Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αρρωστησαμε και εμεις!!!

Recommended Posts

εχτες το βραδυ ο μικρος εκανε δεκατα 37.5 θερμομετρο στην μασχαλη

του εδωσα αντιπυρετικο σε μιση ωρα ηταν οκ απο τοτε δεν ξανακανε μου ειπε ο γιατρος αστο να δουμε πως θα παει μεχρι το απογευμα εχει και μυξουλες πολλες δεν ξερω αν τον κολλησα τελικα εγω :roll: η απονη μανα :(

ερωτηση: εκανα λαθος που του εβαλα θερμομετρο στη μασχαλη;

ισχυει οπως και εμας η αφαιρουμε;

περαστηκα του !!!!

Διαφημίσεις

υπάρχει πιθανότητα να είναι και δόντι πάντως κι όχι ίωση

οι ιώσεις δεν κάνουν μόνο μία φορά πυρετό και τέρμα... τα δόντια το κάνουν αυτό

κι εγώ μασχάλη του το βάζω πάντως, δε μου αρέσει ο ποπός :oops:

απλά του κλειδώνω το χέρι και μένει ακούνητος για το ένα λεπτό

Τζουτζακι μου περαστικουλια σας...ελα μωρε που εισαι απονη μανα!

τι ειναι αυτα που λες? η μασχαλη δειχνει τη μικροτερη θερμοκρασια και απο το πωπο και απο το στομα...

ενημερωσε μας για την πορεια του! φιλακια πολλα στον μικρουλι σου!!

Μαμά του Ωρίων και εγω τον ποπο δεν τον μπορω :oops: λες να σκασει κανενα δοντακι; εχει ομως και μυξουλες :? θα δειξει

εχει να κανει πυρετο απο τις 2 τα ξημερωματα λετε να μην ειναι ιωση;

Μαμά του Ωρίων τη λεει η πειρα σου?

Σοφια μου σε ευχαριστω για τις ευχες !!! φιλακια και στην ζουζουνα σου! :D

τα δόντια μπορούν να κάνουν και μυξούλες και διάρροια και σε σπάνιες περιπτώσεις και εμετό!

όλα δλδ τα συμπτώματα μιας καλής ίωσης :lol:

η ίωση όμως σε καμία περίπτωση δεν κάνει μια φορά πυρετό/δέκατα και μετά τέρμα

αν έχει γενικώς γκρίνια, αν μασουλάει ακατάπαυστα τα χέρια του κι αν έχει πολλά σάλια.... είναι δόντια

πλύνε τα χέρια σου και τρίψε του τα κάτω ούλα

εγώ έχω αγοράσει κι ένα οδοντοβουρτσάκι δαχτυλάκι (απ τα jumbo) Και του τα τρίβω με αυτό

Διαφημίσεις

Περαστικά σας!!!

Μάνα-κουράγιο, οι ενήλικες δεν κολλούν τα παιδιά ΕΥΤΥΧΩΣ, αλλά το αντίθετο!

Στη μασχάλη δεν αφαιρείς τίποτα, αφού δεν θέλεις στο πωπάκι θερμομέτρηση, αλλά όπως λέει και η μαμά του Ωρίωνα, θέλει λίγο ...ευλάβεια στην τήρηση ανάπαυσης και υπομονή και επιπλέον, αν και του λεπτού τα θερμόμετρα να τα αφήνουμε λίγο παραπάνω.

Επίσης, στο 37,5 δεν δίνουμε αντιπυρετικό... Ούτως ή άλλως, δεν προλαμβάνουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον πυρετό (αν είναι να κάνει πυρετό). Δηλαδή, και υπό το αντιπυρετκό, πρώτα θα κάνει το "κύμα" του, και μετά θα πέσει.

Δε θυμαμαι σίγουρα αν το έχω ξαναγράψει, αλλά 37,5 είναι διακύμανση της φυσιολογικής θερμοκρασίας. Στη διάρκεια της ημέρας τα παιδάκια κυρίως (και οι ενήλικες), εμφανίζουν μια άνοδο: μετά από τον ύπνο, το φαγητό, την έντονη δραστηριότητα ή το παιχνίδι. Για αυτό το λόγο, αν δούμε ένα 37,5 κάνουμε υπομονή, ξαναβάζουμε θερμόμετρο και αν παρουσιάζει 38.1 τότε θα δώσουμε αντιπυρετικό.

αν έχει γενικώς γκρίνια, αν μασουλάει ακατάπαυστα τα χέρια του κι αν έχει πολλά σάλια.... είναι δόντια

πλύνε τα χέρια σου και τρίψε του τα κάτω ούλα

εγώ έχω αγοράσει κι ένα οδοντοβουρτσάκι δαχτυλάκι (απ τα jumbo) Και του τα τρίβω με αυτό

ολα αυτα που αναφερεις τα εχει εδω και πολυ καιρο αλλα δοντακι δεν βλεπουμε :lol: σημερα εχει την ταση να πινει συνεχεια νερο και οχι πολυ γαλα :( πινει το πολυ 50 γρ.

τωρα που σε βρηκα θα σε πρηξω :lol::lol::lol::oops:

χαχαχα πρήξε με

θέλει νερό κι όχι γάλα γιατί προφανώς το γάλα είναι ζεστό και τον πονάει στα δόντια (νι, το ζεστό γάλα πονάει!)

δοκίμασε να κάνεις το γάλα πιο χλιαρό (έως και κρύο βρύσης μη σου πω... δλδ χτύπα τη σκόνη με ζεστό νεράκι και μετά πρόσθεσε κανονικά βρύσης) και δοκίμασε να δεις αν θα το πιει :wink:

Περαστικά σας!!!

Επίσης, στο 37,5 δεν δίνουμε αντιπυρετικό... Ούτως ή άλλως, δεν προλαμβάνουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον πυρετό (αν είναι να κάνει πυρετό). Δηλαδή, και υπό το αντιπυρετκό, πρώτα θα κάνει το "κύμα" του, και μετά θα πέσει.

σε ευχαριστω πολυ το ξερω αλλα τον εβλεπα να υποφερει και του εδωσα 2cc παντως σε μιση ωριτσα την εκανε την δουλεια του :oops:

Περαστικά σας!!!

Μάνα-κουράγιο, οι ενήλικες δεν κολλούν τα παιδιά ΕΥΤΥΧΩΣ, αλλά το αντίθετο!

Στη μασχάλη δεν αφαιρείς τίποτα, αφού δεν θέλεις στο πωπάκι θερμομέτρηση, αλλά όπως λέει και η μαμά του Ωρίωνα, θέλει λίγο ...ευλάβεια στην τήρηση ανάπαυσης και υπομονή και επιπλέον, αν και του λεπτού τα θερμόμετρα να τα αφήνουμε λίγο παραπάνω.

Δε θυμαμαι σίγουρα αν το έχω ξαναγράψει, αλλά 37,5 είναι διακύμανση της φυσιολογικής θερμοκρασίας. Στη διάρκεια της ημέρας τα παιδάκια κυρίως (και οι ενήλικες), εμφανίζουν μια άνοδο: μετά από τον ύπνο, το φαγητό, την έντονη δραστηριότητα ή το παιχνίδι. Για αυτό το λόγο, αν δούμε ένα 37,5 κάνουμε υπομονή, ξαναβάζουμε θερμόμετρο και αν παρουσιάζει 38.1 τότε θα δώσουμε αντιπυρετικό.

Βρε πατουσακι... τι γιατρος εισαι? :roll:

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ????????

patousaki, θες να γίνουμε ΚΟΛΛΗΤΕΣ φίλες?? :lol::lol::lol:

(οκ, δε θα συνεχίσω, να μη χαλάσουμε κι αυτό το θέμα :oops: )

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ!!!!

περαστικά γλυκιά μου στο παιδάκι σου :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: ωωω βρηκες τον μπελα σου τωρα θα σε τρελανω στης ερωτησεις; :lol::lol::lol:

ΟΚ! Σου στέλνω με πμ το λογαριασμό τράπεζας για την αμοιβή μου!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρώτα δόλια μάνα με το νινάκι σου το ταλαιπωρημένο (από τα φιλιά και τις αγκαλιές)... Ρώτα ό,τι θέλεις.

patousaki μου γλυκο και ομορφο 1423148pji9iz1jhp.gif(αντε καλε αμεσως να πειτε οτι γλυφω) εχω μια λιστα με ερωτησεις που μολις βρω χρονο θα στην στειλω να μου απαντησεις :lol::lol::lol:

για αρχη απαντησε μου στο εξης αν ειναι ιωση σε ποσες ωρες θα μπορουσε να ξανακανει πυρετο;

αν ειναι δοντια μετα απο αυτα τα συμπτωματα ποτε σκανε μυτη;

απο την κορη μου δεν θυμαμε τιποτα κενα μνημης βλεπετε

οσο για τα χρηματα κατσε να σε πληρωσω προκαταβολικα 125331pi5wx078y2.gif οχι τιποτα αλλο γιατι ετοιμαζω την λιστα που σου ειπα

ας με σταματησει καποιος βρε παιδια742463cw4ffygnxy.gif

πατουσακι μου γλυκο σε ευχαριστω 1074139afz8864vna.gif

ΤΖΟΥΤΖA περαστικά αν και δεν είναι τίποτα,μάλλον κάποια αδιαθεσία.

Εμένα από χθες κάνει πυρετό,έφτασε 39,6.Σήμερα είχε 38,5 και του έπεσε με αντιπυρετικό.Έχετε ακούσει για καμμιά ίωση αυτό τον καιρό?

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

patousaki μου γλυκο και ομορφο 1423148pji9iz1jhp.gif(αντε καλε αμεσως να πειτε οτι γλυφω) εχω μια λιστα με ερωτησεις που μολις βρω χρονο θα στην στειλω να μου απαντησεις :lol::lol::lol:

για αρχη απαντησε μου στο εξης αν ειναι ιωση σε ποσες ωρες θα μπορουσε να ξανακανει πυρετο;

αν ειναι δοντια μετα απο αυτα τα συμπτωματα ποτε σκανε μυτη;

απο την κορη μου δεν θυμαμε τιποτα κενα μνημης βλεπετε

οσο για τα χρηματα κατσε να σε πληρωσω προκαταβολικα 125331pi5wx078y2.gif οχι τιποτα αλλο γιατι ετοιμαζω την λιστα που σου ειπα

ας με σταματησει καποιος βρε παιδια742463cw4ffygnxy.gif

πατουσακι μου γλυκο σε ευχαριστω 1074139afz8864vna.gif

Μαμά ΤΖΟΥΤΖΑ...

κοίτα να δεις πώς θα τα θυμηθείς ένα-ένα...

Λοιπόν, αν είναι ίωση,

δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ ότι ανά τόσες ώρες θα σου κάνει πυρετό. Αν όμως περάσετε το 24ωρο απυρεξίας ...και ξανακάνετε, τότε πρόκειται περί κάποιου άλλου ιού ο οποίος σας ήρθε από κάπου και όχι του ιδίου!

Με λίγα λόγια, το 24ωρο απύρετοι είναι καλά νέα... Πάμε γερά!

Αν είναι δόντι,

ο πυρετός δεν αποτελεί προγνωστικό σημάδι, δηλαδή δε μπορούμε να πουμε ότι σε 6 τέρμηνα θα σκάσει μύτη... Αυτό εξαρτάται από το στάδιο ανατολής στο οποίο βρίσκεται. Αν δεν σου έχει κάνει γερό πρήξιμο ακόμη, ή δεν έχεις δει ούλα να ασπρίζουν, μάλλον υπάρχει μέλλον.

Επίσης, μια μικρή διόρθωση...είμαι ΠΑΝέμορφο και όχι απλά όμορφο...

Για το γλυκό δε... ούτε λόγος!

Υ.Γ.:...είχα πεταχτεί μια βόλτα μέχρι τράπεζα... δεν τα είδα να αυγατίζουν τα ρημάδια!!!

ΤΖΟΥΤΖΑ, γρήγορα περαστικά στο αγοράκι σου!!!

patousaki, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα από ότι φαίνεται!!! :lol::lol::lol:

Αν σε χρειαστώ μπορώ και εγώ να σε ενοχλήσω και εγώ λιγάκι ???

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

katerina24 σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!

helen18 και εσεις τα ιδια ε; περαστικα και εσας!!!!39,6 πωπω!!

patousaki μου ΠΑΝέμορφο σε ευχαριστω παρα πολυ φιλακια στην ζουζουνα σου!!!!

sophie13 ευχαριστω πολυ παρεπιπτοντως εισαι μια κουκλα στην φωτο και το ζουζουνι σου!!! :wink:

ΤΖΟΥΤΖΑ μου,περαστηκα στον Παναγιωτακη.

μαλλον δοντακια θα βγαλετε κι εμεις ετσι ειμαστε καπου καπου πυρετουλης,διαρροια,σαλια ολοκληρα ποταμια αλλα οχι καθε μερα .