Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (2012)

Recommended Posts

Μήπως γέννησε κάποια κοπέλα πρόσφατα στην Γενική κλινική Θεσ/κης?

Έχω ασφάλεια ΙΚΑ, θα γεννήσω με καισαρική και δεν ξέρω πόσο θα μου κοστίσει. Απο το ΙΚΑ μου είπαν οτι απλά μια συμμετοχή θα πληρώσω εφόσον η κλινική είναι στον ΕΟΠΥΥ μου φαίνεται όμως σαν όνειρο απατηλό όλο αυτό για τα δεδομένα της χώρας μας.

Συγνώμη αν σας μπέρδεψα!

Διαφημίσεις

Καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις απευθειας στην κλινικη.....γιατι τωρα με τον εοππυ ολο τα αλλαζουν.....Με το καλο σου ευχομαι!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Μήπως γέννησε κάποια κοπέλα πρόσφατα στην Γενική κλινική Θεσ/κης?

Έχω ασφάλεια ΙΚΑ, θα γεννήσω με καισαρική και δεν ξέρω πόσο θα μου κοστίσει. Απο το ΙΚΑ μου είπαν οτι απλά μια συμμετοχή θα πληρώσω εφόσον η κλινική είναι στον ΕΟΠΥΥ μου φαίνεται όμως σαν όνειρο απατηλό όλο αυτό για τα δεδομένα της χώρας μας.

Συγνώμη αν σας μπέρδεψα!

Ξέχνα τι σου είπαν από το ΙΚΑ. Εγώ γεννάω σε μια βδομάδα στη Γενική Κλινική και μου είπαν ότι θα πληρώσω κανονικότατα και το επίδομα τοκετού θα το πάρω μετά από το ταμείο μου. Έγινε ολόκληρο θέμα για τις τιμές για τους τοκετούς στην εκπομπή 5+ στην ΕΡΤ3 την περασμένη εβδομάδα. Ξέρεις πόσα μέηλ έστειλα από τον Ιανουάριο μήπως κι έχει αλλάξει κάτι; Η απάντηση είναι πάντα η ίδια!

Η καισαρική λοιπόν με 3 διανυκτερεύσεις στο οικονομικό δίκλινο στη Γενική, στοιχίζει 1850 ευρώ (η έξτρα διανυκτέρευση σε επιβαρύνει με 150 ευρώ) + η αμοιβή του γιατρού σου.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας, σήμερα κατάφερα και μίλησα μαζί τους γιατί στα μειλ μου δεν απάντησαν. Θα πληρώσω κανονικά χωρίς να υπολογίζεται η ασφάλειά μου δυστυχώς.

• 10 months later...

Διαφημίσεις