Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε για τα παρακάτω που θα παραθέσω. Σήμερα επέστρεψα στην δουλειά μετά την λήψη του εξαμήνου, οπου έτσι απλά ο εργοδότης μου, μου ξεφούρνησε χωρίς κουβέντα, οτι θα πάρω όλη την ετήσια άδεια μου, τον μήνα Απρίλιο, κοινώς ούτε μια μέρα το καλοκαίρι ή οποιαδήποτε αλλη στιγμή μέσα στον χρόνο. Έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό; Ευχαριστώ.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Διαφημίσεις

ο εργοδοτης εχει το δικαιωμα να σου δωσει την ετησια αδεια σου οποτε θελει μεχρι τελος του χρονου,απο εκει και περα ειναι θεμα εργοδοτη αλλα γιατι στο κανει αυτο;επειδη πηρες το 6μηνο;αν στο κανειγια αυτο ειναι%$#$^&*(

N2dVp2.png

Καλημέρα! Νομίζω ότι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να δώσει 2 εβδομάδες στην περίοδο μεταξύ Μαιου-Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή δεν το έχω τσεκάρει αλλά ψάξτο λιγάκι.

xZBdp3.png

Κοίτα, το τι είναι και τι δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει λίγη σημασία έχει, γιατί αν θέλει να στην δώσει τον Απρίλιο, θα στο επιβάλει κι εσύ θα το δεχτείς για να μην χάσεις την δουλειά σου, σε αυτή την κατάσταση μας φέραν...Απλά γιάτι περίμενε να επιστρέψεις, να δουλέψεις 1 εβδομάδα και να σε ξαναστείλει για άδεια??Τι κόπανος!Και μιλάμε για άδεια του 2012???

Μήπως να πάς να τον πιάσεις με το καλό και να τον παρακαλέσεις???Μήπως σε έχει για να σε απολύσει και θέλει να πάρεις την άδεια πριν λήξει το 18μηνο για να γλιτώσει να στην πληρώσει???Για ψάξου...

Διαφημίσεις

Κοριτσια μιλησα με τον λογιστη μου και μου ειπε οτι κανονικα η αδεια διδεται το καλοκαιρι αλλα επειδη δεν γινεται να παρουνε ολοι αδεια μαζι 22ημερες μπορει ο εργοδοτης να την σπασει, οπωσδηποτε ομως δικαιουσε καποιες μερες μεσα στο καλοκαιρι. Τι να πω πηρα και την επιθεωρηση και μου ειπε οτι δεν μπορει να το κανει.βγαζεις ακρη ομως;

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Καλημέρα! Νομίζω ότι ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να δώσει 2 εβδομάδες στην περίοδο μεταξύ Μαιου-Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή δεν το έχω τσεκάρει αλλά ψάξτο λιγάκι.

Aυτό είναι υποχρεωμένος να το κάνει στους μισούς του εργαζομενους

ο εργοδοτης εχει το δικαιωμα να σου δωσει την ετησια αδεια σου οποτε θελει μεχρι τελος του χρονου,απο εκει και περα ειναι θεμα εργοδοτη αλλα γιατι στο κανει αυτο;επειδη πηρες το 6μηνο;αν στο κανειγια αυτο ειναι%$#$^&*(

Η απαντηση ηταν οτι εσυ ξεκουραστηκες και οτι πρεπει οι αλλοι να παρουνε αδεια, τονιζω οτι ολοι οι αλλοι ειναι αντρες και πηρανε κανονικα την αδεια τους οσο ελειπα εγω

Li2ep3.pngKeoEp3.png

• 2 months later...

Καλησπέρα,

Ζητώ συγνώμη αν το post μου είναι σε λάθος θέμα. Μία ερώτηση και παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Στις 16 Μαϊου επέστρεψα στη δουλειά μετά το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Η ετήσια άδεια μου εξακολουθεί να είναι 22 μέρες ή είναι μειωμένη;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...