Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

anna-d

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ..ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΜΙΛΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ..ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΟΛΑ..ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΙΛΗΤΙΚΟΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΟΥ..ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΟΜΠΟΣ..ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ..Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΩ ΕΓΩ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΗ..ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΕΞΗ..ΜΟΝΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΤΛ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΜΑΚΙΑΣ..ΧΑΧΑΧΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ΚΟΙΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΕΣ..ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ..ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ..ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ?

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ??ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ???

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ..ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΔΥΣΚΟΛΟ..ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?

Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΠΧ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ.ΑΜΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ!!!ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ???:shock:(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

Καλημερα και χρονια πολλα , να κανω θελω μονο μια παρατηρηση , με ενοχλει να λεμε καποιο παιδι μαμακια , χωρις ιδιαιτερα να μας εχει κανει κατι η πεθερα μας . Αυριο μεθαυριο που θα θελατε να σκεφτονται ετσι για εσας και τους γιου σας οι νυφες σας ?

Επισης οσο αφορα την ελειψη θεματων , εντα3ει δεν την βρισκω τραγικη , δεν σας ζητησε κανεις να ειστε κολητες , απλως να συνηπαρχεται καποιες φορες , ετσι ειμαι με την γυναικα του αδελφου του αντρα μου , ειναι εντελως συμπαθεστατη , συμπαθιομαστε αλλα δεν μπορουμε να μιλησοουμε , δεν μας βγαινει μετα3ι μας . λεμε παντα 3-4 βλακειες και τελος .Ε σιγα τα αυγα κιολας. Εφοσον δεν υπαρχει ψυχρο κλιμα καποια στιγμη θα ερθει η επικοινωνια .

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Η ΛΕΞΗ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ..ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ Η ΟΧΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΩ ΓΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ..ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ

Μπορεις να προσπαθισεις και εσυ λιγο παραπανω.Αμα δεν τους βλεπεις και συχνα.. τουλαχιστον φροντισε τις λιγες φορες που πατε.. να περνας οσο τον δυνατον καλυτερα!Λιγη κουβεντα για τον καιρο.. λιγο για την οικονομια της χωρας κλπ κλπ.Αμα γενικα δεν σε ενοχλουν σας ανθρωποι και δεν ανακατευονται..δειξε ανωτεροτητα και προσπαθισε.Δεν εχεις να χασεις τπτ ετσι!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Λοιπον η γυναικα ειναι τραγικη.εχω την πιο απαραδεκτη κουνιαδα που υπαρχει.ημουν εξω για καφε με τις φιλες μου.εγω καθομαι πλατη στην πορτα..ερχονται οι κουνιαδες μου.η μια περναει και δεν λεει ουτε γεια και η αλλη δεν λεει γεια μονο σε μενα αλλα και σε ολες μου τις φιλες.μπορω να πω κατι γι αυτην.οχι φυσικααααααα..και δεν φτανει αυτο αλλαζουνε θεση και ξαναπερναει η αλλη και δεν λεει παλι τιποτα.κοκαλο εγωωωωωω..δεν το πιστευα..μετα απο αυτο εγω τι κανωωωωωωωω?????

Λοιπον η γυναικα ειναι τραγικη.εχω την πιο απαραδεκτη κουνιαδα που υπαρχει.ημουν εξω για καφε με τις φιλες μου.εγω καθομαι πλατη στην πορτα..ερχονται οι κουνιαδες μου.η μια περναει και δεν λεει ουτε γεια και η αλλη δεν λεει γεια μονο σε μενα αλλα και σε ολες μου τις φιλες.μπορω να πω κατι γι αυτην.οχι φυσικααααααα..και δεν φτανει αυτο αλλαζουνε θεση και ξαναπερναει η αλλη και δεν λεει παλι τιποτα.κοκαλο εγωωωωωω..δεν το πιστευα..μετα απο αυτο εγω τι κανωωωωωωωω?????

Γιατι δεν πηγες να της μιλησεις και να δεις γιατι δεν σου μιλαει????

Για να μην σ μιλαει μαλλον δεν ειναι μονο τα επικοινωνιακα προβληματα μηπως εχει γινει κατι και παρεξηγηθηκε?

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Δεν υπηρχε περιπτωση μετα απο αυτο να παω να της μιλησω.ειμαι η γυναικα του αδερφου της με ειδε εξω και δεν μου ειπε γεια και να παω να την ρωτησω αν εχει κατι?αντι να ερθει αυτη και μου πει ενα συγνωμη και να λυθει το θεμα..τωρα αν εχει παρεξηγηθει με κατι εγω δεν το γνωριζω γιατι πολυ απλα δεν της εχω κανει απολυτως τιποτα.ειναι λιγες οι φορες που βρισκομαστε..ελεος δηλαδη που θα κατσω να αναρωτηθω μετα απο αυτο αν φταιω εγω..

Δεν υπηρχε περιπτωση μετα απο αυτο να παω να της μιλησω.ειμαι η γυναικα του αδερφου της με ειδε εξω και δεν μου ειπε γεια και να παω να την ρωτησω αν εχει κατι?αντι να ερθει αυτη και μου πει ενα συγνωμη και να λυθει το θεμα..τωρα αν εχει παρεξηγηθει με κατι εγω δεν το γνωριζω γιατι πολυ απλα δεν της εχω κανει απολυτως τιποτα.ειναι λιγες οι φορες που βρισκομαστε..ελεος δηλαδη που θα κατσω να αναρωτηθω μετα απο αυτο αν φταιω εγω..

Συμφωνω θα επρεπε να σου μιλησει.....αλλα να παρεξηγηθει χωρις λογο????

Κατι θα εγινε δεν μπορει......Τι να πω.....μηπως στραβωσε με κατι??

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

κοιτα και να στραβωσε δεν ειμαστε 10 χρονων μπορουσε να ερθει και να μου πει ξερεις κατι αυτο που εκανες η ειπες με πειραξε κτλ..δεν ηταν αναγκη να το μαθω με αυτον τον τροπο..ηταν τελειως αθλιο..με χαλασε απιστευτα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...