Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατρός Καραμέτσου Ευγενία


Recommended Posts

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


Μόλις μου τη σύστησαν, επειδή εψαχνα γυναίκα γιατρό κοντά μου και σκεφτομαι τελικά να πάω σε αυτήν. Μολις πάω (αυτό θα γίνει μάλλον μεσα στην επόμενη εβδομάδα), μπορώ να σου πω.

CYaip2.png
Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι γιατί και μενα μου τη σύστησαν και αυτό δείχνει ότι έχει καλή φήμη. Η κοπελά που μου τη σύστησε, δεν εχει γεννήσει μαζί της, γι αυτό ψάχνω και άλλες απόψεις. Θα περιμένω εντυπώσεις. ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Ουτε εγω θα την χρησιμοποιησω για εγκυμοσύνη. Εχω κανει το παιδάκι μου, δεν σκοπευω να κανω δεύτερο, απλά επειδή ειχα διαλεξει γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο για την γέννα, και δεν εχει ιατρειο εξω, αποφασισα να βρω άλλο γιατρό (γυναίκα κατά προτίμηση για να ειμαι λιγο πιο ανετη) κοντά μου για να κανω τις τυπικες εξετάσεις.

CYaip2.png
Link to comment
Share on other sites

Κατάλαβα. Εγώ την έχω επισκεφτεί για την εγκυμοσύνη μου&θα ήθελα και άλλες εντυπώσεις, είναι το πρώτο και έχω λίγο άγχος. θα σε κάνει πάντως να αισθανθείς άνετα, είναι πολύ προσιτή.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και καλό μήνα

 

ήθελα να μάθω τελικά αν κάποια από εσάς επισκέφθηκε την Κα Καραμέτσου για να μου πει εντυπώσεις..είναι πολύ κοντά μου και σκέφτομαι να την επισκεφθώ γιατί θέλω να μείνω έγκυος...στο Ιασώ είναι?

Link to comment
Share on other sites

Επίσης καλό μήνα.

Στο Ιασώ είναι η κα Καραμέτσου. Εγώ την επισκέπτομαι για την εγκυμοσύνη μου, είναι προσιτή και υπομονετική έχω βέβαια μια δυο αμφιβολίες, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι και από το άγχος μου.Από την άλλη δεν θέλω να αλλάξω γιατρό και στα μισά της εγκυμοσύνης. Η γνωστή πάντως μου την πρότεινε έχει πολύ καλή εμπειρία, αν και δεν έχει γεννήσει μαζί της.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...