Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΑ ΓΛΥΚΑ;;;

dpupsi

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες, θελω την βοηθεια σας!!!

Στις 30/6, 7 το απογευμα θα βαφτισω την μικρη μου πριγκιπεσσα αλλα λογω κρισης (εχει καταντησει μονοτονο πια!!) δεν θα κανω τραπεζι! Ειναι βλεπετε το 3ο μου παιδακι!! Στην αρχη ελεγα να εκανα μπουφε στο προαυλιο του ναου αλλα παλι παει πολυ! Ετσι αποφασισα να κανω με την βοηθεια της μαμας μου εναν μπουφε κερασματων. Σκεφτομαι να εχει τρουφακια, καρυδοπιτα, υποβρυχιο βανιλια, να επιχειρησω να κανω μονη μου αυτα τα γλυφιτζουρια απο κεικ (δεν θυμαμαι πως τα λενε) και cheesecake. Για δροσια λεω να φτιαξω λεμοναδα και αν βρω βυσσινα και βυσσιναδα, χυμους για τα πιτσιρικια και νερακι. Θα ειναι περιπου 140 ατομα και 30 πιτσιρικια.

Η ερωτηση ειναι: Ποσα τεμαχια να κανω απ' το καθενα;;;;

Θα βαλω και χυμα κουφετα και mursmellow.

Ευχαριστω εκ των προτερον.:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι αρμοδια εντελως να σου απαντησω γιατι δεν εκανα κατι σαν τυπου κετεριγκ στην εκκλησια. σκεφτομαι ομως οτι λογικα θα χρειαστεις 1,5 τεμαχιο περιπου για καθε ατομο γιατι μπορει καποιος να θελει δευτερο κομματι, μπορει καποιος να μην παρει πχ καρυδοπιτα. επομενως καμια 200αρια απο το καθενα. εκτος εαν δεν ειναι ελεθυερος ο μπουφες και εχεις ατομο που βαζει στον καθενα μια φορα ενα κομματι και οποιο θελει και τελος. αλλα και αυτο δυσκολο εινια. τα κομματια βεβαια δεν θα εινια μεριδες κανονικες αλλα μικρες εφοσον θα ειναι τοσα πολλα.

νομιζω οτι πρπει να εχει πολλα δροσιστικα εννοω σε ποσοστητακαι ισως να αφαιρουσες ενα γλυκο και να εβαζες και κανενα αρμυρο πχ τυροπιτακια, λουκανοπιτακια. μπραβο παντως που θα τα κανεις ολα μονη:D. με το καλο η βαφτιση.

αμα σκεφτω κατι ως προς την ποσοστητα θα σου ξαναγραψω

Μήπως να έπαιρνες καμμιά προσφορά από κέτερινγ για διάφορα γλυκά , να δεις πως τα υπολογίζουν ανάλογα τους καλεσμένους? Σίγουρα θα έχουν κάποια φόρμουλα.

200 απο το καθε ένα μου φαίνονται πάρα πολλα. το σκεπτικό είναι ότι είπε για 4 διαφορετικά γλυκά *200= 800 γλυκά για 140 ατομα +30 παιδιά?:confused::confused::confused:

Αφου θα έχεις ποικιλία εγώ θα έφτιαχνα συνολικά περίπου 350 κομμάτια και πιστεύω οτι λέω και πολλά.

Επίσης αν έχεις όρεξη και βοήθεια και η ιδέα απλά αλμυρα είναι πολύ ωραία αλλά πάλι θα πρέπει να υπολογίσεις πολλά κομμάτια .Στα αλμυρά μάλιστα περισσότερα γιατι γλυκά μπορει να πάρει κάποιος ενα αντε 2 , στα αλμυρά σιγα μη μείνει στο ένα λουκανοπιτάκι ( εγώ πάντως δε θα έμενα :wink:).

Το πόσα τεμάχια χρειάζονται σε μπουφέ υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των καλεσμένων και την ώρα που υπολογίζεται ότι θα μείνουν. Αν κάνεις αναζήτηση στο google θα σε βγάλει σε sites που έχουν φόρμες και στο υπολογίζουν ανά τεμάχιο.

There is no patch for human stupidity.

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες. Και εμενα μου φαινονται πολλα 200 απο καθε ειδος!!

Caroline τι ακριβως να γραψω στο google;

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω να εξηγησω οτι οταν αναφερομαι σε 200 κομματια εννοω οτι θα εχουν μεγεθος 2 μπουκιων το καθενα (1,5Χ1,5 εκατοστα) και ο καθενας μπορει να παιρνει απο ενα απο το καθενα. ειναι 170 καλεσμενοι συνολο. επομενως 3-4 γλυκακια τοσο μικρα κανουν μια κανονικη εως μεγαλουτσικη μεριδα γλυκου. Αν προκειται για κανονικου μεγεθους μεριδες τοτε τα κομματια πρεπει να ειναι 200 συνολικα δηλαδη καμια 50αρια απο το καθενα. το εγραψα και στο πρωτο μου ποστ για το μεγεθος των κομματιων.αλλα επειδη εγραφα βιαστικα και νυχτα δεν το διατυπωσα αναλυτικα. αυτη εινια η εκτιμηση μου.

αν ομως υπαρχει σαιτ σχετικο και επαγγελματικο ακομα καλυτερα. αμα μπορει οποια κοπελα βρηκε να μας το γραψει.