Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαφτιση 27-5-12

NATSIDOU

Recommended Posts

αγαπητες μανουλες καλησπερα. Θα ήθελα τα φωτα σας για να αποφασισω τι θα κανω τελικα με την βαφτιση της μικρης μου,

Βαφτιζεται στις 27-5-12 Κυριακη και ώρα 12.

Για καλεσματα-μπομπονιερες για τους μεγαλους σκεφτομαι

1) γλαστρακια βασιλικών, με κορλελες ασπρες-ροζ και μια μεταλλικη πεταλουδα

ή 2) κουτακια απο πλεξιγκλας με κορλελες ασπρες-ροζ και μια μεταλλικη πεταλουδα

Για μπομπονιερες για τα παιδακια δεν εχω σκεφτει τίποτα

για κερασματα ή σοκολατες με περιτυλιγμα δικο μασ με το ονομα της μικρησ ή muffins χειροποιητα με την αναλογη συσκευασια και διακοσμηση απο ζαχαροπαστα

οι καλεσμενοι προβλεπεται να ειναι πολλοι. Αυτο που θα 'ηθελα να ρωτήσω είναι ότι επειδη θα χρειαστω πολλα κομματια περιπου 200, είναι εφικτο να τα κάνω το προηγουμενο ΣΚ και να είναι φρεσκα για την βαφτιση. Στην καταψυξη μπορώ να τα βάλω για καμια 15αρια μερες ή δεν συστηνεται?

Επισης φωτογραφο δεν βρισκω μου ζητανε ολοι τρελλο χρημα

θα επανελθω και με αλλα ξυπνησε η μικρη

MRzpp3.png

FOIQp3.png

Διαφημίσεις

η ιδέα για τις μπομπο των μεγάλων είναι πολύ ωραία.Για τα κουτιά και τις πεταλούδες έχεις άκρη για χονδρική? Τώρα για τα μικρά υπάρχουν πολλά απ΄ότι κατάλαβα κάτι σε πεταλούδα πάλι?

Για τα γλυκά το σίγουρο είναι οι σοκολάτες ότι θα είναι εντάξει τώρα για τα muffins δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι το ίδιο από την κατάψυξη και πόσο φρέσκα θα είναι μία εβδομάδα πριν αν τα φτιάξεις.

Φωτογράφο τώρα αν ήσουν Αθήνα είχα να σου συστήσω κάποιον οικονομικό αλλά για Λάρισα δεν έχω κανέναν

λογικα τα μαφινς σαν κεκάκια που είναι συντηρούνται στην καταψυξη. Γιατί δε φτιάχνεις καμμιά δεκαριά τώρα και να τα δοκιμάσεις μετά από δεκαπέντε μέρες?

Εμείς θα κάνουμε κάτι σε παραδοσιακά αμυγδαλωτα καμμιά βδομάδα πριν που συντηρούνται μια χαρά και δε θέλουν καν ψυγείο.

Τα μάφινς είναι σαν ψωμάκια, δεν έχουν πολλή ζάχαρη, που σημαίνει ότι διατηρούνται στην κατάψυξη, αλλά θέλουν επί τόπου ζέσταμα και να καταναλωθούν άμεσα. Δεν είναι καλή επιλογή για βάφτιση. Εκτός αν εννοείς cupcakes, που είναι σαν κανονικά κεκάκια. Αυτά διατηρούνται στην κατάψυξη και μπορείς να βγάλεις και να τα γλασάρεις τελευταία στιγμή. Αλλά μεγάλη ταλαιπωρία, χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου! Εγώ ούτε να το σκέφτομαι...

Διαφημίσεις

εχω παει σε εκατονταδες βαπτισειςκαι εχω δει νομιζω τα παντα. τα γλαστρακια ειναι πολυ ωραια ιδεα εν αντιθεσει με τα πολυχρησιμοποιημενα κουτακια. οσον αφορα τα γλυκα εχω δει πολυ κοσμο που δεν τρωει μαφινς και κεκακια και τα πεταει στα σκουπιδια. κριμα πραγματικα γιατι πετανε ασυλογιστα κοπο και χρηματα. ενα γλυκο που τρωνε ΟΛΟΙ ειναι η καινουρια μοδα: το παγωτο. εφοσον θα εχεις πολυ κοσμο πιστευω οτι ειναι μια καλη λυση για να ευχαριστηθουν ολοι.

lRR9p3.png

Misspigi, πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Γιατί δεν τα τρώνε τα κεκάκια;

Εγώ παγωτό δεν θέλω να βάλω, το έχουν κάνει πολλοί στον κύκλο μου, και σε γάμους και σε βαφτίσεις και λέω να το αποφύγω και να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά τι;;; Ιδού η απορία!

τα κεκακια δεν τα τρωει καποιος για λογους οπως δεν αρεσει η γευση, καποια εχουν μαρμελαδα μεσα και πολλοι δεν το θελουν, κ.α. περα λοιπον απο παγωτο και κλασσικο προφιτερολ εχω δει και μου αρεσε μους σοκολατας, αναλαφρο και δροσερο γλυκακι, οπως και υπεροχη μους φραουλας. πιστευω οτι ενα ζαχαροπλαστειο εχει να δωσει εναλλακτικες λυσεις. αρκει η φιλη μας να το ψαξει αρκετα θα ελεγα.

lRR9p3.png

ΟΚ αυτό μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε γλυκό, ας πούμε εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το μους σοκολάτας.

Μ' αρέσει όμως η ιδέα για μους φράουλας, αν είχα κοριτσάκι θα το έκανα σίγουρα!!

Σε γαλάζιο γλυκό άραγε υπάρχει τίποτα; :lol:

Διαφημίσεις

Μου αρέσει σαν ιδέα, ειδικά για τα παιδιά! Είναι πολύ εφετζίδικο και όχι τόσο συνηθισμένο όπως το παγωτό. Το πλεονέκτημα του παγωτού όμως είναι ότι είναι δροσιστικό και το τρώνε μικροί-μεγάλοι, ενώ το μαλλί της γριάς; Πάντως Μάιο μήνα ίσως να μην έχει τόση ζέστη...

Έχεις υπόψην σου κάποιο ζαχαροπλαστείο που κάνει μαλλί της γριάς;

Τώρα που το σκέφτομαι, σε διάφορα χρώματα βγαίνουν και τα αφρώδη ζαχαρωτά (τύπου marshmallow) και τα χωνάκια μαρέγκας. Και οι γρανίτες, που επίσης είναι δροσιστικές!

Μου αρέσει σαν ιδέα, ειδικά για τα παιδιά! Είναι πολύ εφετζίδικο και όχι τόσο συνηθισμένο όπως το παγωτό. Το πλεονέκτημα του παγωτού όμως είναι ότι είναι δροσιστικό και το τρώνε μικροί-μεγάλοι, ενώ το μαλλί της γριάς; Πάντως Μάιο μήνα ίσως να μην έχει τόση ζέστη...

Έχεις υπόψην σου κάποιο ζαχαροπλαστείο που κάνει μαλλί της γριάς;

Ζαχαροπλαστείο όχι, αλλά έχω δει στα site για παρτυ μαζί με τα συντριβανια σοκολατας