Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοιλια στην 11η εβδομαδα

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας στο εξης θεμα........

ειμαι σην 11 εβδομαδα και 5η μερα και ενω συνεχιζω να εχω πρησμενο στηθος και προσφατα πηγα στο ικα και καναμε υπερυχο και ειδαμε το μωρακι μας και την καρδουλα του που χτυπουσε βλεπω οτι η κοιλιτσα μου δεν μεγαλωνει ιδιαιτερα σαν καρουμπαλακι ειναι ισα ισα που πεταγετε....την προηγουμενη εβδομαδα νομιζω ηταν λιγο μεγαλυτερη..σαν να μικρινε δηλαδη λιγουλακι...τι να πω μπορει να ειναι και ιδεα μου.....αλλα φοβαμαι μηπως δε μεγαλωνει...και αγχωνομαι!!!!!

τι λετε εσεις οι εμπειρες μανουλες;;;τη δευτερα θα παω για την αυχενικη και θα τα δουμε ολα αλλα μεχρι τοτε............

περιμενω απαντησεις κοριτσακια μου...φιλακια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το μέγεθος της κοιλιάς δεν αποτελεί ένδειξη για την ομαλή πορεία της εγκυμοσύνης. Μόλις έκλεισα τον 8ο και με περνάνε για 5-6 μηνών με το ζόρι. Μέχρι τον 4ο δεν είχα καθόλου κοιλιά (μόνο εγώ την έβλεπα και χαιρόμουν, πρήξιμο ήταν από τα utrogestan). Εκείνο που θα'πρεπε να σε ενδιαφέρει είναι αν αναπτύσσεται σωστά το μωράκι σου, αυτό θα το βλέπετε με τους υπέρηχους. Κοίτα να τρέφεσαι σωστά, να παίρνεις όλες τις απαραίτητες ουσίες για σένα και για το μωρό κι η κοιλιά σου ας παραμείνει μικρή. Καλύτερα κιόλας, θα είσαι κομψή εγκυούλα. :wink:

τυχερή είσαι κοπελιά! Εγω στο πρώτο έκανα μια κοιλιά να και ξεχείλωσε και θέλει κοιλιοπλαστική και τώρα ειμαι 2+ μηνών και καταλαβαίνεις ότι ειμαι έγκυος οποτε πάμε για ξεχείλωμα Νο2 :(

περιμενω απαντησεις κοριτσακια μου...φιλακια!!!!!!!

Μην ανυσηχεις! Εγω είμα 5,5 εβδομάδων και ενω έχω κανει κάπωσ κοιλια είναι απο τα utrogestan και την κατακρατηση! Ειδικα στην πρωτη εγκυμοσυνη που οι μυες της κοιλιας είναι πιο σφιχτοι η κοιλιτσα αργει να φανει! Μην ανυσηχεις και θα ευχαριστηθεις και την κοιλιτσα σου!!!

tt172354.aspx

gZOfp2.png

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!

Όσο για τη κοιλιά όντως μην αγχώνεσαι, δεν είναι ένδειξη καλής ή όχι έκβασης της εγκυμοσύνης. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Να δεις που από δω και στο εξής η ζωή σου θα είναι γεμάτη ανησυχίες!

Εγώ και στις 3 εγκυμοσύνες από το 2ο μήνα φαινόμουνα λες και ήμουνα τουλάχιστον 5 μηνών, άσε που δεν πίστευαν ότι είναι ένα το μωρό.

Διαφημίσεις

Συμφωνω κι εγω... τι σημαινει δεν φαινεται η κοιλια και ανησυχεις? Το μωρακι σου ειναι μολις εκατοστα... αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν εχει καρδούλα, χερακια, ποδαρακια, κτλ! μεγαλωνει και σιγα σιγα θα φανει! Εμενα εχει ηδη αρχισει να φουσκωνει, αλλα ειναι η δευτερη φορα και απο σωματοτυπο το εχω μαλλον να ξεχειλωνω ευκολα! ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Μην ανησυχεις κοπελα μου φυσικα και δεν ειναι ενδειξη η μεγαλη η η μικρη κοιλια για το αν ειναι καλα το μωρακι σου.Εγω ειχα κοιλια απο τη αρχη αλλα επαιρνα και utrogestan απο την αρχη μεχρι και την 13η εβδομαδα και ειχα πρηστει.Εξαρταται και απο τα κιλα που θα παρεις προχτες στο γιατρο μου γνωρισα μια κοπελα στην 33η εβδομαδα(ιδια με μενα)και δεν ειχε ουτε τη μιση κοιλια απο μενα αλλα λογικο ειναι εγω εχω παρει 20 κιλα και αυτη 4!!!!!Οποτε ηρεμησε και μην ανησυχεις να τρως οτι χρειαζεται ο οραγινισμος σου και θα εισαι ενταξει.

μην ανησυχεις γλυκια μου. Σε αλλες δειχνει νωριτερα και σε αλλες οχι..εσυ μαλλον ανηκεις στις τυχερες κατα την αποψη μου που αργει να δειξει λιγουλακι..

Καλημέρα κούκλα και με το καλό!!!

Εγώ στην 11η εβδομάδα φαινόμουν σαν 15η εβδομάδα (όπως τώρα δηλαδή!!!!:lol::lol:) η κοιλιά μου πρήστηκε απο την αρχή χωρίς να έχω πάρει utrogestan!!!και η ζυγαριά με δείχνει 3,5 κιλά +!νομίζω είναι καθαρά θέμα σωματικό και το πως αλληλεπιδρά το σώμα με τις ορμόνες!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ.....με καθυσυχασατε πραγματικα!!!!!!!!!

ειναι το πρωτο μου και καταλαβαινετε τους φοβους μου!!!!!!

βεβαια και εγω περνω utrogestan αλλα κολπικα πολυ σπανια θα τα παρω απο το στομα επειδη μου φερνουν υπνηλια και ζαλη,ισως γι αυτο δε με πρηζουνε!

μακαρι να ειναι ολα καλα οπως τα λετε!!!!!!!!θα δειξει κ η αυχενικη τη δευτερα...

φιλακια σε ολες...:wink: ;-)

Διαφημίσεις