Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΗ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ... ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.... ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΧΑΖΟΠΟΝΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΗ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ... ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.... ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΧΑΖΟΠΟΝΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...

Ετοιμάσου! πολλά κορίτσια έχουν περιγράψει τα προεόρτια του τοκετού σαν να θέλουν να πάνε τουαλέτα, αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ θα βρεις τέτοιες περιγραφές. Μια κοπέλα μάλιστα το είχε περιγράψει 'σαν να είχες να πας τουαλέτα 9 μήνες΄ :shock: Άντε με το καλό!

Το ίδιο θα σου πω κι εγώ, κι εγώ έχω ακούσει τέτοιου είδους περιγραφές σαν προεόρτια του επικείμενου τοκετού αλλά παρατήρησα να συμβαίνει και σε μένα τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα έχω την αίσθηση ώρες ώρες πως είμαι "ανοιχτή " από κάτω και πως κάτι θα βγεί.

Μάλλον προς το Σάββατο μαζί θα γεννήσουμε :)

Με το καλό Rachel!!!!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

• Σημάδια ότι πλησιάζει ο τοκετός

Τα σημάδια για να καταλάβουμε ότι πλησιάζει ο τοκετός είναι τα εξής :

Α) Οι συσπάσεις έρχονται τακτικά, κάθε 15 λεπτά περίπου.

Β) Όσο περνάει η ώρα οι συσπάσεις διαρκούν περισσότερο.

Γ) Η σύσπαση δεν σταματάει όταν αλλάζουμε θέση ή περπατήσουμε.

Δ) Πονάμε στην μέση και χαμηλά στην κοιλιά.

Ε) Νιώθουμε ανάγκη να αδειάσουμε το έντερο μας.

Στ) Νιώθουμε ότι φεύγουν υγρά που μάλλον δεν είναι ούρα, αλλά το σπάσιμο των νερών.

Πηγή: http://www.asxetos.gr/libView.aspx?s=103&sc=288&o=-1&ofs=3

Διαφημίσεις

υπαρχει και η πιθανοτητα να μη νιωθεις πονο εντονο ή να μην τον καταλαβαινεις και να εισαι σε μεγαλη διαστολή...οταν γέννησα ηρθε μια με διαστολη 8 :shock::shock::shock::shock: (στο 10 γεννας) και ουτε το ειχε καταλαβει...μια φιλη μου το ιδιο ηθελε συνεχεια να πηγαινει στην τουαλετα και δεν εκανε τπτ και γεννησε το ιδιο βραδυ

Να εχεις stand by το γιατρο κουκλα...

Η ωρα η καλη σου ευχομαι :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διάβασα naina τα συμπτώματα του τοκετού και λιγακι τρόμαξα, και αυτό γιατί πέρα τις συσπάσεις που δεν έχω φυσικά γιατι είμαι στον 5ο μήνα όλα τα υπολοιπα τα έχω..

Αισθάνομαι το έντερο μου γεμάτο σχεδόν κάθε μέρα και όταν πηγαίνω τουαλέτα δεν κάνω κάτι, μετά έχω αρκετά υγρά, είχα που είχα πριν της εγκυμοσύνης μου τώρα παραέγινε το κακό, βέβαια ο γιατρός μου που με είδε πρίν λίγες μέρες μου είπε να κάνω πλήσεις με χαμομύλι, έτσι και κάνω βρέ κορίτσια, αλλά νιώθω ότι όλα βγάινουν προς τα έξω και με κάνουν να πηγαίνω τουαλέτα για να τα βλέπω μήπως και συμβαίνε κατι άλλο και με κάνουν να αίσθανομαι άσχημα.

Τέλος όσο μεγαλώνει η κοιλια μου και επειδή κάθομαι στην δουλεια αρκετές ώρες πονάω συχνά κάτω χαμηλά και στην μέση μου. Είναι φυσιολογικά ή πρέπει να φοβάμαι?

έαν οταν ξαπλωσεις και ξεκουραστεις χαλαρωνεις και δεν πονας ειναι απολυτα φυσιολογικο...αν οχι πεστο στο γιατρο...αν και θα το εβλεπε φανταζομαι..

Εχεις δρομο ακομα κουκλα :) Καλό υπολοιπο :)

Η ωρα η καλη και σε σενα :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διάβασα naina τα συμπτώματα του τοκετού και λιγακι τρόμαξα, και αυτό γιατί πέρα τις συσπάσεις που δεν έχω φυσικά γιατι είμαι στον 5ο μήνα όλα τα υπολοιπα τα έχω..

Αισθάνομαι το έντερο μου γεμάτο σχεδόν κάθε μέρα και όταν πηγαίνω τουαλέτα δεν κάνω κάτι, μετά έχω αρκετά υγρά, είχα που είχα πριν της εγκυμοσύνης μου τώρα παραέγινε το κακό, βέβαια ο γιατρός μου που με είδε πρίν λίγες μέρες μου είπε να κάνω πλήσεις με χαμομύλι, έτσι και κάνω βρέ κορίτσια, αλλά νιώθω ότι όλα βγάινουν προς τα έξω και με κάνουν να πηγαίνω τουαλέτα για να τα βλέπω μήπως και συμβαίνε κατι άλλο και με κάνουν να αίσθανομαι άσχημα.

Τέλος όσο μεγαλώνει η κοιλια μου και επειδή κάθομαι στην δουλεια αρκετές ώρες πονάω συχνά κάτω χαμηλά και στην μέση μου. Είναι φυσιολογικά ή πρέπει να φοβάμαι?

Να μη φοβάσαι γενικά. Επειδή το σώμα μας αλλάζει σε κάθε στάδιο, είναι λογικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ κάθε φορά που μου πρωτοεμφανίζεται ένα σύμπτωμα το λέω στο γιατρό μου, ρωτώντας: είναι φυσιολογικό αυτό όμως ε; και ανάλογα τι μου απαντάει προχωράμε παρακάτω. Πχ. τις τελευταίες μέρες έχω ισχυρούς πόνους σαν περιόδου που έρχονται και φεύγουν, ε, αυξήσαμε λίγο το pre-par και το λύσαμε κι αυτό. Μην τρομοκρατείσαι, να έχεις καλή επικοινωνία με το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά

Διαφημίσεις

καμια εξελιξη.... ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ,.... ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ??

Διαφημίσεις

Υπομονή κούκλα,μάλλον η μπουμπού σου βολεύτηκε στη μήτρα σου κ έχει καλό περιβάλλον εκεί!Μην σκας,θα έρθει!Κι γω αναμένω το παλικαράκι μου!Μου χει κατέβει εντελώς κ ο τράχηλος μαλακώνει...