι τον βαρεθηκα και καταληγουμε να τσακωνομαστε..νιωθω πολυ χαλια με το σωμα μου και γενικα η διαθεση μου εχει παρει την κατω βολτα.

εεε...οχι κοπελια!!! τι παει να πει νιωθεις χαλια με το σωμα σου? ολα οσα μας συμβαινουν ειναι ενα θαυμα! δεν καταλαβαινω... τι σε χαλαει? το πρησμενο στηθος? οι τριχες? τα εξτρα παχακια παντου? ο ατελειωτος ιδρωτας? καταλαβαινεις βεβαια πως ολες ειμαστε μαζι σου... ζουμε με τις ιδιες πανω κατω αλλαγες στο σωμα, ανασφαλειες και αγχη! ομως μη χαλας ενεργεια, διαθεση και πανω απο ολα την πιο ομορφη σας (και σενα και του μπαμπα) ευκαιρια να ερθετε κοντα μεταξυ σας, αλλα και με το μωρο σας... προσωπικα ουτε ορεξη εχω για σεξ, ουτε και μου επιτρεπεται (λογω προβληματων), αλλα επιδιωκω και καθοδηγω τα χαδια του αντρα μου, ωστε ουτε να μου παραπονιεται και να τσακωνομαστε, αλλα ουτε και να καταπιεζομαι! συζητηστε το και βαλτε ορια... :wink::wink::wink::wink:

oi ormones mas apla einai stis dokses tous etsi m eipe o giatros m apla se alles kopeles tous dimioyrgoynte treles orekseis k se alles kamia apolytws.to thema einai ti kaneis an exeis treles orekseis k o giatros sou pei eite na prosexeis eite sto apagorepsei gia ligo diastima logo xamiloy plakoynta:shock:.ekei na deis ti trela se pianei.apla to mono poy se iremei s aythn thn periptwsh einai o fovos mhn pathei kati to nini.

• 2 εβδομάδες μετά...

Μην αγχωνεσαι , να 3ερεις οτι ειναι μια περιοδος της ζωης σου και θα περασει, ειναι σπαστικο το καταλαβαινω αλλα λιγο εμεινε ,μετα θα μπορεσεις να το 3αναχαρεις .Μην περιμενεις καν 30-40 μερες μετα γεννα , αμα δεις οτι γουσταρεις και δεν εχεις αιμα , που συνηθως σταματαει στις 10 μερες βουρρρρρ μην αγχεσαι για τιποτα .

Κοιτα κακα τα ψεμματα μετα τη μητροτητα εγω προσωπικα δεν εχω την ιδια ορε3η για σεξ σε καμμια μα καμια περιπτωση . Παιζει πολυ ρολο η κουραση και το αγχος αλλα σιγουρα ενω γουσταρω τρελλα τον αντρα μου και το θεωρω μαμω τους γκομενους ακομα και τωρα δεν μου βγαινει συχνα .Δηλαδη σε νορμαλ καταστασεις 1 φορα τη βδομαδα , αμα δεν ειναι αρρωστα τα παιδια , αμα δεν μας απασχολει κατι , αμα ολα ειναι ιδανικα . Το καλο ειναι οτι και ο αντρας μου το βλεπει καπως το ιδιο , καλα αμα καναμε και 1-2 παραπανω δεν θα ελεγε και οχι:cool: , αλλα οκ δεν θα κατσει να μου πει και τιποτα και να με αγχωσει . Βεβαια ειναι περιοδοι οπου μας βγαινει καθημερινα σε πολυ χαλαρες φασεις ή μετα απο πολυ αποχη καλη ωρα οπως τωρα .

• 1 month later...

Αχχ βρε παιδιά εγώ όχι μόνο έχω ορέξεις αλλά και μια χαρα οργασμούς έχω αλλά ο αντρούλης μου φοβάται και δεν μου κάθεται!!! :-(

Είμαι στην 21 εβδομάδα και ορεξούλες έχω κάθε μέρα και κυρίως το πρωί.Το δύσκολο είναι ότι το αγόρι μου δουλεύει μακριά απο το σπίτι μας και λείπει.Οπότε συνήθως μόνη ...κάνω ότι κάνω...:oops:.Όταν είναι εδώ είναι κουρασμένος πολύ και φοβάται.Απο την αρχή της εγκυμοσύνης έχουμε κάνει σεξ μέχρι και την 16 εβδομάδα μιά χαρά αλλά με φόβο από πλευράς του(εννοείται οτί κάνουμεμε προσοχή) και μετά απο τότε μία φορά...αλλά το καταευχαριστήθηκα....εκείνος είχε τύψεις....

Μήπως είμαι γαϊδούρα που εγώ θέλω τόοοσο πολύ?Σκέφτομαι μήπως αυτός ο φόβος του είναι δικαιολογία και στην πραγματικότητα δεν με θέλει επειδή πάχυνα...αλλά το αρνείται.Δεν ξέρω τί λέτε???

Είμαστε στην 21η εβδομάδα!!!:P

• 4 months later...
Αχχ βρε παιδιά εγώ όχι μόνο έχω ορέξεις αλλά και μια χαρα οργασμούς έχω αλλά ο αντρούλης μου φοβάται και δεν μου κάθεται!!! :-(

Είμαι στην 21 εβδομάδα και ορεξούλες έχω κάθε μέρα και κυρίως το πρωί.Το δύσκολο είναι ότι το αγόρι μου δουλεύει μακριά απο το σπίτι μας και λείπει.Οπότε συνήθως μόνη ...κάνω ότι κάνω...:oops:.Όταν είναι εδώ είναι κουρασμένος πολύ και φοβάται.Απο την αρχή της εγκυμοσύνης έχουμε κάνει σεξ μέχρι και την 16 εβδομάδα μιά χαρά αλλά με φόβο από πλευράς του(εννοείται οτί κάνουμεμε προσοχή) και μετά απο τότε μία φορά...αλλά το καταευχαριστήθηκα....εκείνος είχε τύψεις....

Μήπως είμαι γαϊδούρα που εγώ θέλω τόοοσο πολύ?Σκέφτομαι μήπως αυτός ο φόβος του είναι δικαιολογία και στην πραγματικότητα δεν με θέλει επειδή πάχυνα...αλλά το αρνείται.Δεν ξέρω τί λέτε???

χαχα!!

Μην ανησυχείς, δεν είσαι καθόλου γαιδούρα είναι φυσιολογικό να έχεις εξάψεις όπως και να κάνεις οτι κάνεις ;) όλες μας λίγο-πολύ το κάνουμε.. εγω είμαι στην 18η εβδομάδα και το κάνουμε κανονικότατα!! Χαχα! δεν τον αφήνω ήσυχο όλο του την πέφτω :rolleyes:!Βέβαια, στην άρχή έκεινος έχει κάποιες αμφιβολίες αλλα μετα απο λίγο το ξεχνάει :lol::lol:!!

foxfoxsbu20130611_-31_our+baby+is.png

Κ γω στο πρώτο τρίμηνο, λόγω κούρασης/υπνηλίας/αδιαθεσίας, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο άντρας μου ούτε κατά διάνοια. Πρηζόμουν κιόλας και πονούσα με το παραμικρό. Στο δεύτερο τρίμηνο, έφτανα σε σημείο να βάζω τα κλάματα αν μου έλεγε ότι είναι κουρασμένος απ' τη δουλειά κλπ. :P Αλλά εκείνη την περίοδο του δώσαμε και κατάλαβε :Ρ Στο τρίτο τρίμηνο, ούτε λόγος. Είχε πεταχτεί και η κοιλούμπα και δεν αισθανόμουν άνετα και με τον εαυτό μου οπότε τίποτα :S

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...