Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σπαζοκεφαλια

Recommended Posts

καλημερα σε ολους. σας παρακαλω θελω βοηθεια. ξεκιναω. ειπαμε επειδη το μωρο ερχεται σε 4 μηνες περιπου να διωξουμε το μικρο απο το δωματιο να τον παμε σε δικο του. τον βαλαμε λοιπον σε ενα δωματιο που εχει ενα παρκο και ενα κρεβατι μονό. γενικα κοιμαται σε κρεβατι αλλα...εδω ειναι το προβλημα. το κρεβατι που ταν στο δωματιο μας ειχε απο την μια τοιχο και απο την αλλα το δικο μασ κρεβατι και ηταν οκ. τωρα απο την μια εχει τοιχο και απο την αλλη εχω βαλει καγκελακια αλλα μολις διαπιστωσαμε οτι ο νεαρος, ανετα τα σκαρφαλωνει...και απλα μπουμ κατω και μετα σουλατσαρει στο δωματιο μπουσουλωντας. απ την μια το παρκο δεν το πολυθελει απο την αλλη το κρεβατι το χει για την πλακ του τι να κανω?να φτιαξω εγω ψηλα καγκελα? τι να κανω? πειτε μου εχω πεσει σε παζοκεφαλια αληθεια.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολους. σας παρακαλω θελω βοηθεια. ξεκιναω. ειπαμε επειδη το μωρο ερχεται σε 4 μηνες περιπου να διωξουμε το μικρο απο το δωματιο να τον παμε σε δικο του. τον βαλαμε λοιπον σε ενα δωματιο που εχει ενα παρκο και ενα κρεβατι μονό. γενικα κοιμαται σε κρεβατι αλλα...εδω ειναι το προβλημα. το κρεβατι που ταν στο δωματιο μας ειχε απο την μια τοιχο και απο την αλλα το δικο μασ κρεβατι και ηταν οκ. τωρα απο την μια εχει τοιχο και απο την αλλη εχω βαλει καγκελακια αλλα μολις διαπιστωσαμε οτι ο νεαρος, ανετα τα σκαρφαλωνει...και απλα μπουμ κατω και μετα σουλατσαρει στο δωματιο μπουσουλωντας. απ την μια το παρκο δεν το πολυθελει απο την αλλη το κρεβατι το χει για την πλακ του τι να κανω?να φτιαξω εγω ψηλα καγκελα? τι να κανω? πειτε μου εχω πεσει σε παζοκεφαλια αληθεια.

εχω μια καμερα-ενδοεπικοινωνια να τον βαλω στο κρεβατι και απλα να το παρακολουθω. απλα φοβαμαι πολυ και ανυσηχω και κοιμομαστε 11 μηνες στο ιδιο δωματιο και τωρα ανυσηχω...η γυναικα μου πρσπαθει να τον "στειλει" διπλα αλλα εγω φοβαμαι.ξερω οτι υπερβαλλω αλλα δεν μπορω να το σταματησω φοβαμι για τον μπεμπη

Τι φοβασαι?Ποσο ειναι το παιδι.

Εγω το εχω σε διπλο κρεβατι...ο πασας θελει και διπλο.Κοιμομασταν οι 2 μας στο διπλο μεχρι πριν λιγες μερες.Τωρα που μετακομισαμε εβαλα το διπλο στο δικο του δωματιο.Απο τη μια τοιχο αο την αλλη εχω βαλει την κουνια του...στην οποια φυσικα δεν κοιμαται.Ωστοσο εχει χωρο να κατεβει.Ο δικος μου αρχικα μεσα στη νυχτα και να ξυπνησει δεν κατεβαινει κατω...καθεται στο κρεβατι και κλαιει μεχρι να παω μεσα....φυσικα κι εγω τον ακουω με τη μια(και χωρις ενδοεπικοινωνια)...αν δε παω προφανως θα κατεβει.

Αν ξυπνησει δε το ακουτε?

Κοιτα επειδη κι εγω εγκυος ειμαι ειναι καλο να θει να κοιμαται μονο του το παιδι.Να σου πω και κατι αλλο...Παρατηρησα πως οταν τον αφηνω να κοιμαται μονος του κοιμαται καλυτερα...οταν κοιμαμαι μαζι του ξυπναει συχνα.

Τι φοβασαι?Ποσο ειναι το παιδι.

Εγω το εχω σε διπλο κρεβατι...ο πασας θελει και διπλο.Κοιμομασταν οι 2 μας στο διπλο μεχρι πριν λιγες μερες.Τωρα που μετακομισαμε εβαλα το διπλο στο δικο του δωματιο.Απο τη μια τοιχο αο την αλλη εχω βαλει την κουνια του...στην οποια φυσικα δεν κοιμαται.Ωστοσο εχει χωρο να κατεβει.Ο δικος μου αρχικα μεσα στη νυχτα και να ξυπνησει δεν κατεβαινει κατω...καθεται στο κρεβατι και κλαιει μεχρι να παω μεσα....φυσικα κι εγω τον ακουω με τη μια(και χωρις ενδοεπικοινωνια)...αν δε παω προφανως θα κατεβει.

Αν ξυπνησει δε το ακουτε?

Κοιτα επειδη κι εγω εγκυος ειμαι ειναι καλο να θει να κοιμαται μονο του το παιδι.Να σου πω και κατι αλλο...Παρατηρησα πως οταν τον αφηνω να κοιμαται μονος του κοιμαται καλυτερα...οταν κοιμαμαι μαζι του ξυπναει συχνα.

11 μηνων ειναι. δεν ξερω αν θα το ακουμε. τα δωματια ειναι κοντα βεβαια. απλα ανησυχω μη χτυπησει η μην γυρναει σε ολο το σπιτι βολτα μπουσουλωντας το βραδυ ενω εμεις κοιμομαστε:rolleyes:

Περπαταει?Εγω προτιμησα να τον μαθω απο νωρις να κατεβαινει σωστα απο το κρεβατι(με τον ποπο και οχι με τη μουρη)...ωστε να ειμαι σιγουρη πως δε θα πεσει.Να κατεβει και να αρχισει να σουλατσαρει ι εσεις να μη παρετε πρεφα το θεωρω απιθανο...συνηθως ξυπνανε μεσα στη νυχτα και απο τη νυστα αρχιζουν τη γκρινια.Μη κοιτας ου τη μερα κατεβαινουν με τη μια.Η μαμα στανταρ θα το ακουσει.Εγω σου λεω τον ακουω στο πρωτο κιχ και δεν εχω ενδοεπικοινωνια.

Καγκελο δεν εβαλα γιατι αυτο το φοβηθηκα...μη κανει αποπειρα να σκαρφαλωσει στο καγκελοκαι πεσει με το κεφαλι...προτιμησα να ξερει να κατεβαινει απο το κρεβατι.

Θα πρεπει να δοκιμασετε να δειτε πως θα κιμηθει μονος του.Βαλε ενδοεπικοινωνια.Θα το ακουσετε μη φοβασαι.Και στην τελικη αν φοβασαι τοσο βαλε μια πορτα ασφαλειας στο δωματιο του...αυτες τις παιδικες ωστε και να κατεβει να μη μπορει να βγει απο το δωματιο.

Διαφημίσεις

ολα καλά τελικα τον βαλαμε και κοιμηθηκε πολυ καλα μεχρι το πρωι! ξυπνησε στις 6 και αυτο γιατι εγω (δεν κοιμηθηκα το βραδυ τον κοιταζα:oops:) οταν ξεσκεπαστηκε πηγα να τον σκεπασω και εκανα φασαρια. αχ ηταν τοσο υπεροχο που δεν ηταν στο δωματιο και μπορουσαμε πχ να μιλαμε η να δουμε τιβι. ανακουφιση πραγματικα. οσο για το κρεβατι τελικα εφτιαξα ο ιδιος καγκελακια απο ενα υλικο που βρηκα στο σπιτι ανθεκτικα και οχι πολυ ψηλα ουτε κοντα ομως και ολα οκ.