Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ ή ΚΑΝΑΚΑΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα, έπειτα από δύο αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής (ο ένας με φρέσκα και ο άλλος με κατεψυγμένα έμβρυα) στο κο Πάντο, στο Γέννεσις Αθηνών, βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου γιατρού. Στο Γέννεσις δεν ξαναπάω , γιατί δεν σου δίνουν καμία σημασία, είσαι μία από το σωρό… Και επιπροσθέτως, ενώ ήμουν σαφής για τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω πριν τη 2η προσπάθεια (έκανα υστεροσκοπηση και του ζήτησα και λαπαροσκόπηση, την οποία αρνήθηκε να μου κάνει, γιατί όπως είπε δεν χρειαζόταν και ήταν περιττή), με πήγε στη δεύτερη με τα κατεψυγμένα, η οποία απέτυχε, και μετά μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε λαπαροσκόπηση. Τότε τρελάθηκα…. Αυτοί νομίζουν ότι τα χιλιάρικα βγαίνουν εύκολα. Τέλος πάντων, πάμε παρακατω! Έχω ακούσει από 3 γνωστές μου για τον κο Κανακά στο Embryoland και από το forum για τον κο Μαντούδη στο Γέννημα. Θα ήθελα γνώμες τόσο για τα εργαστήρια τους όσο και για τη συμπεριφορά τους και την προσέγγιση τους στο πρόβλημα του κάθε ζευγαριού.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έπειτα από δύο αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής (ο ένας με φρέσκα και ο άλλος με κατεψυγμένα έμβρυα) στο κο Πάντο, στο Γέννεσις Αθηνών, βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου γιατρού. Στο Γέννεσις δεν ξαναπάω , γιατί δεν σου δίνουν καμία σημασία, είσαι μία από το σωρό… Και επιπροσθέτως, ενώ ήμουν σαφής για τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω πριν τη 2η προσπάθεια (έκανα υστεροσκοπηση και του ζήτησα και λαπαροσκόπηση, την οποία αρνήθηκε να μου κάνει, γιατί όπως είπε δεν χρειαζόταν και ήταν περιττή), με πήγε στη δεύτερη με τα κατεψυγμένα, η οποία απέτυχε, και μετά μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε λαπαροσκόπηση. Τότε τρελάθηκα…. Αυτοί νομίζουν ότι τα χιλιάρικα βγαίνουν εύκολα. Τέλος πάντων, πάμε παρακατω! Έχω ακούσει από 3 γνωστές μου για τον κο Κανακά στο Embryoland και από το forum για τον κο Μαντούδη στο Γέννημα. Θα ήθελα γνώμες τόσο για τα εργαστήρια τους όσο και για τη συμπεριφορά τους και την προσέγγιση τους στο πρόβλημα του κάθε ζευγαριού.

Γεια σου. Πάντα υποκειμενικά γιατί δεν έχω πάει αλλού......Είχαμε 100% επιτυχία με την πρώτη στον Κ. Μαντούδη. Πολύ σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα, εγώ με μια βουλωμένη σάλπιγγα, είμαι 37χρ. Μόνο ένα ωάριο εμφυτεύτηκε και....περιμένω να γεννήσω τέλη Μαϊου!

Από θέμα συμπεριφόρας και stand by όποτε τους χρειάζεσαι, είναι όλοι άψογοι. Περιττές εξετάσεις δε σε βάζουν να κάνεις(το έχω διαπιστώσει και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης).

Για ό,τι άλλο θελήσεις στη διάθεση σου.

κ γω στον μαντουδη την εκανα .1η προσπαθεια κ εγκυος σε διδυμακια!ειχα κ τις 2 σαλπιγγες βουλωμενες κ πολυκυστικες ωοθηκες ..

δε θα ξεχασω ποτε που στην ωοληψια ετρεμα απο τον φοβο μου κ μου κρατουσαν το χερι κ μου χαιδευαν τα μαλλια οι γιατροι!!απιστευτοι ανθρωποι!!

• 2 years later...

Έκανα μια εξωσωματική στο κέντρο του κανακα.εμεινα έγκυος αλλα απέβαλα σύντομα.θεωρω οτι έκανε πολλα λάθη.επαθα σοβαρή υπερδιέγερση και μου έδειξε οτι δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με κίνδυνο την ζωή μου.δεν μου έκανε καμία εξέταση να δει τις ορμόνες μου απο το θετικό τεστ εγκυμοσυνης και μετα,μέχρι που έχασα το μωρό και δεν μου σύστησε ούτε καν να κάνω εξετασεις να δούμε γιατι έγινε αυτό παρά μου είπε να ξανακάνω εξωςωματικη έτσι απλα.πηγα σε άλλο γιατρό και μου είπε οτι έκανε λάθος με τα φάρμακα.Αν παίξεις με την τύχη σου μπορεις να πας αλλιώς σκέψου το καλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Τον κο Κανάκα δεν τον ξέρω. Σε ποιο κέντρο ειναι αυτός?

Είμαι σε αναμονή για να ξεκινήσω εξωσωματική στον Μαντούδη, με καθυστερεί η επιτροπή που όλο μου ζητάει επανεξέταση και με ταλαιπωρούν με τα παλιόχαρτα.

Είμαι από τις κοπέλες που δεν ξετρελάθηκαν με τη συμπεριφορά του Μαντούδη, αλλά στην τελική το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει κα γι αυτό θα πάω εκεί. Οι κοπελες πάντως, μαίες κλπ, είναι φοβερές. Έχω ακούσει πολλές επιτυχίες από φιλες και γνωστές.

Έχω κάνει κ δυο φυσικούς κύκλους, όχι στον Μαντούδη όμως γιατί δεν ειναι ένθερμος υποστηρικτής του φυσικού κύκλου, οι οποίοι απέτυχαν. Όλοι μα όλοι οι γιατροί που είδα, και είδα πολλούς, συμπεριλαμβανομένου και του Μαντούδη, σε αντιμετωπίζουν λίγο ή πολύ ως μια ακόμα περίπτωση. Πίστεψέ με, οι αλλοι ειναι και χειροτεροι. Δώσε πρωτόκολλα στον λαό! Ο Μαντούδης έχω ακούσει ότι ειναι συντηρητικός στα φάρμακα που δίνει στις γυναίκες, εγώ για να είμαι έξτρα σίγουρη θα επιμείνω σε αυτό.