Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα εδω και πολυ καιρο ψαχνω να βρω μια αιθουσα οικονομικη για να κανω τον γαμο μου..βρηκα τον καταρακτη απο τιμες και χωρο ειναι μια χαρα..θα δω και απο κοντα ενα γαμο τον απριλιο..εχετε παει εκει;θα ηθελα και τις αποψεις σας γιατι ταυτοχρονα με τον γαμο ψαχνω και για την βαπτιση και εχω πελαγωσει θελω να τελειωσει το θεμα γαμος για να ψαξω και για την βαπτιση...

N2dVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Λες για τον καταρρακτη που βρισκεται στο Μοσχατο;

Ειχα παει σε ενα γαμο πριν 3-4 χρονια και μου αρεσε πολυ σαν αιθουσα-χωρος γενικα, αλλα ειχε πολυ κακο σερβις και χαλια φαγητο! Δεν ξερω βεβαια αν φταιει το μενου που ειχαν διαλεξει τα παιδια αλλα δεν αρεσε σε κανεναν,ασε που τα φαιρνανε και παγωμενα!

Τωρα βεβαια εχουν περασει και χρονια και απο τοτε μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα! Οπως και να 'χει σου ευχομαι με το καλο!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Έκανα εκεί την βάπτιση του παιδιού μου. Οι καλεσμένοι δεν είχαν παράπονο ούτε για το φαγητό ούτε για το χώρο. Όμως στο οικονομικό πρέπει να προσέξεις πολύ τι θα συμφωνήσεις και επίσης να είσαι προετοιμασμένη οτι θα σου δώσουν μικρότερη απόδειξη από αυτό που θα πληρώσεις. Πρόσεχε πολύ τι υπογράφεις και να πάρεις απόδειξη για την προκαταβολή .... μιλάμε για πολυ οργάνωση στο πως θα στα πάρουν.....

...η αγάπη μετριέται με ό,τι μπορείς να απαρνηθείς

για χάρη της.... ακόμα και την ίδια την αγάπη....

• 3 months later...

εμείς που συνεργαστήκαμε στην βάπτιση της κόρης μου με την αίθούσα ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, όλα έγινα έτσι όπως τα είχαμε συμφωνήσει ο κόσμος ήταν πολύ ευχαριστιμένος να φανταστήτε ότι δύο απο τους καλεσμένους κλείσανε τους γάμο τους εκεί μετά απο την βαπτισή μας. Το φαγητό ήταν πολύ καλό και κάτι στο οποίο έδωσα μεγάλη σημασία γιατι έχω και μπαμπά μάγειρα σε κρουαζιερόπλοιο !! εάν κάνω και δεύτερο παιδάκι και έχω την δυνατότητα για τραπέζι εκεί θα το ξανακάνω σίγουρα.

εμεις συνεργαστήκαμε με την αίθουσα Καταρρακτης στην βάπτιση της κόρης μου, όλα έγιναν όπως τα είχαμε συμφωνήσει, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και εμείς και οι καλεσμένοι, να φαναστείτε ότι δύο ζευγάρια κλείσανε εκεί την γάμο τους μετα την βάπτιση μας! Όσο για το φαγητό ήταν πολύ καλό κάτι στο οποίο έδωσα αρκετή σημασία ί (έχω μπαμπά μάγειρα σε κρουαζιερόπλοιο..). Εαν κάνω δεύτερο παιδάκι και έχω την οικονομική δυνατότητα εκεί θα το ξανακάνω το τραπέζι !!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...