Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Οικογενειακά" διαβάλματα..

Recommended Posts

Έχω γράψει σε πολλά θέματα, αλλά κι αυτό είναι κάτι που με απασχολεί (περισσότερο έμμεσα) και θα ήθελα τη γνώμη σας!!

Είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, όπως έχω ξαναγράψει. Ο πατέρας μου έχει παντρευτεί ξανά με μια γυναίκα που είναι μαζί από τότε που πήγαινα δευτέρα γυμνασίου.. είναι μαζί στο σύνολο εννιά-δέκα χρόνια.. Από τότε μου έλεγε όλα τα ελαττώματα του πατέρα μου, λες και μου μιλούσε για κάποιο ξένο.. Ξεχνούσε ότι είναι πατέρας μου και μου έλεγε ότι έσβηνε τσιγάρα πάνω της, ότι τη χτυπούσε... [...]

Εδώ και δυο χρόνια κατάφερα να το κόψω αυτό το συνήθειό της, παροτρύνοντάς τη να μιλάει σε όποιον άλλον θέλει γι' αυτά, αλλά όχι σε 'μενα...

Αυτό που κατάφερα τελικά, είναι να στραφεί εναντίον μας (εμού και της αδερφής μου) και να κατεβάζει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα κάθε φορά που πάω σπίτι τους..

Μεσολάβησαν και πολλά πολλά πολλά άλλα, και -εν τέλει- πληρώνει τα σπασμένα η αδερφή μου (δευτέρα γυμνασίου)....

Πείτε μου τη γνώμη σας, σας παρακαλώ. Ευχαριστώ και πάλι:oops:

Διαφημίσεις

Αυτά που έλεγε για τον πατέρα σας ήταν αλήθεια?

Μπορεί να τον συκοφαντούσε για διάφορους λόγους οπότε τώρα που δεν την αφήνεις να μιλήσει σου έχει μουτρώσει.

Αυτά που έλεγε για τον πατέρα σας ήταν αλήθεια?

Μπορεί να τον συκοφαντούσε για διάφορους λόγους οπότε τώρα που δεν την αφήνεις να μιλήσει σου έχει μουτρώσει.

Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια, αλλά εγώ δεν την πιστεύω. Το συζήτησα και με τη μητέρα μου (γιατί δεν άντεξα!) και μου είπε "μπορεί να μαλώναμε με τον πατέρα σου, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε ποτέ"...

Δεν ξέρω και τι να πιστέψω, προφανώς θα πιστέψω αυτό που βλέπω και όχι κάτι που μου λένε.. Δεν έχω απωθημένο ούτε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αυτό το συνεχόμενο γεγονός, αλλά τώρα την πληρώνει η αδερφή μου...

Έχουν και ένα παιδάκι με τον πατέρα μου, τεσσάρων ετών. Δεν θέλω να την πληρώσουν αυτά τη νύφη...!! Αλλά δε μου αρέσει και να πηγαίνω σπίτι και να τη βλέπω να μου λέει με τη σιωπή και τα μούτρα της "δεν σε θέλω εδώ".. είναι άσχημο, πώς το λένε.. Καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολα με τον πατέρα μου, γιατί είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος (αυτό σηκώνει κουβέντα!!) αλλά αφού τον διάλεξε, εγώ τι μπορώ να κάνω? Τίποτα! Θα πρέπει να της το κάψει και η αδερφή μου γιατί δεν τη βλέπω καλά...

Κοπελα μου πολυ καλα εκανες καταρχην και της το εκοψες τον αερα!Δεν εχει καμια δουλεια να διαβαλει την γνωμη σου για τον πατερα σου!Ουτε φιλεναδες εισαστε.. ουτε μανα σου ειναι!Εδω υποτιθεται οτι οι μαναδες .. τα οποια προβληματα υπαρχουνσ το ζευγαρι.. δεν πρεπει να περνανε στο παιδι!

Εγω θα σου προτεινα να το συζητησεις λιγο με τον πατερα σου!Εκτος οτι δεν σε αφορα η σχεση μεταξυ τους.. ειναι δικο τους προβλημα αυτο.. εσενα σε αφορα μονο η σχεση με τον πατερα σου!

Αν νιωθεις οτι δεν εισαι καλοδεχουμενη.. καλο ειναι να το συζητησεις!Δεν λεω να ριξεις βομβα και να τα πεις ολα..αλλα μπορεις να του πεις οτι οποτε ερχεστε νιωθεις λιγο.. αβολα !Και εξηγησε του απεξω απεξω τον λογο!

Ειναι πατερα σου και πρεπει να ξερει!Μονο εκει να εστιασεις!Στην σχεση που εχει ο πατερα σου με εσενα και την αδελφη σου!

FvxMp3.png

Κοπελα μου πολυ καλα εκανες καταρχην και της το εκοψες τον αερα!Δεν εχει καμια δουλεια να διαβαλει την γνωμη σου για τον πατερα σου!Ουτε φιλεναδες εισαστε.. ουτε μανα σου ειναι!Εδω υποτιθεται οτι οι μαναδες .. τα οποια προβληματα υπαρχουνσ το ζευγαρι.. δεν πρεπει να περνανε στο παιδι!

Εγω θα σου προτεινα να το συζητησεις λιγο με τον πατερα σου!Εκτος οτι δεν σε αφορα η σχεση μεταξυ τους.. ειναι δικο τους προβλημα αυτο.. εσενα σε αφορα μονο η σχεση με τον πατερα σου!

Αν νιωθεις οτι δεν εισαι καλοδεχουμενη.. καλο ειναι να το συζητησεις!Δεν λεω να ριξεις βομβα και να τα πεις ολα..αλλα μπορεις να του πεις οτι οποτε ερχεστε νιωθεις λιγο.. αβολα !Και εξηγησε του απεξω απεξω τον λογο!

Ειναι πατερα σου και πρεπει να ξερει!Μονο εκει να εστιασεις!Στην σχεση που εχει ο πατερα σου με εσενα και την αδελφη σου!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. ναι, κάπως έτσι θα κάνω...

Όσο για τη συζήτηση στο άλλο θέμα, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, κι εγώ απλά τη γνώμη μου είπα, όπως λες κι εσύ.. Σ'ευχαριστώ και πάλι.:wink:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...