Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πότε σταματάνε οι εμετοί?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις γλυκές μανούλες και τις καλύτερες ευχές σε εκείνες που θα γίνουν και θέλουν να γίνουν!!!

Είμαι στην 14η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου,οι εμετοί είχαν σταματήσει εδώ και μία εβδομάδα και πίστεψα ότι εδώ τελείωσε η ταλαιπωρία μου.Εδώ και 2 ημέρες όμως,εχω δώσει ρεσιτάλ!Δεν μπορώ να κρατήσω ούτε τροφή,ούτε τα φαρμακά μου.Ειδικά εκείνο που μου χειροτερεύει την κατάσταση είναι το ασβέστιο.Με το που θα το γευτώ κατευθείαν τρέχω στο μπάνιο.Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο? και αυτό με τις αναγούλες...? αισθάνομαι μόνιμα το στομάχι κολλήμενο στο λαιμό μου.Πιστεψά ότι ειχα φύγει από αυτο το χάλι των προηγούμενων 3 μηνών! Δεν αντέχω άλλο,είμαι μονίμως άρρωστη,δεν πάω πουθένα με τον φόβο ότι μπορεί να εκτεθώ και αν τύχει και βγώ να κάνω καμία δουλειά πάντα κρατάω μια σακούλα με χαρτομάντηλα στην τσάντα μου και το πρωτο που θα κάνω,θα έιναι να εντοπίσω στον χώρο ένα σημείο που δεν θα με βλέπουν μη τυχών και μου έρθει πάλι η ριμάδα η αναγούλα...δεν μπορώ να βρώ καμία τροφή που να με ανακουφίζει και δεν διανοούμαι να πιώ νερό.Δοκιμασα το ανθρακούχο και αυτό ματαια....όλοι οι δρόμοι με οδηγούν εκεί....η πορεια στο μπάνιο! Ποτε σταματάει αυτό το μαρτύριο????:confused:

Διαφημίσεις

εμενα μου κρατησαν μεχρι την 18η βδομαδα, ελιωσα στην αναγουλα και τον εμετο, δεν εβγαινα καθολου εξω, ημουν σαν αρρωστη κι αν τυχαινε να παω καπου παντα ειχα σακουλακι και νερο. Ειχα παρει και αντιεμετικα φαρμακα και μεχρι τοτε δεν μπορουσα να πιω ουτε σιδηρο ουτε τιποτα. Κουραγιο θα σου σταματησουν, καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να χεις, αξιζει η ταλαιπωρια!!!

και εμενα μεχρι τον 4ο μηνα ηταν εντονοι.Ειχα χασει καπου 4 κιλα και αν δουλευα ή κινιομουνα περισσοτερο σιγουρα θα ειχα ρεψει!!!

Πλεον ειμαι 7μηνων,καμια σχεση με πριν αλλα μεχρι και τωρα δεν ευχαριστηθηκα φαγητο.πειναω αλλα αν αφεθω μετα μεγαλη πικρα,γινομαι χαλια.ΜΑλλον η μπουμπου μου,με θελει αδυνατη;)

• 4 months later...

Πλέον η κατάσταση μου, θεωρηθείτε φυσιολογική.Δεν σταμάτησα ποτέ να κάνω εμετούς,δεν σταμάτησα ποτέ να έχω αναγούλες.Έκανα μια μικρή διακοπή,εκεί μεταξύ 6ου και 7ου (μικρή λέγοντας-έκανα εμετούς μόνο 2 φορές την εβδομάδα) και έκτοτε οι αναγούλες και οι εμετοί έγιναν οι καλύτεροι μου φίλοι. Έκανα διατριβή πλέον σε αυτό...Στις 3 Οκτώβρη μπαίνω στον μήνα μου και είναι σαν να έχει γυρίσει όλη μου η εγκυμοσύνη από την αρχή.

Σπούδασα τόσο πολύ τον εμετό πλέον που έμαθα να τον καταστέλλω, εντόπισα όλα τα καλά "στέκια" στις δημόσιες υπηρεσίες,στις τράπεζες,στίς ΔΕΚΟ που μπορεί να κάνει κανείς τον εμετό του με την ησυχία του,ακόμη και οδηγώντας,περπατώντας,κολυμπώντας... παραλίγο κάνοντας και σεξ.

Το αστείο δε,της υπόθεσης είναι οτι πήρα 14 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη και όχι τίποτα άλλο δεν τα ευχαριστήθηκα κιόλας,δεν θυμάμαι να κράτησα και καθόλου τροφή στο στομάχι μου.Ας πάει το παλιάμπελό.... Έρχεται ένας μπέμπης όμως....!!!!!!!!σκέτη λατρεία!!!!!!ένας μήνας είναι....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!:rolleyes: