Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2η φορα αποξεση!!!τωρα;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα καλές μου φίλες.Είμαι πολυ στεναχωρημενη αφου χρειαστηκε δευτερη φορα να περασω αυτη την διαδικασία.Περυσι ειμουνα 2 μηνων οταν παλινδρομησε η κυηση και χρειαστηκε να κανω αποξεση.Φετος παρομοια περιπτωση,αν και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτη την φορα προκειται για κατι πιο περιπλοκο αφου δημιουργηθηκε κατι περιεργο μεσα στην μητρα μου και φυσικα το εχουμε στειλει για βιοψια.Με καθαρισε την προηγουμενη εβδομαδα.Τωρα περιμενω με μεγαλη αγωνια το αποτελεσμα...Ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.Ανησυχω!!!

Και μετα απο τις 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες ξεκιναει το μαρτυριο.Τουλαχιστον ετσι το βλέπω εγω.Μου ειπε οτι πρεπει να κανω ενα σωρο εξετασεις.Για θρομβοφιλια 280 ευρω,για καρυοτυπο δικο μου και του αντρα μου 300 ευρω και αντιπατρικα,αντισωματα killer και αυτοανοσα αλλα 300 ευρω.Επισης μου ειπε οτι δεν καλυπτονται απο τα ταμεια..Ειναι αληθεια;Γνωριζει καποια κοπελα που εχει κανει καποιες απ΄αυτες τις εξετασεις;

Αχ!!!Πραγματικα εχω αγχωθει με ολα αυτα....

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου λυπαμε πολυ για οτι σου συνεβει κανε κουραγιο..

τωρα για της εξετασεις γνωριζω οτι τωρα που εγιναν τα περισσοτερα ταμεια με το εοπυ καλυπτουν τα παντα τουλαχιστον σε δημοσιο νοσοκομειο..εγω πριν 3 μηνες που εκανα για θρομβοφιλια δεν το καλυπτε η ασφαλεια μου δημοσιο εχω..τωρα ομως με τον εοπυ πιστευω οτι τα καλυπτη παρε ενα τηλ.στην ασφαλεια σου η πηγενε απο κει να ρωτησεις για πιο σιγουρα η γιατροι μια ζωη θελουν να μας τα περνουν..

Καλησπερα elka! Λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια που περασες και σου ευχομαι να διορθωθουν ολα και να σταθεις τυχερη την επομενη φορα!

Για τις εξετασεις θρομβοφιλιας που γνωριζω (εχω κληρονομικη θρομβοφιλια), μεχρι περυσι το καλοκαιρι που γεννησα δεν τα καλυπτε το ταμειο μου (οαεε) και ετσι πληρωνες ειτε τις εκανες σε ιδιωτικο εργαστηριο, ειτε σε δημοσιο νοσοκομειο,αλλα ειχαν και μεγαλη διαφορα οι τιμες ιδιωτ-δημοσιου.Τωρα οπως ειπε και η προηγουμενη κοπελα, πρεπει να ρωτησεις τον συγκεκριμενο ασφαλιστικο φορεα που σε καλυπτει γιατι σε λιγους μηνες εχουν αλλαξει πολλα πραγματα! Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα και καλη συνεχεια!

Εγώ έκανα για θρομβοφιλια , θυροειδη , DNA, λύκο .Πλήρωσα 650 ευρώ και πηρά πίσω 450 από το IKA.Όλα αυτά τον Οκτώβριο. Τώρα δεν ξέρω τι γίνετε με όλα αυτά που άλλαξαν.

καλησπέρα. Μόλις διάβασα τον τίτλο ήταν σαν να τα έγραφα εγώ. Αλλά σκέφτηκα να σου στείλω την δική μου εμπειρία μήπως κ σου δώσει λίγο κουράγιο. Είχα και εγώ 2 παλλίνδρομες κυήσεις και πήγα στο ΕΛΕΝΑ στο τμήμα καθ' έξιν αποβολών όπου τους είπα οτι δεν αντέχω να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο και θέλω να δούμε τί εξετάσεις μπορούμε να κάνουμε. Είναι πολύ συνεργάσιμοι και σου προτείνω να πας (μόλις νιώσεις ότι εισαι οκ ψυχολογικά και σωματικά). Εκεί βγήκε κάτι με τα Ν κύτταρα - τα αντιπατρικα. Ο τότε γυναικολόγος που είχα μου είπε να κάνω ένεση αντιπατρικών να δούμε μήπως φταίει αυτό. ¨οντως την έκανα και ξαναέμεινα έγκυος 6 μήνες μετά τη 2η παλλίνδρομη. Έπαθα αποκόλληση στον 3ο μήνα, πήρα πολλά utrogestan και έμεινα στο κρεββάτι κοντά 2 μήνες και όλα πήγαν καλά στο τέλος. Μετά από 1,5 χρόνο ξαναέμεινα έγκυος αλλά ξανά τα ίδια. Τη μέρα της αυχενικής είδαμε οτι παλλινδρόμησε. Στο μεταξύ έπαιρνα προληπτικά διάφορα φάρμακα (ορμόνες κλπ). Εκει τρελλάθηκα και είπα "κομμένα όλα, η φύση ξέρει". Μετά απο 5 μήνες ξανά έγκυος. Σε όλη την εγκυμοσύνη πήρα μόνο φολικό οξύ και σίδηρο. Τίποτα αλλο. Και όλα πήγαν καλά και τώρα έχω ενα μωράκι ακόμη 3 μηνών.

Τί θέλω να πω? μη το βάλεις κάτω!! Ο επιμένων νικά!!! Απλά οπλίσου με πολύ υπομονή και μην ακούς κανέναν και τίποτα και όλα θα πάνε κατ' ευχή!!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις σύντομα καλά αποτελέσματα και όλα να σου έρθουν όπως επιθυμεις :)

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!

verni να σου ζησει το μωρακι σου.πολυ ελπιδοφορα αυτα που μου εγραψες.

αν και να σου πω την αληθεια ακομα δεν εχω ηρεμησει.ειχα στειλει για βιοψια τα υπολειμματα απο την αποξεση και δυστυχως δεν βγηκε καλη.ισως να προκειται για μυλη.πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο.Ο γιατρος μου ειπε να κανω εξεταση χοριακης για να δουμε αν εχει μηδενιστει.15 μερες μετα την αποξεση και το αποτελεσμα ειναι:107 μοναδες.κατεβηκε αλλα δεν μηδενιστηκε.Μου ειπε να την επαναλαβω σε μια εβδομαδα.εχω τρομερο αγχος.Αν εχω καταλαβει καλα αν δεν μηδενιστει προκειται για μυλη κυηση και μπορει να χρειαστει παλι αποξεση.μια μερα μετα την αποξεση μου εκανε υπερηχο και μου ειπε οτι εμεινε ενα μικρο κομματι που μπορει να φυγει με την περιοδο.Ειμαι τοσο μπερδεμενη.το μονο που θελω ειναι να τελειωσει ολο αυτο το μαρτυριο και οσο για προσπαθεια για μωρακι λεω να το αφησω για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.Νιωθω τοσο κουρασμενη,απελπισμενη και απογοητευμενη.γιατι ολα σε μενα;;τι εχω κανει;;

κοριτσακι μου καλο, οτι και να σου πω ειναι λιγο. τι να σου πω να μη στεναχωριεσαι? και φυσικα θα στεναχωριεσαι. Εμενα μου ετυχε μια παλιδρομη τον Δεκεμβρη, εκανα αποξεση και μπορω εν μερει να σε καταλαβω. λυπαμαι πολυ που το ξαναπερασες. Θα σου πω τη δικια μου ιστορια μηπως σε καθησυχασει. Εμενα μια βδομαδα μετα την αποξεση, εκανα υπερηχο εβλεπε ενα κοματακι και μου ειπε ειναι αιματακι. μου εδωσε κατι χαπακια να κανει συσπασεις η μητρα για να το αποβαλλει. Μετα απο αλλη μια βδομαδα ξαναπηγαινω για υπερηχο ειχε μεινει παλι ενα κοματακι λιγο πιο μικρο. Μου λεει θα το παρακολουθησουμε μηπως ειναι πολυποδας. Ταραχτηκα, τι ειναι παλι αυτο σκεφτηκα. Αφου μου ηρθε περιοδος και αφου τελειωσε ξαναπηγα και ειχε εξαφανιστει. Με την περιοδο καθαρισε. Γι'αυτο μην ανησυχεις, αυτο με τη μυλη κυηση η αληθεια δε ξερω τι ειναι. Ελπιζω ολα να ειναι περαστικα, και οταν με το καλο νιωσεις ετοιμη ολα να σου πανε οπως επιθυμεις!!

ευχαριστω πολυ matho.μακαρι μετα την περιοδο να εξαφανιστει γιατι δεν μπορω να φανταστω και 3η αποξεση..νιωθω οτι εχω φτασει στα ορια μου...δεν αντεχω αλλο κι΄αυτη η αναμονη ειναι οτι χειροτερο.

Καλησπέρα καλές μου φίλες.Είμαι πολυ στεναχωρημενη αφου χρειαστηκε δευτερη φορα να περασω αυτη την διαδικασία.Περυσι ειμουνα 2 μηνων οταν παλινδρομησε η κυηση και χρειαστηκε να κανω αποξεση.Φετος παρομοια περιπτωση,αν και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτη την φορα προκειται για κατι πιο περιπλοκο αφου δημιουργηθηκε κατι περιεργο μεσα στην μητρα μου και φυσικα το εχουμε στειλει για βιοψια.Με καθαρισε την προηγουμενη εβδομαδα.Τωρα περιμενω με μεγαλη αγωνια το αποτελεσμα...Ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.Ανησυχω!!!

Και μετα απο τις 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες ξεκιναει το μαρτυριο.Τουλαχιστον ετσι το βλέπω εγω.Μου ειπε οτι πρεπει να κανω ενα σωρο εξετασεις.Για θρομβοφιλια 280 ευρω,για καρυοτυπο δικο μου και του αντρα μου 300 ευρω και αντιπατρικα,αντισωματα killer και αυτοανοσα αλλα 300 ευρω.Επισης μου ειπε οτι δεν καλυπτονται απο τα ταμεια..Ειναι αληθεια;Γνωριζει καποια κοπελα που εχει κανει καποιες απ΄αυτες τις εξετασεις;

Αχ!!!Πραγματικα εχω αγχωθει με ολα αυτα....

γεια σου κοπελα μου .

2 παλλινδρομες εγω +1 βιοχημικη . (στα 2+1 δωρο που λεμε...)

εγω εκανα ολες τις εξετασεις που επρεπε. οταν λεμε ολες ,εννοουμε οοολες ! απο τη δικη μου εμπειρια με γυναικολογους, γενετιστες, αιματολογους κλπ , βρηκα τη πιο σωστη παρακολουθηση απο τον Τσιλιβακο στο locus medicus. τελικα νομιζω οτι ειναι και ο πιο αρμοδιος στο θεμα των αποβολων. εχει και "πακετα" εξετασεων γι αυτο το θεμα. στο λεω, γιατι ειναι μια διαδικασια που θελει εκτος απο χρηματα, οργανωση και τρεξιμο. κι εγω δεν το ηξερα, αλλη κοπελα μου το ειπε. αν χρειαστεις κατι, να μου πεις κι ευχαριστως να σε βοηθησω. ;)

απλά μια φιλική συμβουλή. να κάνεις όλες τις εξετάσεις πριν προχωρήσεις σε νέα εγκυμοσύνη. 1 φορά μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός, αλλά 2 φορές και μάλιστα συνεχόμενες, όχι.

Διαφημίσεις