Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν τρια περίπου χρόνια, όταν τελείωσε η άδεια λοχείας, πήρα κατευθείαν από τον ΟΑΕΔ την άδεια του 6μηνου και μου σφράγισαν παλαιότερα ένσημα για να φάινεται στα συντάξιμα το χρονικό διάστημα από την άδεια κύησης μέχρι την άδεια του ΟΑΕΔ. Στην δεύτερη, τελείωσε η άδεια λοχείας μου πριν μια εβδομάδα και τώρα έχω από την εργασία μου το μειωμένο ωράριο σε μέρες και μετά θα πάρω το 6μηνο αν δεν χρειαστεί να επιστρέψω. Ισχυει ακόμα ότι πρέπει να πάω να μου επικυρώσουν τα ένσημα, πρέπει να πάω τώρα ή σε 4 μήνες που θα πάρω το 6μηνο; Μιλάω με τον ΟΑΕΔ και όλο με συνδέουν με το σωστό τμήμα κια όλο κλείνει. Απλά μου είναι δύσκολο να πάω σύντομα στον ΟΑΕΔ που ανήκω. Όποιος γνωρίζει και μπορεί ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν τρια περίπου χρόνια, όταν τελείωσε η άδεια λοχείας, πήρα κατευθείαν από τον ΟΑΕΔ την άδεια του 6μηνου και μου σφράγισαν παλαιότερα ένσημα για να φάινεται στα συντάξιμα το χρονικό διάστημα από την άδεια κύησης μέχρι την άδεια του ΟΑΕΔ. Στην δεύτερη, τελείωσε η άδεια λοχείας μου πριν μια εβδομάδα και τώρα έχω από την εργασία μου το μειωμένο ωράριο σε μέρες και μετά θα πάρω το 6μηνο αν δεν χρειαστεί να επιστρέψω. Ισχυει ακόμα ότι πρέπει να πάω να μου επικυρώσουν τα ένσημα, πρέπει να πάω τώρα ή σε 4 μήνες που θα πάρω το 6μηνο; Μιλάω με τον ΟΑΕΔ και όλο με συνδέουν με το σωστό τμήμα κια όλο κλείνει. Απλά μου είναι δύσκολο να πάω σύντομα στον ΟΑΕΔ που ανήκω. Όποιος γνωρίζει και μπορεί ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ πολύ.

Πλεον δεν χρειαζεται γιατι οταν τελειωσεις με το 6 μηνιο μετα απο περιπου 6 μηνες με ενα χρονο θα ειναι τα ενσημα σου κολλημενα κανονικα στο ικα και θα μπορεις να τα δεις οποτε θελεις οταν θα πας να παρεις ενηεμρωση ενσημων.Πλεον ειναι ολα μεσα καταγεγραμενα...τοτε που στα σφραγισαν δεν υπηρχε το on line συστημα κι επρεπε να μπαινει η σφραγιδα...τωρα ειναι αχρειαστο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...