Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Recommended Posts

KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ?????????????

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ), ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ Η ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΩΣ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ .... SOS !!! :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Όταν έχει παιδιά μέχρι 16 ετών που παρακολουθούν μαθήματα στοιχειώδους ή μέσης εκπαίδευσης, μπορεί να απουσιάζει ορισμένες ώρες ή ολόκληρη ημέρα από την εργασία του για να επισκεφτεί το σχολείο των παιδιών. Η άδεια είναι με αποδοχές και φτάνει συνολικά μέχρι 4 ημέρες το χρόνο. Την παραπάνω άδεια δικαιούνται και οι γονείς με παιδιά στο νηπιαγωγείο.

πηγή http://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_gen/15_adeies-any-kind.htm

έχει για ΟΛΕΣ τις άδειες εκεί.. πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα

Σε ευχαριστώ πολύ . Σε αυτή τη σελίδα μπήκα το πρωί τυχαία αλλά επειδή λέει για παιδιά στο νηπιαγωγείο, κα για στοιχειώδη ή μέση εκπαίδευση, ψιλομπερδεύτηκα, γιατί δεν ξέρω αν θεωρούν και τον παιδικό σταθμό ώς εκπαίδευση.

Εφόσον ισχύει και για εμάς αυτό, θα το προσκομίσω στο <αφεντικούλι> μου που θεωρεί οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο....... :wink:

Μα αυτό κατάλαβα και εγώ.. Αλλά δεν το βρίσκεις λίγο άδικο?? Περισσότερη ανάγκη έχουν τα παιδιά όταν πρωτοπηγαίνουν σχολείο παρά σε μεγαλύτερη ηλικία. Προσπαθώ να μιλήσω με την επιθεώρηση εργασίας αλλά σήμερα μετά 3ήμερο δεν απαντάει κανείς φυσικά...

Διαφημίσεις

Α καλά ναι....

αλλά άσε το τι είναι δίκαιο... δεν υπάρχει δικαιοσύνη

πάλι καλά που απ ότι είδα σε αυτή τη σελίδα πάλι, σου δίνουν κάποιες μέρες άνευ αποδοχών για ασθένεια εξαρτημένου μέλους οικογένειας

Ναι να πούμε και ευχαριστώ!!!!

Ο μικρούλης σου είναι πολύ ζουζούνι!! Να σου ζήσει.

Να σε ρωτήσω μιας και μιλάμε, πως έβαλες τη φωτό του? Γιατί τώρα τελευταία έχω γίνει μέλος και δεν το πολυ κατέχω το άθλημα...

Ναι να πούμε και ευχαριστώ!!!!

Ο μικρούλης σου είναι πολύ ζουζούνι!! Να σου ζήσει.

Να σε ρωτήσω μιας και μιλάμε, πως έβαλες τη φωτό του? Γιατί τώρα τελευταία έχω γίνει μέλος και δεν το πολυ κατέχω το άθλημα...

σε ευχαριστώ :D

για το πως θα βάλεις κι εσύ φωτό στο πλάι (avatar λέγεται :wink: ) διάβασε εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7549

αν δεν το καταφέρεις, στην ίδια θεματική ενότητα θα βρεις κι άλλες οδηγίες :D