Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Έχω αγανακτήσει πλέον.

Εγώ δεν γένησα παιδιά, έβγαλα ουρά.

Μα όπου πάω και οι τρεις με έχουν από πίσω.

Και άντε να πω όσο είναι μωρά πάει στο καλό αλλά ακόμα και τώρα;

Και τί ζητάω η ταλαίπωρη; Να κάνω ένα μπάνιο, να πάω μια τουαλέτα χωρίς θεατές.

Ο άνδρας μου κάνει ότι μπορεί να τους κρατάει κοντά του, να τους παίζει, να τους απασχολεί, αλλά δεν γουστάρουν....

προτιμάνε να κάθονται γύρω γύρω μου στον καναπέ, σαν γατάκια.

Και μόλις σηκωθώ τσουπ ΚΑΙ ΟΙ 3 μαζί πίσω μου. Μαμά που πας, μαμά τί θα κάνεις.

Ουφ το αντιμετωπίζει καμία άλλη αυτό; Έχετε καμία συμβουλή παρακαλώ;;;;

Τους δίνω εντωμεταξύ να κάνουν κάτι ενδιαφέρον γι'αυτούς πχ μέχρι να πιω νερό. Ε όχι θα έρθουν μαζί και φυσικά θα ζητήσουν και οι 3 να πιουν νερό.

Επίσης στην τουαλέτα με σηκώνουν άρον άρον γιατί εκείνη τη στιγμή θέλουν όλοι κακά :shock:. Και κάνουν....:confused:

Διαφημίσεις

ακόμη το αντιμετωπίζω μόνο με έναν............προσπαθώ να φανταστώ πώς είναι επι τρία...!!!!!!!!!!!!!!

οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.....αλλά πραγματικά γέλασα πάααααααααρα πολύ με την περιγραφή σου!!!!

είναι σαν να βλέπω την Νταίζη και απο πίσω Χιούι, Λιούι και Ντιούι.........!!!!!!!!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Είναι απερίγραπτοι....

Πολλές φορές κάνουν και το τρένο. Πιάνονται ο ένας πίσω από τον άλλον και ο πρώτος από το παντελόνι μου και λένε του τουυυυ.

Γκρρρρ σοβαρά τώρα νευριάζω πάρα πολύ. Πόσες φορές με έχουν γδύσει μόνο....τα παντελόνια, μπλούζες ξεχειλωμένα.

Φωνάζω και στον άνδρα μου, μα δεν μπορείς να τα κρατήσεις μισό λεπτό;

Ε μα μου απαντά δεν κάθονται. Και στο τέλος τσακωνόμαστε.

Εσύ με τον δικό σου τί κάνεις όταν σε ακολουθεί;

καταρχήν σταμάτησα να φοράω κάτι χαλαρά παντελονάκια (στυλ μακό) μέσα στο σπίτι, γτ ο απέναντι σίγουρα με έχει δεί πολλές φορές χωρίς αυτό!!!!!!!!!!

ο άντρας μου ΠΑΝΤΑ μου απαντάει το ίδιο με τον δικό σου! το ωραίο ποιό είναι? οτι πλέον ξέρει οτι ο μικρός δεν κάθεται και θέλει να είναι μαζί μου, οπότε μόλις εγώ του πώ οτι μπαίνω για μπάνιο, μέχρι να πάω να πάρω πετσέτες εσώρουχα κλπ...τους βρίσκω έξω απο την πόρτα του μπάνιου...ο μικρός κλαίει και φωνάζει "μαμούα μουυυυυυυυυυ", και ο άντρας μου του λέει.."έλα μην κλαίς, να την η μανούλα ήρθε...πόσο πολύ την αγαπάς πιά την μανούλα σου, δευτερόλεπτο δεν μπορείς χωρίς αυτήν...λιώνει για σένα το παιδί, λιώνει) μου τον δίνει αγκαλιά και πάει το μπάνιο!!!!!!!!!!!!

τώρα που το σκέφτομαι γελάω αλλά είναι στιγμές που εκνευρίζομαι!!!!

όταν είμαι μόνη μου με τον μικρό, κάνει ότι κάνω. δλδ μαζί θα απλώσουμε τα ρούχα, μαζί θα μαγειρέψουμε, μαζί θα κάνουμε μπανιο (ο μκρός έξω απο την μπανιέρα εννοείται στο μπανάκι του), μαζί τα πάντα!!!!! αλλά είναι ένας, οπότε τον κουμαντάρω....εσύ ποιόν να πρωτοκοιτάξεις?

πάντως για να μην λέω για τον άντρα μου είναι φορές (παρόλη την κούραση που μπορεί νά έχει) που απασχολεί πάρα πολύ τον μικρούλη για να μπορέσω να κάνω κάποια πράγματα!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

χαχαχαα καλό αυτό με το παντελόνι. Μου δίνεις κουράγιο.

Πάντως κι εγώ έχω καταλάβει ότι ο άνδρας μου έχει βολευτεί με την κατάσταση. Ξέρεις τί είναι να ζεις με άλλους 4 και να έχεις την ησυχία σου;

Σήμερα το απόγευμα πήγα να πετάξω την ανακύκλωση και τους άκουγα που ούρλιαζαν μέχρι τον κάδο ο οποίος είναι 2 στενά πιο κάτω :confused:.

Και μόλις μπήκα μέσα με ρωτάει ο μεγάλος θυμωμένος, πού ήσουν, πού πήγες, γιατί δεν μας πήρες και εμάς;

Διαφημίσεις

χαχαχαα καλό αυτό με το παντελόνι. Μου δίνεις κουράγιο.

Πάντως κι εγώ έχω καταλάβει ότι ο άνδρας μου έχει βολευτεί με την κατάσταση. Ξέρεις τί είναι να ζεις με άλλους 4 και να έχεις την ησυχία σου;

Σήμερα το απόγευμα πήγα να πετάξω την ανακύκλωση και τους άκουγα που ούρλιαζαν μέχρι τον κάδο ο οποίος είναι 2 στενά πιο κάτω :confused:.

Και μόλις μπήκα μέσα με ρωτάει ο μεγάλος θυμωμένος, πού ήσουν, πού πήγες, γιατί δεν μας πήρες και εμάς;

παναγιά μου τί με περιμένει και θέλω σαν τρελή κι άλλα παιδάκια....και μάλιστα διδυμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

παναγιά μου τί με περιμένει και θέλω σαν τρελή κι άλλα παιδάκια....και μάλιστα διδυμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι όσο ενοχλητική κι αν είναι αυτή η ουρά δεν παύει να είναι ολοδικιά μου :D. Σου το εύχομαι. Τα δίδυμα είναι μοναδική εμπειρία.

εν τω μεταξύ, όταν είναι να πάμε κάπου...ε σαν γυναίκα κι εγώ θέλω κάποιες φορες να βγώ έξω χωρίς να έχω ΠΑΛΙ πιασμένα μαλλιά!

ο άντρας μου ... ε μην μου πείς οτι θα φτιάξεις και μαλλιά τώρα!!!!!!! και μιλάμε για 10 λεπτά υπόθεση!!!! άστα μου λέει να τα φτιάξεις μετά, γτ σαν να νύσταξε ο μικρός. βάλτον για ύπνο και τα φτιάχνεις μόλις κοιμηθεί!!!!

κοινώς "Δεν θα φτιάξεις τα μαλλιά σου γτ θα πάς μέσα να κοιμήσεις τον μικρό και άν βάλεις μετά πιστολάκι θα ξυπνήσει! άρα πιάστα και σκάσε....!!!"

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

χαχαχαχαχα να σαι καλα βρε κοριτσι.ετσι ειμαι και γω...και ειναι 7,5 5 και 2 ετων φαντασου....!οπου παω μα οπου παω μεσα στο σπιτι τσουπ τσουπ πισω μου και τα 3...στην κουζινα στην τουαλετα μα σκουπα θα βαζω μα ρουχα θα απλωνω μα θα ξεσκονιζω...πισω μου ολα!χαχαχα!

wvxup2.png hXxFp2.png

ο μπομπιρακος μου! 17/5/2010 !!

χαχαχαχαχα να σαι καλα βρε κοριτσι.ετσι ειμαι και γω...και ειναι 7,5 5 και 2 ετων φαντασου....!οπου παω μα οπου παω μεσα στο σπιτι τσουπ τσουπ πισω μου και τα 3...στην κουζινα στην τουαλετα μα σκουπα θα βαζω μα ρουχα θα απλωνω μα θα ξεσκονιζω...πισω μου ολα!χαχαχα!

Έλα Κωνσταντίνα....και 7,5 ετών ακόμα από πισω σε έχει; πωπωωωωω

Έχεις βρει κανέναν τρόπο να μην έρχονται; Δεν σε νευριάζει αυτό πολλές φορές ή εγώ είμαι στριμένη;

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι όσο ενοχλητική κι αν είναι αυτή η ουρά δεν παύει να είναι ολοδικιά μου :D. Σου το εύχομαι. Τα δίδυμα είναι μοναδική εμπειρία.

μακάρι! είμαι τόσο σίγουρα οτι αν και ΔΥΟ...είναι κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!

κάθε βράδυ που ο μικρός κοιμάται απο τις 9 και έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να κάνουμε ότι μα ότι θέλουμε...μας λείπει τόσο πολύ!!!! και να σου πώ κάτι? μέχρι πότε θα το κάνουν αυτό? κάποια στιγμή θα αρχίσουν να φεύγουν και είναι και αγοράκια.....

ααααααααα..ξέχασα να σου πώ και κάτι άλλο!!!!

μη βρίσεις όμως!!!

εμένα αν καμιά φορά ξεχαστεί με κάτι και απασχολείται(για 3 λεπτά κρατάει αυτό)....ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΟΥΡΑ ΤΟΥ!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

7,5?????????? τώρα το είδα αυτό!!! έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας!!!

αγοράκια έχεις Κωνσταντίνα?

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

μακάρι! είμαι τόσο σίγουρα οτι αν και ΔΥΟ...είναι κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!

κάθε βράδυ που ο μικρός κοιμάται απο τις 9 και έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να κάνουμε ότι μα ότι θέλουμε...μας λείπει τόσο πολύ!!!! και να σου πώ κάτι? μέχρι πότε θα το κάνουν αυτό? κάποια στιγμή θα αρχίσουν να φεύγουν και είναι και αγοράκια.....

ααααααααα..ξέχασα να σου πώ και κάτι άλλο!!!!

μη βρίσεις όμως!!!

εμένα αν καμιά φορά ξεχαστεί με κάτι και απασχολείται(για 3 λεπτά κρατάει αυτό)....ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΟΥΡΑ ΤΟΥ!!!!

πατουσάκι είναι μικρούλης και είναι και ένας. Λογικό να τον έχεις ¨αξεσουάρ¨ χαχαχααα. Εμένα ο μεγάλος είναι μαντράχαλος....πλάκα κάνω ε;

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι πρώτον το μαγείρεμα γιατί κάνε λίγο πιο κει να βάλει ο ένας την καρέκλα του κάνε λίγο πιο κει για τον άλλον κάνε λίγο παρα κει για τον τρίτο λέω εντάξει τώρα μαγειρέψτε εσείς, γιατί χώρος στον πάγκο δεν μένει. Είχαμε πόρτα κάγκελο ασφαλείας να μην μπάινουν στην κουζίνα και την πιάσανε όλοι μαζί και την γκρεμίσανε μαζί με κομμάτια τοίχου.

Δεύτερον η τουαλέτα ειδικά όταν έχω περίοδο. Πόσες φορές με΄έχουν ρωτήσει αν έχω τσουτσούνι, και γιατί δεν έχω, και τί έχω....γκρρρρ. Και οι μικροί παίρνουν τα σερβιετάκι και τα βάζουν ξέρεις που.

Ανχ και τί δεν έχω κάνει, τα μαλώνω, τους δίνω κάτι να παίξουν ότι έχω σκεφτεί.

Έλα Κωνσταντίνα....και 7,5 ετών ακόμα από πισω σε έχει; πωπωωωωω

Έχεις βρει κανέναν τρόπο να μην έρχονται; Δεν σε νευριάζει αυτό πολλές φορές ή εγώ είμαι στριμένη;

ναι φυσικα και με ενοχλει μερικες φορες...ειδικα οταν παω να μαγειρεψω και ερχονται ΚΑΙ ΤΑ 3 απο διπλα και μαλωνουν ποιος θα δει πρωτος ποιος θα σκαρφαλωσει στην καρεκλα να βλεπει το...θεαμα απο ψηλα...ποιος θα μου δινει το αλευρι αν κανω γλυκο κλπ..ξεσκονιζω...τρεχουν πισω μου θελουν και οι 3 απο ενα πανι να ξεσκονισουν και αυτοι...μαλωνουν εντωμεταξυ για το ποιος θα ξεσκονισει και τι...αχ ασε...μερικες φορες ομως οντως ειναι εκνευριστικο.μπανιο πλεον μονο οταν κοιμουνται το βραδυ κανω.

γιατι οσες φορες επιχειρησα μερα τρεξαν ξωπισω μου και οι 3 ωρυομενοι και σερναμενοι στα πατωματα...και αναγκαστηκα και δεν εκανα...

wvxup2.png hXxFp2.png

πατουσάκι είναι μικρούλης και είναι και ένας. Λογικό να τον έχεις ¨αξεσουάρ¨ χαχαχααα. Εμένα ο μεγάλος είναι μαντράχαλος....πλάκα κάνω ε;

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι πρώτον το μαγείρεμα γιατί κάνε λίγο πιο κει να βάλει ο ένας την καρέκλα του κάνε λίγο πιο κει για τον άλλον κάνε λίγο παρα κει για τον τρίτο λέω εντάξει τώρα μαγειρέψτε εσείς, γιατί χώρος στον πάγκο δεν μένει. Είχαμε πόρτα κάγκελο ασφαλείας να μην μπάινουν στην κουζίνα και την πιάσανε όλοι μαζί και την γκρεμίσανε μαζί με κομμάτια τοίχου.

Δεύτερον η τουαλέτα ειδικά όταν έχω περίοδο. Πόσες φορές με΄έχουν ρωτήσει αν έχω τσουτσούνι, και γιατί δεν έχω, και τί έχω....γκρρρρ. Και οι μικροί παίρνουν τα σερβιετάκι και τα βάζουν ξέρεις που.

Ανχ και τί δεν έχω κάνει, τα μαλώνω, τους δίνω κάτι να παίξουν ότι έχω σκεφτεί.

εντάξει...σε λίγο θα ξυπνήσει ο δικός μου απο τα γέλια που κάνω με αυτά που γράφεις!!!! πραγματικά ζείς ταινία με όλο αυτό!!!!

εγώ θηλάζω ακόμη και πολλές φορές ο μικρός με βλέπει να βάζω ή να βγάζω το σουτιέν μου! πάμε κάποια στιγμή στα sprinter με τον άντρα μου μαζί και καθώς κοιτούσα για κάποια παιδικά ρουχαλάκια ακούω τον μικρό να φωνάζει.. "μαμούαααααααααααααααααα γαγααααααααααααααααααα, " και να τσιρίζει! είχε πιάσει στα χέρια του ένα κατακόκκινο σουτιέν μαζί με το βρακί και έτρεχε να μου τα φέρει για να βάλω μέσα το γάγα! ο άντρας μου έιχε πέσει κάτω απο τα γέλια και δεν μπορούσαμε να τον πέίσουμε οτι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

Διαφημίσεις

με προβληματίζει και το άλλο! εσείς θα γνωρίζετε σίγουρα μιας και έχετε μεγαλύτερα παιδάκια! πλέον, όταν ο άντρας μου θα με πάρει αγκαλιά, ή θα μου πιάσει το χέρι, ή θα μου χαιδεύψει τα μαλλιά, ή θα τολμήσει να με φιλήσει.....γίνετε μάχη!!!!!!!!! τρέχει αμέσως και με τραβάει να με ξεκολλήσει απο τον μπαμπά του με την κλασσική λέξη όπως καταλάβατε... "μαμούα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ" επί 100 φορές!!!! σαν την τιμωρία ένα πράγμα στο σχολείο!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μα δεν τα αγόραζες κι εσύ έτσι κόκκινα κόκκινα σούπερ θα ήσουν!

Κωνσταντίνα σε ζω να ξέρεις... ο άνδρας σου εσένα τί κάνει; Ή μάλλον τί δεν κάνει;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μα δεν τα αγόραζες κι εσύ έτσι κόκκινα κόκκινα σούπερ θα ήσουν!

Κωνσταντίνα σε ζω να ξέρεις... ο άνδρας σου εσένα τί κάνει; Ή μάλλον τί δεν κάνει;

ο αντρας μου δεν μενει μαζι μας.ειμαστε σε διαδικασια διαζυγιου...

wvxup2.png hXxFp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: θα πεσω απο την καρεκλα!!!!

κρατήσου! έχει και συνέχεια, αύριο όμως! δεν την παλεύω άλλο σήμερα!

καληνύχτα σε εσάς και στις ουρές σας βεβαίως βεβαίως!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

με προβληματίζει και το άλλο! εσείς θα γνωρίζετε σίγουρα μιας και έχετε μεγαλύτερα παιδάκια! πλέον, όταν ο άντρας μου θα με πάρει αγκαλιά, ή θα μου πιάσει το χέρι, ή θα μου χαιδεύψει τα μαλλιά, ή θα τολμήσει να με φιλήσει.....γίνετε μάχη!!!!!!!!! τρέχει αμέσως και με τραβάει να με ξεκολλήσει απο τον μπαμπά του με την κλασσική λέξη όπως καταλάβατε... "μαμούα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ" επί 100 φορές!!!! σαν την τιμωρία ένα πράγμα στο σχολείο!!!

Ε ναι κλασικά....δικιά μου είναι η μαμά, άστην παλιόπαιδο, οι μικροί τον δαγκώνουν και τελικά τον διώχνουν και με φιλάνε αυτοί.

Σήμερα ο ένας δίδυμος με δάγκωσε και πετάχτηκα πάνω.

Πείτε μου πόσα φιλιά ήρθε και μου έδωσε. Τα μέτρησα γιατί δεν σταμάταγε, όχι από την αρχή. 73 φιλιά!

Κωνσταντίνα μήπως εκεί το χάνουμε το παιχνίδι. Να κλειδώσουμε την πόρτα και να τα αφήσουμε να κλαίνε.

Εγώ το έχω κάνει και βγήκα με τις σαπουνάδες και φώναζα στον άνδρα μου. Καλά λέω κυλιούνται κάτω από το κλάμα και δεν σηκώνεσαι να τα καλοπιάσεις. Ε απαντάει αφού δεν έρχονται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...