Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις νυν και μέλλουσες μανούλες!

Ειμαι στην 19η εβδομάδα και εχω αρχισει να έχω έντονο πρόβλημα με την εμφάνιση"σπασμένων αγγείων" στα πόδια. Η αλήθεια είναι ότι στην δουλεια μου είμαι πολλες ώρες όρθια, περπαταω και ανεβοκατεβαινω σκαλες, γεγονος που μαλλον δεν βοηθα. Καθε βραδυ τα ποδια μου πονανε...Εχετε αντιμετωπίσει τετοιο προβλημα? Καμμία συμβουλή?

Διαφημίσεις

Εγω είχα πρόβλημα πριν απο την εγκυμοσινη και επιδεινώθηκε στην εγκυμοσινη. Τώρα είμαι στην 21 εβδομάδα και ο γιατρός μου έδωσε απο την αρχή κάτι ειδικές κάλτσες για τα πόδια. Δεν μπορείς να κανείς και πολλα μετα που γέννησα το πρώτο μου παιδάκι είχαν χαθεί μερικές απο μόνες τους.

εχω προβλημα με φλεβες και ποδια που πονανε εδω και πολλα χρονια....

το μονο που πραγματικα με βοηθα ειναι αυτες οι ειδικες καλτσες που φτανουν ως πανω το ριζομηριο.... απλα εχουν τη ταλαιπωρια τους.... τις φορας πριν σηκωθεις απο το κρεβατι και τις βγαζεις οταν θες να ξαπλωσεις... ειδικα το καλοκαιρι ειναι λιγο βασανιστικό... σε ζεσταινουν πολυ...

ενα άλλο που βοηθά είναι να κοιμάσαι με τα πόδια ψηλά.. να τα βάζεις πάνω σε ένα μαξιλάρι να κυκλοφορει καλυτερα το αιμα....

κάτι έπίσης που διάβασα πρόσσφτα είναι πως το χαμομηλέλαιο βοηθά πάρα πολύ... αλλα δε το έχω δοκιμάσει οπότε δε μπορώ να ξέρω....

γενικά είναι ένα θέμα δύσκολο... αλλά αν καταφέρεις και δε σπάσουν φλέβες είναι οκ... μετά τη γέννα ξαναφτιάχνει το θέμα...

Δεν γινονται και πολλα απο οτι καταλαβαινω...σκεφτομαι να δοκιμασω τις καλτσες αν και δεν ξερω ποσο θα τις αντεχω με τη ζεστη...

ευχαριστω παντως!