Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εισαγωγη στο νοσοκομειο

Recommended Posts

Καλησπερα!την δευτερα μπαινω στο νοσοκομειο για παρακολουθηση γιατι χθες κ σημερα η πιεση μου ηταν 14,5 με 9 ..κ ερωτω υπαρχει καμια που να μπηκε για παρακολουθηση;και εχω ακουσει πιεσεις που κυκλοφορουν ελευθερα με 17 και 18..και μαλιστα χωρις χαπια μονο με διατροφη..απορω συμβαινει κατι με μενα η ο γιατρος μου ειναι ψειρας;;;

Διαφημίσεις

Για να σε παρακολουθήσουν συνήθως σου φορούν μια συσκευή που λέγεται holter. Αυτή σου παίρνει την πίεση και παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς κάθε τόσο. Μετά από 24 ώρες πας στο νοσοκομείο που στην έβαλαν, στην αφαιρούν και "διαβάζουν" τις διακυμάνσεις της πίεσης και των καρδιακών παλμών και την επομένη σε ενημερώνουν. Αυτό το έκανε και ο άντρας μου και ο μπαμπάς μου που είναι μεγάλος. Εισαγωγή για παρακολούθηση πίεσης δεν έχω ξανακούσει.

it's never too late to start all over again

Αααααα, είναι θέμα εγκυμοσύνης? Δεν το είχα συνειδητοποιήσει παρά το τικεράκι σου, μεγάλη στραβομάρα έχω! Ε τότε δεν ξέρω, ίσως κάνει καλά η γυναίκα, δεν παίζουνε με τα holter στις εγκυμοσύνες, θέλει να είναι ήσυχη ότι όλα πηγαίνουν καλά μάλλον. Με το καλό το μωράκι σου!

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και με το καλό και το 2ο μωράκι σου!!

Εγώ είχα μπει για παρακολούθηση στην πρώτη μου εγκυμοσύνη γιατί είχα εμφανίσει πίεση η οποία όμως δεν ελεγχόταν ούτε με ήπια υπερτασική αγωγή που έκανα. Πάντως υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που έκαναν την γιατρό μου να με βάλει για παρακολούθηση, όπως τα ντόπλερ του μώρού που ήταν αρκετά προβληματικά με πολύ μικρή ροή αίματος στις μητριαίες με αποτέλεσμα να μην τρέφεται σωστά. Ημουν πάνω κάτω στην ίδια εβδομάδα με σενα.

Στην δική σου περίπτωση συντρέχουν κι άλλοι λόγοι ή μονο αυτό το 14 με 9 που ανέφερες?

Το 14 με 9 και μαλλον φοβαται και το βαρος μου ειναι αρκετο..το μωρο ειναι ηδη 1450 γρ και δεν εχω ζαχαρο η κατι αλλο..και ολες οι μετρησεις σχετικα με την θρεψη του μωρου ειναι πολυ καλες...

Μια χαρά τότε, μάλλον είναι πολύ προσεχτικός πράγμα που δεν είναι κακό!

Να φανταστείς όταν μπήκα εγώ στο νοσοκομείο στην ίδια περίπου βδομάδα

το μωρό ήταν σκάρτα 900 γρμ.

Όλα καλά θα πάνε, θέλει ηρεμία και όχι άγχος γιατί η πίεση επηρεάζεται

και από την ψυχολογία σου!:wink: