Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αγορες για τα μωρακια μας

Recommended Posts

εσεις κοριτσια ποτε πιστευετε οτι πρεπει να αρχιζουμε να παιρνουμε πραγματακια για τα μωρακια μας? εγω σκεφτομαι να κανω το β επιπεδου και αν ολα πανε καλα να παρω μερικα οπως σεντονακια πετσετουλες τετεια... εσεις τι λετε μηπως ειναι νωρις?:confused::P:rolleyes:

Διαφημίσεις

ποσο εισαι ευδοκια? εγω ειμαι στην 20η βδομαδα--τεταρτη θα παω για β επιπεδου...λεω το πασχα να βγω για καμια αγορα κ μαλλον τις βασικες τον ιουνιο θα τις κανω...η σιγα-σιγα ....εγω εχω πητ 12-8-12...

ποσο εισαι ευδοκια? εγω ειμαι στην 20η βδομαδα--τεταρτη θα παω για β επιπεδου...λεω το πασχα να βγω για καμια αγορα κ μαλλον τις βασικες τον ιουνιο θα τις κανω...η σιγα-σιγα ....εγω εχω πητ 12-8-12...

κοντα ειμαστε και εγω πητ εχω στις 6-8-12 αλλα εμενα β επιπεδου μου εκλεισαν την αλλη τριτη. λιγα λιγα ελεγα και εγω να τα παρω γιατι ολα μαζι θα μας ερθει λιγο δυσκολα

Καλησπερα κοριτσια.Ειμαι στο επομενο τριμηνο εγω αλλα μπηκα να σας πω τη γνωμη μου μου.Ειμαι 29+4 και ξεκινησα τις αγορες πολυ μετα τη β επιπεδου(την εκανα 30/01/2012).Την πεμπτη συγκεκριμενα πηγα που μας περασε αλλα δεν τελειωσα ακομα περιμενω και τα ανοιξιατικα.Οποτε νιωθετε ετοιμες τοτε ειναι η καλυτερη στιγμη η τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.Αλλα να σας πω την αληθεια εγω ειμαι λιγο προληπτικη και ηθελα να μπω στον 7ο. για να ξεκινησω τις αγορες.Αντε με το καλο!!!

Καλησπερα κοριτσια.Ειμαι στο επομενο τριμηνο εγω αλλα μπηκα να σας πω τη γνωμη μου μου.Ειμαι 29+4 και ξεκινησα τις αγορες πολυ μετα τη β επιπεδου(την εκανα 30/01/2012).Την πεμπτη συγκεκριμενα πηγα που μας περασε αλλα δεν τελειωσα ακομα περιμενω και τα ανοιξιατικα.Οποτε νιωθετε ετοιμες τοτε ειναι η καλυτερη στιγμη η τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.Αλλα να σας πω την αληθεια εγω ειμαι λιγο προληπτικη και ηθελα να μπω στον 7ο. για να ξεκινησω τις αγορες.Αντε με το καλο!!!

να εισαι καλα ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ με το καλο και σε εσενα. εχεις δικιο και εγω το σκεφτομαι οτι ισως ειναι λιγο νωρις γιαυτο ηθελα τη γνωμη σας να με βοηθησετε

Διαφημίσεις

συμφωνω οτι περιμενουμε να μπουν τα καλοκαιρινα!! επισης περιμενω να δω κ τι μισθο θα παρουμε με τις περικοπες!!!!αλλα σιγα σιγα θελω να αρχισω τις ετοιμασιες κ για το δωματιο..ξερω ειναι νωρις κ με τη δουλεια δεν πρλαβαινω..αλλα το πασχα που θα καθομαι θελω να κανω καμια αγορα....βεβαια τις τελικες ετοιμασιες τισ βλεπω τελη ιουνιου να γινονται...αλλα να μην παρουμε κανα φορμακι βρε κοριτσια???????με το καλο τα μωρακια σε ολες ευχομαι!!!!

κ εγω λεω να περιμενω την β' επιπέδου-την άλλη εβδομάδα κ μετά βουυυρ για μαγαζιά, όχι τιποτ'άλλο, αλλά αργότερα θα βαρύνω κ θα έχει κ ζέστη...αστε αστε δραμα!!!!!!

ntRCp3.png

εγω κοριτσια δεν θα ψωνισω τπτ.ουτε κουνιες ουτε τπτ εχω απο την αδερφη μου πραγματακια μονο πολυ λιγα θα παρω κ αυτα μολις μπω στον μηνα μου γτ λογο μη τελειομηνης προηγουμενης εγκυμοσυνης ειχα κανει την βλακεια κ ειχα ψωνισει κ πραγματα ηταν πολυ ασχημο.ευτυχως θα μου δωσουν λικνο για αρχη κ μετα θα κοιταξω για κουνιτσα

Εγω εχω παραγγειλει κουνια και εχω αγορασει και πολυκαροτσι. Επισης μου εφεραν δωρο μαρσιπο και 2-3 φορμακια. Εγω δεν ειμαι προληπτικη σε αυτα, ενω ειμαι σε πολλα αλλα .

Απο 5ο οπως καταλαβατε ξεκινησα αγορες. Επισης ενας αλλος λογος τα αγοραζω σιγα σιγα για να μη μας φανουν γιατι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ... :lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

συμφωνω οτι περιμενουμε να μπουν τα καλοκαιρινα!! επισης περιμενω να δω κ τι μισθο θα παρουμε με τις περικοπες!!!!αλλα σιγα σιγα θελω να αρχισω τις ετοιμασιες κ για το δωματιο..ξερω ειναι νωρις κ με τη δουλεια δεν πρλαβαινω..αλλα το πασχα που θα καθομαι θελω να κανω καμια αγορα....βεβαια τις τελικες ετοιμασιες τισ βλεπω τελη ιουνιου να γινονται...αλλα να μην παρουμε κανα φορμακι βρε κοριτσια???????με το καλο τα μωρακια σε ολες ευχομαι!!!!

ΣΤΕΛΛΙ εγω δεν συγκρατηθηκα και πηρα 1. :wink:Ετσι για να συνηθιζω την μωρουδιστικη εικονα. ...:lol:και μου εφεραν (οικογενεια μου) 2-3 ...:-)

Όλα είναι μια ιδέα...

και εμεις ειμαστε τυχεροι...πριν 4 χρονια γεννησε η αδερφη του αντρα μου κοριτσακι!!!κ ετσι θα παρουμε την κουνια κ το καροτσι--ειναι ολοκαινουρια! το καροτσι ειναι chicco , πολυκαροτσι κ εκανε 700ευρω!!!κ η κουνια μας αρεσε, ολοκαινουρια--μολις η μικρη πηγε 1ετους την εβαλαν σε κανονικο κρεβατι!!!κ καλαθουνα θα μας δωσουν!!!κ η κουνιαδα μου εχει αχρησιμοποιητα παπλωματα κ ρουχα που τα κραταγε ειδικα για οταν κανουμε εμεις παιδι--ειχε τοσα πολλα απο δωρα που δεν τα χρησιμοποιησε ολα!!!κ επειδη η κουνιαδα μου ειναι σαν κ μενα--ιδιοτροπη με την καθαριοτητα---την εμπιστευομαι!!!!μονο στρωμα θα παρουμε, γιατι εχω ακουσει οτι τα νεογεννητα πρεπει να κοιμουνται σε ολοκαινουριο στρωμα, ρουχαλακια, μπιμπερο, βραστηρες κλπ...

και εμεις ειμαστε τυχεροι...πριν 4 χρονια γεννησε η αδερφη του αντρα μου κοριτσακι!!!κ ετσι θα παρουμε την κουνια κ το καροτσι--ειναι ολοκαινουρια! το καροτσι ειναι chicco , πολυκαροτσι κ εκανε 700ευρω!!!κ η κουνια μας αρεσε, ολοκαινουρια--μολις η μικρη πηγε 1ετους την εβαλαν σε κανονικο κρεβατι!!!κ καλαθουνα θα μας δωσουν!!!κ η κουνιαδα μου εχει αχρησιμοποιητα παπλωματα κ ρουχα που τα κραταγε ειδικα για οταν κανουμε εμεις παιδι--ειχε τοσα πολλα απο δωρα που δεν τα χρησιμοποιησε ολα!!!κ επειδη η κουνιαδα μου ειναι σαν κ μενα--ιδιοτροπη με την καθαριοτητα---την εμπιστευομαι!!!!μονο στρωμα θα παρουμε, γιατι εχω ακουσει οτι τα νεογεννητα πρεπει να κοιμουνται σε ολοκαινουριο στρωμα, ρουχαλακια, μπιμπερο, βραστηρες κλπ...

αχ εισαι πολυ τυχερουλα γλυτωνεις πολλα πραγματα και πολλα εξοδα εμεις παλι ειναι το πρωτο μας δεν εχουμε και καποιο ζευγαρι να μας δανισει μερικα πραγματα και ετσι θα τα παρουμε ολα απο την αρχη γιαυτο ειπα να αρχισω σιγα σιγα γιατι αν τα παρουμε ολα μαζεμενα θα μας πεσουν πολυ βαρια τα εξοδα:(:P

ναι κ να σου πω την αληθεια στην αρχη δυσανασχετησα γιατι ελεγα "πρωτο παιδι, θελω τα δικα μου πραγματα"...αλλαμετα οταν ειδα τις περικοπες στους μισθουσ κ τη δυσκολη γενικη οικονομκη κατασταση μου ειπε κ ο αντρας μου, ασ κρατησουμε αυτα τα λεφτα για κουνιες κ καροτσια να της παρουμε ενα καλο παιδικο δωματιο οταν μεγαλωσει....κ αφου το σκεφτηκα λογικα ειπα οκ!!!εχω κ την πεθερα μου που θα μου ραψει παιδικα σεντονια για κουνια κ καροτσι--θα παρω κ γω αλλα τα περισσοτερα θ αμου τα κανει αυτη αφου ραβει με τη μηχανη...ο καθενας ο,τι μπορει κανει!!!παντως δεν ειναι ντροπη να δανειζεσαι πραγματα οταν ειναι απο δικους σου κ σε καλη κατασταση!!!! ( βεβαια επειδη σε εμας προσφερθηκαν κ μη συγγενεις ν αμας δωσουν πραγματα δεν δεχτηκα!!!δεν θελω απο τους ξενους!)

Καλημέρα,

εμείς παραγγείλαμε κρεβάτι συρταριέρα καρότσι και υγραντήρα... τα περιμένουμε αρχές Απρίλη... Καθισματάκι αυτοκινήτου από 0-9κιλά θα το δανειστώ από την κουμπάρα μου και εμείς θα αγοράσουμε αυτό που θα είναι από ένα χρονών περίπου και μετά.

Όσο για τα υπόλοιπα ρηλάξ, πάρκο, κάθισμα φαγητού κλπ θα τα πάρω αργότερα όταν έρθει η ώρα γιατί δεν έχω χώρο στο σπίτι να τα αποθηκεύσω...

Ρουχαλάκια σεντονάκια κλπ θα ψωνίσω όταν θα πάω στην πόλη μου να γεννήσω δηλαδή μόλις κλείσω τον 7ο μήνα, έχει και πιο πολλά μαγαζιά.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!με το καλο τα μωρακια μας!!!!εγω βρισκομαι 2 μερες μετα την molly κ θα κανω την β-επιπεδου τελος απριλιου με αρχες μαιου!δεν εχω μπει στην διδαδικασια να ψωνισω ή να δω στα μαγαζια τι υπαρχει γιατι πρωτα θελω να κανω την β επιπεδου κ κατα δευτερον ακομα δεν ξερω το φυλο!το μικρο μας κανει κολπα συνεχως κ ειναι με κλειστα τα ποδαρακια του!!!!!εχω πητ 27/8 οποτε λεω να ξεκινησω τις αγορες κατα τον ιουνιο....

εμεις μαθαμε το φυλο...κοριτσακι!!!!πριν 3 βδομαδες...αν κ στην αρχη απο την 8η βδομαδα μας το ειχε πει ο γιατρος με επιφυλαξη....τωρα ειμαι στην 20η κ αυριο παμε για β επιπεδου!!!ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!κ το πασχα θα ξεκινησω καποιες αγορεσ...αλλα πρεπει πρωτα ο αντρας μου να βγαλει το γραφειο με τον υπολογιστη απο το δωματιο κ να το βαψει..γιατι πλεον θα γινει παιδικο απο δωματιο γραφειο που ηταν ως σημερα!!!!ετσι επειδη εχω πητ 12.8 θελω μετα τις 12 ιουλιου να ειναι ολα ετοιμα για να ειμαι σε αναμονη!!!αρα κ γω μαλλον τον ιουνιο θα κανω τα πολλα!!!!!ανυπομονω!!!!!!!!!

με το καλο κοριτσακια σε ολες μας.....εγω εχω πητ 18/5 και εχουμε ψωνησει σχεδον τα παντα απο τον φεβρουαριο δλδ ημουν 6 μηνων....(εκτος απο μπιμπερο μαρσιππο πιπιλες και κατι αλλα ψηλιπραγματα τα οποια θα τα παρουμε μεσα στο μηνα).....αυτο που εχω να σας πω μονο ειναι ψαξτε το πολυ γτ απο μαγαζι σε μαγαζι εχουν διαφορες οι τιμες, εστω και 2 ευρω γτ να μην τα γλυτωσεις? καλα ψωνια να εχετε.....ααααα και ειναι πολυ ωραιο συναισθημα οταν πλαινεις τα πρωτα του ρουχαλακια και τα σηδερωνεις....οταν τα εβλεπα απλωμενα ενω ηταν και χειμωνας ηταν σαν να ηρθε η ανοιξη...τελειοοοοοο

ναι κ να σου πω την αληθεια στην αρχη δυσανασχετησα γιατι ελεγα "πρωτο παιδι, θελω τα δικα μου πραγματα"...αλλαμετα οταν ειδα τις περικοπες στους μισθουσ κ τη δυσκολη γενικη οικονομκη κατασταση μου ειπε κ ο αντρας μου, ασ κρατησουμε αυτα τα λεφτα για κουνιες κ καροτσια να της παρουμε ενα καλο παιδικο δωματιο οταν μεγαλωσει....κ αφου το σκεφτηκα λογικα ειπα οκ!!!εχω κ την πεθερα μου που θα μου ραψει παιδικα σεντονια για κουνια κ καροτσι--θα παρω κ γω αλλα τα περισσοτερα θ αμου τα κανει αυτη αφου ραβει με τη μηχανη...ο καθενας ο,τι μπορει κανει!!!παντως δεν ειναι ντροπη να δανειζεσαι πραγματα οταν ειναι απο δικους σου κ σε καλη κατασταση!!!! ( βεβαια επειδη σε εμας προσφερθηκαν κ μη συγγενεις ν αμας δωσουν πραγματα δεν δεχτηκα!!!δεν θελω απο τους ξενους!)

μην το συζητας καθολου σε τετειους καιρους δεν ειναι να αφηνεις τετειες ευκαιριες αλλωστε αυτα ειναι για τοσο μικρο διαστημα ετσι οπως μεγαλωνουν τα μωρακια που δεν αξιζει να τα παρεις ολα καινουρια αφου υπαρχει και αλλη λυση μακαρι να μου δανειζαν και εμενα μερικα πραγματα