Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΊΜΑ ΣΤΗΝ 9 ΕΒΔΟΜΆΔΑ

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους! Μου συμβαίνει το εξής: 6,5 εβδομάδων κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και ήταν όλα καλά (ακούσαμε και καρδούλα), όμως είχα καφέ υγρά και ο γιατρός μου έδωσε utrogestan και μου είπε να ξεκουράζομαι. Τις επόμενες ημέρες τα υγρά αυξήθηκαν και έγιναν πιο κόκκινα. Ανησύχησα πάρα πολύ όταν είδα αίμα. Ο γιατρός μου (που τον ενημέρωνα κάθε 2 μέρες) με καθησύχασε γιατί δεν είχα πόνους. Όμως προχθές επειδή το αίμα συνέχιζε (όχι πολύ, αλλά πιο συχνά) πήγα στο γιατρό να με δει. Και πάλι όλα καλά, το έμβρυο μεγάλωσε κανονικά, η καρδιά του χτυπούσε φυσιολογικά...κανένα πρόβλημα! Μου είπε πάλι να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι. Σήμερα το βράδυ όμως ξύπνησα και το αίμα ήταν ακόμη πιο πολύ.:shock: Τρομοκρατήθηκα. Το πρωί πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε δεν είναι τίποτα εφόσον δεν έχω πόνους. Απλά υπάρχει συσσωρευμένο αίμα (ίσως υπολείμματα περιόδου) που βρήκαν διέξοδο και φεύγουν καθώς η μήτρα πιέζει. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο? Να ηρεμήσω ή μήπως συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό?

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλους! Μου συμβαίνει το εξής: 6,5 εβδομάδων κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και ήταν όλα καλά (ακούσαμε και καρδούλα), όμως είχα καφέ υγρά και ο γιατρός μου έδωσε utrogestan και μου είπε να ξεκουράζομαι. Τις επόμενες ημέρες τα υγρά αυξήθηκαν και έγιναν πιο κόκκινα. Ανησύχησα πάρα πολύ όταν είδα αίμα. Ο γιατρός μου (που τον ενημέρωνα κάθε 2 μέρες) με καθησύχασε γιατί δεν είχα πόνους. Όμως προχθές επειδή το αίμα συνέχιζε (όχι πολύ, αλλά πιο συχνά) πήγα στο γιατρό να με δει. Και πάλι όλα καλά, το έμβρυο μεγάλωσε κανονικά, η καρδιά του χτυπούσε φυσιολογικά...κανένα πρόβλημα! Μου είπε πάλι να μην ανησυχώ και να ξεκουράζομαι. Σήμερα το βράδυ όμως ξύπνησα και το αίμα ήταν ακόμη πιο πολύ.:shock: Τρομοκρατήθηκα. Το πρωί πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε δεν είναι τίποτα εφόσον δεν έχω πόνους. Απλά υπάρχει συσσωρευμένο αίμα (ίσως υπολείμματα περιόδου) που βρήκαν διέξοδο και φεύγουν καθώς η μήτρα πιέζει. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο? Να ηρεμήσω ή μήπως συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό?

εφοσον δεν ειδε καποια αποκολληση στον υπερηχο ...τι να πω...εγω ειχα δει καφε την ιδια εβδομαδα με σενα κ μου κανε ενεση προγεστερονης!!κ 1 εδομαδα παλι ειδα καφε στο σκουπισμα κ μου ξανακανε ενεση!δεν πας μια βολτα κ σε κανεναν αλλο γιατρο!??γτ μου χε πει η γιατρος οτι δεν θελουμε κοκκινο αιμα!!να μην κουραζεσαι κ καθολου εννοειται!!μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ναι....

Πιστευω πως πρεπει να παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι μου φαινεται λιγο εως πολυ περιεργο και εγω ξερω οτι δεν θελουμε καθολου αιμα στην εγκυμοσυνη και αν τυχει να εχουμε υποτιθεται οτι κανουμε τα παντα γιανα το σταματησουμε πολυ χαλαρο τον βρισκω τον γιατρο σου!!!

Θα συμφωνησω και γω με τα κοριτσια..Καλυτερα ζητα μια 2η γνωμη γιατι το κοκκινο αιμα σιγουρα δεν το θελουμε..Το καφε ειναι πιο καθησυχαστικο και δειχνει οτι καθαριζεις..Οταν ημουν στην 7η περιπου εβδομαδα μου ηρθε μια φορα κοκκινο αιμα λιγο αλλα μια φορα μονο.Ο γιατρος μ ειχε δωσει μαγνησιο και Utrogestan και μου ειπε να μεινω για πολλες μερες ξαπλα οπως κ εκανα.Τον ενημερωνα καθε μερα κ μ ειπε οτι πρεπει να γινει η ροη καφε.Ετσι κ ειχε γινει σε μενα..Ηταν καφε για 3 μερες μετα κ μετα τιποτα..Αν θες να παρεις κι αλλη γνωμη θα ηταν το καλυτερο πιστευω αλλα το βασικο ειναι να μεινεις ξαπλωμενη..Ειναι αρχη ακομη και θελει ιδιαιτερη προσοχη.Σου ευχομαι οοολα να πανε καλα!!!!!!!!!!!!! :D

OiM1p3.png

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εμπιστεύομαι το γιατρό μου αλλά σκέφτομαι και το ενδεχόμενο μιας δεύτερης γνώμης. Σήμερα θα ξαναπάω να με δει. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Διαφημίσεις

εγω ειχα αιμα την 7η εβδομαδα, πάλι μετα απο 5 μερες και πάλι μετα απο 6 μερες...

τις δυο πρωτες φορες πηγα την επομενη και όλα ηταν μια χαρα! Ουτε παραμικρη αποκολληση. Απλά συμβαινει καμια φορά , μου ειπε κι εμενα.

κι εγω ανησυχησα πολυ γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα ποτε ουτε σταγονα. Και καφετια εχω καθε μερα.....

και πάλι να μην ανησυχω μου ελεγε...

αφου δεν πονάω και δεν εχω συνεχη ροη για πολυ (παραπανω απο οτι σε περιοδο) να μην ανησυχω....

εγω ειχα αιμα την 7η εβδομαδα, πάλι μετα απο 5 μερες και πάλι μετα απο 6 μερες...

τις δυο πρωτες φορες πηγα την επομενη και όλα ηταν μια χαρα! Ουτε παραμικρη αποκολληση. Απλά συμβαινει καμια φορά , μου ειπε κι εμενα.

κι εγω ανησυχησα πολυ γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα ποτε ουτε σταγονα. Και καφετια εχω καθε μερα.....

και πάλι να μην ανησυχω μου ελεγε...

αφου δεν πονάω και δεν εχω συνεχη ροη για πολυ (παραπανω απο οτι σε περιοδο) να μην ανησυχω....

ΑΚΡΙΒΏΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΝΟΜΙΖΩ 21Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ).

Καλημέρα σε όλους! rnt και vickytsoch εύχομαι οι εγκυμοσύνες σας να προχωρήσουν ομαλά και σύντομα να γεννηθούν τα αγγελούδια σας! Δυστυχώς για εμένα τα πράγματα δεν πήγαν καλά...:( Τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό δεν είχαμε καλή εικόνα στον υπέρηχο και δεν μπορέσαμε να δούμε κάτι.) Έκανα β-χοριακή, βγήκε 6700 (πολύ χαμηλή). Χθες ξαναέκανα... 5750. Το σποράκι μου σταμάτησε να μεγαλώνει. :cry: Δε φταίμε εμείς είπε ο γιατρός... η φύση αποφασίζει να διακόψει μια κύηση όταν κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία για να δίνω κουράγιο στον άντρα μου που είναι τόσο υπέροχος μαζί μου! Δε θέλω να με πάρει από κάτω για να μπορέσουμε γρήγορα να κάνουμε μωράκι! ελπίζω να τα καταφέρω.... είναι πολύ δύσκολο.

Καλημέρα σε όλους! rnt και vickytsoch εύχομαι οι εγκυμοσύνες σας να προχωρήσουν ομαλά και σύντομα να γεννηθούν τα αγγελούδια σας! Δυστυχώς για εμένα τα πράγματα δεν πήγαν καλά...:( Τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό δεν είχαμε καλή εικόνα στον υπέρηχο και δεν μπορέσαμε να δούμε κάτι.) Έκανα β-χοριακή, βγήκε 6700 (πολύ χαμηλή). Χθες ξαναέκανα... 5750. Το σποράκι μου σταμάτησε να μεγαλώνει. :cry: Δε φταίμε εμείς είπε ο γιατρός... η φύση αποφασίζει να διακόψει μια κύηση όταν κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία για να δίνω κουράγιο στον άντρα μου που είναι τόσο υπέροχος μαζί μου! Δε θέλω να με πάρει από κάτω για να μπορέσουμε γρήγορα να κάνουμε μωράκι! ελπίζω να τα καταφέρω.... είναι πολύ δύσκολο.

Λυπαμαι πολυ κοπελα μου.Σου ευχομαι γρηγορα να κρατησεις ενα υγιες μωρο στην αγκαλια σου.

αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου το εχω ξανακουσει αλλλα δεν μου ετυχε προσωπικα.εγω γυρω στην 5η με 6η εβδομαδα ειχα ροζουλι υγρα.μου ειπε οτι δημιουργουνται μυκητες στην αρχη της εγκυμοσυνης.πηρα 4 5 υποθετα και αμεσως καθαρισε.ευχομαι να μην εχεις τιποτα!!!!καταλαβαινω την αγωνια σου.

Διαφημίσεις

υπομονουλα STELLA_IRA.δυστυχως υπαρχουν και δυσκολιες. προσπαθηστε να χαλαρωσετε.καλοκαιρακι ερχεται.θα σας ανοιξει η ορεξη και αν ξεχαστειτε θα ερθει συντομα και αλλο μωρακι........

μολις γυρισα απο το γιατρο και εχω μια μικρη αποκολληση....

πολυ μικρη αλλα εμενα μου εκατσε....

γμτ...

Καλημέρα vickytsoch, νομίζω πως δε χρειάζεται να ανησυχείς- ξέρω πως είναι δύσκολο-. Μια μικρή αποκόλληση με ξεκούραση και θεραπεία θα είναι εντάξει σε δύο εβδομάδες το πολύ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Και "ψηλά το λάβαρο" όπως λέει και ο γιατρός μου! Η θετική σκέψη είναι ο καλύτερος φίλος σε όλες τις περιπτώσεις! Σου το λέω εγώ που όλη την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα αυτήν την περιπέτεια!;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...