Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM...ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ Η ΕΜΡΥΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΓΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΩΝΑΣΣΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΛΟΝ ΕΞΕΤΑΣΗ...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?Η ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ... :confused:

Το θαύμα της ζωής βρίσκεται μέσα μας...

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις...εμενα μου ειχε βγει η πρωτη αυχενικη λιγο τσιμπημενη κ μου ειχε πει ο γιατρος για υπερηχο καρδιας εμβρυου.βεβαια μετα εκανα αλλες 2 κ ηταν ολα οκ.αλλα εμενα μου κολλησε κ εκλεισα στις 20/4 στο ωνασειο με την κυρια κιαφα.μαλιστα ο τριτος γιατρος που μου ειχε κανει την αυχενικη μου ειπε οτι μακαρι ολα τα ζευγαρια να κανανε αυτον τον υπερηχο....ολα θα πανε καλα....:mad::mad:

Εγω εμφανισα διαβητη κυησης στον 2ο μηνα και οταν εκανα την αυχανικη στα σχολια εγραφε οτι συνισταται υπερηχος καρδιας λογω ιστορικου της μητερας χωρις να υπαρχει παθολογικο ευρημα στην εξεταση.Μας το ξαναειπανε στην β επιπεδου πάλι για προληπτικους λογους επειδη η διαβητικη μητερα εχει πιθανοτητες μεγαλυτερες(στατιστικα παντα)να εχει εμβρυα με προβληματα στην καρδουλα.Τελοσπαντων πηγαμε και ολα ηταν οκ μεχρι εκεινη τη φαση.Ο παιδοκαρδιολογος ομως μου εξηγησε οτι σε εκεινη τη φαση της κυησης μπορουν να εξεταστουν συγκεκριμενα πραγματα στην καρδια των εμβρυων και οτι δεν μπορει να προβλεψει "μαγικα" πως θα συνεχιστει η αναπτυξη της καρδιας μεχρι τη γεννηση ή μετα απο αυτη.Ρωτησα αν πρεπει οταν γεννηθουν τα μωρα να ξανακανουμε υπερηχο και μου ειπε οχι αν δεν υπαρχει συσταση απο τον παιδιατρο μας.Σκεφτομαι να τα παω τα μωρα οταν χρονισουν για να ειμαι 100% σιγουρη και να μην εχω την παραμικρη αμφιβολια αν και η παιδιατρος ειναι ξεκαθαρη οτι ειμαστε καλα.Η εξεταση λοιπον θα σου αποκλεισει ενα μεγαλο ποσοστο προβληματων και αυτο θα ειναι ανακουφιση για σενα σιγουρα.Και αλλη κοπελα που ξερω και ειναι και ειναι επισης διαβητικη εχει υγιεστατο παιδι αρα δεν παει διαβητης=καρδιοπαθεια.Σαν εξεταση δεν ειναι τιποτα απολυτως,καμια ταλαιπωρια για σενα ή το μωρο.Φυσικα και να την κανεις και ευχομαι και πιστευω οτι ολα θα ειναι σουπερ.

ysjfp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...