Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμαν μ αυτα τα γαλατα!!

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες..Το μωρο μου ειναι 2,5 μηνων και ακομα δεν εχω καταληξει σε ποιο γαλα να της δινω..δυστυχως δε θηλαζω κ ειναι τοσα πολλα πια αυτα τα γαλατα..Ξεκινησαμε με το frezylac το βιολογικο το οποιο το επινε αλλα σε καθε γευμα της προκαλουσε πονο κ ετσι πηρα το NATIVA το οποιο το πινει αλλα οχι πανω απο 120 ml σε καθε γευμα αλλα νομιζω της κανει αερια. Πηρα κ το aptamil αλλα μαλλον δεν της αρεσει γιατι το πινει με το ζορι..Τι να κανω πια να δοκιμασω κ κανενα αλλο η να της αφησω το nativa?Ο γιατρος μου ειπε οτι ολα τα γαλατα καλα ειναι. Ελεγα να παρω κ το s 26 αλλα μηπως της δημιουργησω προβλημα με τοσες αλλαγεσ?

Διαφημίσεις

Όλα τα μωράκια έχουν αέρια, κολικούς και πόνους..Αν ένα γάλα δεν δημιουργεί ουσιαστικά προβλήματα στο μωράκι σου, όπως για παράδειγμα δυσκοιλιότητα, γουλιές, γκρίνια, άρνηση τροφής, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να αλλάζεις συνεχώς...

κοιτα εγω λογω αλεργιας μεσα σε μια εβδομαδα αλλαξα 5 γαλατα..απλα ταλαιπωρηται και εχεις θεμα με τα κακακια του μετα στρωνει..αλλα οπως λεει η κοπελα παραπανω εαν δεν εχεις προβλημα μην του τα αλλαζεις συνεχεια

N2dVp2.png

για καθε γαλα που επιλεγεις,πρεπει να περιμενεις δυο εβδομαδες τουλαχιστον για να καταλαβεις αν ταιριαζει στο μωρο σου...μην κανεις απανωτες αλλαγες...το s26 gold παντως,λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα της αγορας...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις