Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τσαντα ,ταπερακια. Τι να επιλεξουμε?

Recommended Posts

Θα ηθελα τις συμβουλες σας καλες μου μανουλες.

Αρχίζουμε παιδικο σταθμο: τι τσαντα ειναι καταλληλη για αυτην την ηλικια?Εχει πολυ ομορφες αλλα δεν θελω να παρασυρθω απο την εμφανιση. Θελω να ειναι κατι βολικο γιατι θα κουβαλαει το φαγητο του μαζι. Τι μπορω να παρω τελικα? Επισης και τι ταπερακια για να βαζω το φαι του? (είδα κατι γυαλινα που μπορουν να ζεσταθουν με ασφαλειες για να κλεινουν -εχετε χρησιμοποιησει κατι παρομοιο? ειναι βολικο για παιδακι 2,5 χρονων?)

Επισης, μηπως χρειαζεται κατι αλλο που δεν μπορω να σκεφτώ?

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

Η τσάντα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη. Εκτός από το φαγητό θα έχει μέσα και ένα ζευγάρι αλλαξιές, ρούχα και κάλτσες (ίσως και παμπερς και μωρομάντιλα αν και αυτά τα στέλνεις στο σταθμό και μένουνν εκεί). Καλό είναι να έχει και κάποιες θήκες για τα σημειώματα και τις ανακοινώσεις που θα σου στέλνουν για να μπορείς να τα βρείς έυκολα.Χρησιμη είναι επίσης μια θήκη για νερό, καθώς ο μικρός μου διψάει συχνα ενώ βρίσκεται στο σχολικό. Και μια θήκη για καλοκαιρινό καπέλο. Η τσάντα πρέπει να πλένεται αρκετά συχνά, άρα το υλικό θα πρέπει να είναι ανθεκτικο και χωρίς πολλές στάμπες (ο μικρός πολλές φορές θέλει να την κρατήσει ο ίδιος και τη σέρνει κάτω). Για δοχείο φαγητου δεν έχω βρει κάποιο που να με βολεύει ακόμη. Αν έχει καποια από εσας καμιά ιδέα, θα ήθελα να την ακούσω. Χρησιμοποιώ μεταλλικά φαγητοδοχεία που μπαινουν σε φουρνάκι(όχι φούρνο μικροκυμμάτων), αλλά χαλάει συχνά το λαστιχάκι από το καπάκι και είναι δυσκολο να τα βρείς σε μικρό μέγεθος.

Ζωγια, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, με βοηθας πολυ.

Εχω βαρεθει να αγοραζω πραγματα που εκ των υστερων αποδεικνυονται αβολα και μη πρακτικα. Γι'αυτο το λογο, δεκτη καθε συμβουλη, κυριως αφου εχετε περασει απο το σταδιο αυτο.

0IBKp3.png JgEip3.png