Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ...

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια...

γέννησα και γω τον Δεκέμβρη τα διδυμάκια μου!!!

ήθελα να ρωτήσω το εξής...τον τελευταίο καιρό όταν πάω να δώσω το γάλα στην μικρή κλαίει,κουνιέται,κλωτσάει και γενικά τρώει με δυσκολία...στην αρχή πίστευα οτι έφταιγαν οι θηλές των μπιμπερό.Τις άλλαξα με άλλες μεγαλύτερης ροής αλλά τα ίδια...Αλλάξαμε και το γάλα,πάλι τα ίδια...και ενώ έτρωγε πριν με όρεξη και κατέβαζε 3 μηνών 150 γρ γάλα τώρα με το ζόρι και με κλάμα τρώει το πολύ 100 γρ και αυτά σε δόσεις...

Έχει συμβεί σε καμιά σας??? Τα φώτα σας !!!! icon_e_confused.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...

ήθελα να ρωτήσω το εξής...τον τελευταίο καιρό όταν πάω να δώσω το γάλα στην μικρή κλαίει,κουνιέται,κλωτσάει και γενικά τρώει με δυσκολία...στην αρχή πίστευα οτι έφταιγαν οι θηλές των μπιμπερό.Τις άλλαξα με άλλες μεγαλύτερης ροής αλλά τα ίδια...Αλλάξαμε και το γάλα,πάλι τα ίδια...και ενώ έτρωγε πριν με όρεξη και κατέβαζε 3 μηνών 150 γρ γάλα τώρα με το ζόρι και με κλάμα τρώει το πολύ 100 γρ και αυτά σε δόσεις...

Μήπως γλυκειά μου βγάζει και γουλιές.Εάν ναι είναι ΓΟΠ. Μια 2η περίπτωση είναι ότι κάθε ημέρα τα μωράκια δεν πίνουν την ίδια ποσότητα γάλακτος. Μήπως επειδή παλαιότερα έπινε περισσότερο τώρα να το έχει ρυθμίσει και να θέλει λιγότερο γάλα. Ο παιδίατρος τι σου λέει?Τον έχεις ενημερώσει γι'αυτό?

Γειά σας κορίτσια...

Συνέχεια μας συμβαίνει.Δυό μέρες χαρά πέντε μέρες τρώμε ήττα,με 50 ml στην καθισιά μας.Τι μπορεί να είναι:

-Αλλεργία.

-Να έχει μεγάλη κινητικότητα το έντερό της και να πονάει με το που αρχίζει να τρώει.

-Να σφίγγεις πολύ το δαχτυλίδι.(το έχω πάθει).

-Οισοφαγίτιδα.

-Βαρέθηκε το γάλα.

-Δόντια.

Γενικώς πάντως,συμβαίνει.

NVVvp2.png

Και η μικρη μου τα ιδια...ενα μηνα πεδευοταν το καημενο μεχρι να βρουμε οτι τελικα ειχε αλεργια στο αγελαδινο.Ειχαμε κανει τετοια εξεταση αιματος αλλα πολλες φορες δεν διχνει και αλλα σε αλλες.Εμεις καναμε γενικη αιματος μετα και ηταν καποια ανεβασμενα και απο κει καταλαβε ο παιδογαστρεντερολογος.Ειχε βγαλει και ατοπικη ξυροδερμια.Με το που αλλαξαμε γαλα εγινε θαυμα!Εκει που ετρωγε με το ζορι 400γρ συνολο για ολη την ημερα,μεσα σε μια μερα αλλαξε και τρωει τουλαχιστον 600γρ και βαλε!

Δες και αν σου ανεβαζει πιρετο στα καλα καθουμενα μηπως ειναι καμια ουρολοιμοξη....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...