Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑ ΠΩΣ?

joela

Recommended Posts

Καλησπέρα.Εφτιαχνα τα προσκλητήρια της κόρης μου.

Είναι απλό ρολάκι απο Α5 διαφάνεια και το έδεσα με ποντικοουρά.Επείδη όμως μου φαίνετε πολύ σκέτο,σκέφτικα να κολλήσω πεταλουδίτσες απο τσόχα.Αυτές που βρήκα στο νετ εκτός του οτι είναι ακριβές είναι και σε μέγεθος που δεν μου κάνει.Ετσι είπα να πάρω περφορατέρ στη διάσταση που θέλω και τσόχα και να κάνω μόνοι το σχέδιο αλλά μου είπαν οτι το απλό περφορατέρ δεν κάνει και να πάρω happy cut.Ομως ούτε μπορώ αλλά ούτε και θέλω να δώσω 150Ε.

Ξέρετε να μου πείτε όντως αληθεύει ή ήθελε να μου πουλήσει το happy cut?

Και τι να κάνω δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω για να μη φαινετε έτσι "φτωχό" το προσκλητήριο?

Διαφημίσεις

τι θέμα έχεις?

Εγώ είμαι του πιο απλού επειδή δεν τα καταφέρνω και τέλεια

οπότε θα σου πρότεινα να πάρεις ένα κουπ απ που κάνουν τα γλυκά

πεταλούδα πάρεις και τσόχα και να κάνεις το περίγραμμα.

Εγώ έχω αστέρι και έτσι το έκανα!

Βέβαια τα πιο έμπειρα κορίτσια θα ξέρουν καλύτερα!

δεν έχω κάποιο θέμα απλά σκέφτηκα πως είναι χαριτομένο για κοριτσάκι.Στην ακρη της ποντικοουράς θα δέσω κ μια χάντρα λουλουδάκι και θα δένει ωραία.

Βέβαια και όποια ιδέα για το τί αλλο μπορώ να βάλω δεκτή...

Aν βρεις ενα πατρον στο μεγεθος που θελεις ισως μπορεις και να το περασεις απο το κορδονι και να κρεμεται.Οποτε μια πεταλουδα σε καθε προσκλητηριο θα το κανει εντυπωσιακο χωρις να καθεσαι να κολλας.

Μπορεις να κανεις το πατρον και με κουπατ οπως προαναφερθηκε! Να βαλεις και φωτο να το δουμε!:-D

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

καταρχην οχι οτι εγω ειμαι εμπειρη αλλα επειδη ειχα παει σε ενα μαγαζι τυχαια που πουλαει διαφορα διακοσμητικα βρηκα ωαιαοτατες πεταλουδες με 20 λεπτα η μια. Τις συγκεκριμενες τις ειχε φουξια με λεπτα φτερα και μεταλλικο σκελετο. Αν ειχα κοριτσακι θα τις επελεγα ανετα...

Υπαρχει ενα βιβλιοπωλειο, το εχω δει στο net αν θες να σου πω πιο ειναι, που εχει περφορατερ που κανει τρισδιαστατες πεταλουδες. Δεν ειναι ακριβο, υπολογισε περιπου 10 ευρω περιπου. Και σου μενει και για εργοτερα!!!

Επισης πολυ ωραια ιδεα ειναι να τις φτιαξεις μονη σου απο polymer clay ή αλατοζυμη. Δεν ειναι καθολου δυσκολο αρκει να εχεις ορεξη και γερα χερια για πλασιμο!!!

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι...

Διαφημίσεις

Μου είπανε οτι το απλό περφορατερ δεν κάνει.Το 3D λες να κάνει? για πες μου ποιο είναι το βιβλιοπωλείο.Να δω μήπως...Το μέγεθος θέλω είναι 3,5cm. τα υπόλοιπα είναι ή μεγάλα ή μικρά.

Το polymer clay ή αλλιως ελαστικη πορσελανη ειναι σαν την πλαστελινη που παιζαμε παιδια μονο που θελει ψησιμο στο φουρνο για να σκληρηνει. Δεν χανει ομως την ελαστικοτητα της γι'αυτο και δεν σπαει ευκολα... Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη περιπου 1.60 ευρω ή 1.80 αν θες με χρυσοσκονη.. και κυκλοφορει και σε πολλα χρωματα...

Ακομη πιο οικονομικη λυση ειναι η αλατοζυμη. Αλατι, αλευρι και νερο και βγαινει μια ζυμη σαν ψωμακι. Μπορεις να την χρωματισεις με τεμπερες. Πλαθεις οτι σχημα θες και το ψηνεις για λιγο στον φουρνο να σκληρυνει. Μπορεις να το περασεις και με διαφανο λουστρο να γυαλισει και βουαλα....

Υπάρχει μία κοπέλα φίλη μου που μόλις άρχισε να ασχολείται (θα κάνει όλη τη βάφτιση του πρίγκηπά της μόνη της) και μπορεί να σου φτιάξει αν θέλεις.Μπορώ να σου στείλω πμ αν θέλεις τα στοιχεία της.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Mπορείς να κόψεις ένα πατρονάκι που σου είπαν κ πιο πάνω από σκληρό χαρτόνι στο σχήμα της πεταλούδας κ με οδηγό αυτό να κόψεις την τσόχα, αν δυσκολεύεσαι πιάνεις το πατρόν στην τσόχα με μια καρφίτσα πρόχειρα.Γενικά είναι απλό

Αν δεν πιάνει το χέρι σου στη ζωγραφική να βγάλεις πατρον ,το γουγλι τι το έχουμε; τύπωσε μια πεταλουδίτσα απο εκεί,

Μπορείς να βάλεις επάνω και 2 μεγέθη πεταλούδας το ένα πάνω στο άλλο και κουμπάκια η κορδελίτσες ή ότι άλλο θες.

Felt-Butterfly.htm

Κατά τα άλλα ένας απλός διακορευτής σίγουρα δεν είναι για ύφασμα.