Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνδυσμος χρωματων!!!!!?????

iwanna81

Recommended Posts

γεια σας,θελω τη γνωμη σας στο εξης.οι μπομπονιερες μας θα ειναι κουτακια. τα μισα λευκα και τα μισα σιελ.θα τις φτιαξουμε μονες μας και θελω να παρω κορδελες για να τα τυλιξω.στο σιελ σκεφτομαι λευκη ή ασημενια οργατζα (μ αρεσει το ασημι με το σιέλ τρελά!) στα λευκα ομως τι να βαλω;το θεμα ειναι οτι το χρωμα της βαπτισης ειναι το πρασινο-λαχανι αλλα σε μπομπο δεν μου αρεσει.αν ομως βαλω 2 κορδελιτσες στα κουτια,τί συνδυασμους μου προτεινετε;;;το ασημι παντως το θελω οπωσδηποτε στο σιελ..για πειτε ρε παιδια.α!εχω αγορακι στην περιπτωση που δεν το καταλαβατε...:P;)

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

πρωτα απο ολα διαφωνω καθετα στο να εχεις αλλο χρωμα στολισμο και αλλο μπομπο και με τοσο μεγαλη αποκλιση.

η βαφτιση ειναι ειτε θεματικη ειτε χρωματικη και τα χρωματα απο το προσκλητηριο ως την τελευταια λεπτομερεια πρεπει να ειναι το ιδια...

πρασινο λαχανι (αποχρωσεις του ιδιου χρωματος και μετα στο ξεκουδουνο γαλαζιο ασημι + κατι αλλο που ψαχνεις....επικεντρωσου στα χρωματα της βαφτισης.φιλικα χωρις να με παρεξηγησεις αλλα λατρευω τις τελειες βαφτισεις...και χαρη στα κοριτσια εδω μεσα ειμαι σιγουρη οτι και η δικη σου ετσι θα ειναι στο τελος.

Γιατί δεν κάνεις διχρωμία ασημί-λαχανί κορδελίτσες στα λευκά και ασημί-σιέλ στα μπλέ...Γενικά πήγαινε δες δείγματα και βρες την σωστή απόχρωση που να συνδυάζει αυτά τα χρώματα!

Με το καλό!!!

πρωτα απο ολα διαφωνω καθετα στο να εχεις αλλο χρωμα στολισμο και αλλο μπομπο και με τοσο μεγαλη αποκλιση.

η βαφτιση ειναι ειτε θεματικη ειτε χρωματικη και τα χρωματα απο το προσκλητηριο ως την τελευταια λεπτομερεια πρεπει να ειναι το ιδια...

πρασινο λαχανι (αποχρωσεις του ιδιου χρωματος και μετα στο ξεκουδουνο γαλαζιο ασημι + κατι αλλο που ψαχνεις....επικεντρωσου στα χρωματα της βαφτισης.φιλικα χωρις να με παρεξηγησεις αλλα λατρευω τις τελειες βαφτισεις...και χαρη στα κοριτσια εδω μεσα ειμαι σιγουρη οτι και η δικη σου ετσι θα ειναι στο τελος.

αν σου πω τί εχω παθει με τα κουτακια θα καταλαβεις...μεσα στα κουτακια δεν θα εχω σκετα κουφετα αλλα και θρησκευτικη εικονα με τον αγιο του οποιου το ονομα θα δωσουμε στο παιδι και διπλα τυλιγμενα σε τουλι τα κουφετα.για να μην πηγαινοερχεται λοιπον η εικονα και τα κουφετα μεσα στο κουτι ανεξελεγκτα, πρεπει να βρω κουτι σε συγκεκριμενες διαστασεις.εφαγα ολη, μα ολη την αθηνα και ολο μα ολο το ιντερνετ και το μονο κουτι που βρηκα να ψιλοπλησιαζει το απαιτουμενο, βγαινει σε σιελ και ασπρο.και αποφασισα να εχω και σιελ γιατι το παιδι μου θα εχει 2 ονοματα και επομενως 2 ειδων εικονες,και για να ξεχωριζουμε σε ποια κουτια ειναι το ενα ονομα και σε ποια το αλλο, αποφασισαμε να παρουμε και τα 2.βεβαια, τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειναι ολα λευκα με αλλες κορδελες.αλλα αν υποθεσουμε οτι το κανω αυτο, ποιο αλλο χρωμα εκτος απο πρασινο-λαχανι ή λαδί μπορει να συνδυαστει;πορτοκαλι;κιτρινο; ε;ε; (πωπω προβληματα που εχω η μανα..)

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον για να καταλάβω, θα έχετε 2 ονοματα οποτε και 2 Αγιους σε εικονα. Οι μισοι καλεσμενοι θα παρουν τον εναν Αγιο και οι αλλοι μισοι τον άλλο? Και θέλεις να είναι ξεχωριστα τα κουτια για ξρεις ποιον αγιο εχουν μεσα? Γιατι δεν βρίσκεις κουτια για τις εικονες σε ότι χρωμα σου αρέσει (λαχανι λεμονι μελιτζανι κτλ) που να χωρανε μονο την εικονα και μετα δεσε το κουτακι με κορδελα και κερωμενο σπαγκο από τον οποίο θα κρέμονται τα κουφετα σου (τυλιγμενα ενα ενα σε ενα μικρο κομματακι τουλι). Αν βρω photo θα σου στειλω. Να σου ζησει

μηπως τελικα τα χρωματα της βαφτισης απο λαχανι-λευκο να γινουν λαχανι-σιέλ;παει;ή θα το κανω λατερνα;

Λαχανί και σιέλ ταιριάζουν ανάλογα βέβαια τις αποχρώσεις (ανοιχτά ή σκούρα).

Μπορείς να προσθέσεις και κίτρινες λεπτομέρειες πχ κορδέλες;)

Το ασημί όμως και το λευκό δεν μου κολλάνε:rolleyes: