Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ANTIΓΡΑΦΟ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας.

Θέλω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να παρω αντιγραφο του φακελου ασθενη απο το ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ. Μου δινουν αντιγραφα ή βγαζω φωτοτυπιες; Και επιπροσθετως, οι ακτινογραφιες πως δινονται σε αντιγραφο;;;

Η αληθεια ειναι πως δεν μου δωσαν ουτε ενημερωτικο σημειωμα της νοσηλειας μας και θελω οπωσδηποτε το φακελο γιατι θα φυγω σε λιγες μερες για Θεσ/νικη και δεδομενου οτι υπαρχει ενα θεματακι με τη μικρη, το οποιο βρισκεται υπο συντηρητικη αντιμετωπιση, θελω να εχω όλο το ιστορικο της σε περιπτωση που συμβει κατι.

Διαφημίσεις

Αν θυμαμαι καλα απο οταν ημουν παιδι εγω απεναντι απο το παιδων υπαρχουν για τις ακτινογραφιες κατι μαγαζια που πας και τα δινεις και βγαζουν αντιγραφα, Και για να τα παρεις απο το νοσοκομειο κανεις αιτηση νομιζω και στα δινουν σε καποιες μερες. Αλλα ας απαντησει και καποιος που τα εχει προσφατα.

εγω είχα παρει τον φακελο απο κατω (ειχα αφησει την ταυτοτητα μου) για να την παω στον γιατρο,δεν ρωτησα κανενα βγηκα το εκανα φωτοτυπια και μετα το γυρισα κατω και πηρα την ταυτοτητα μου.Εγω δεν χρειαστηκε να βγαλω ακτινογραφιες

Γεια σας.

Θέλω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να παρω αντιγραφο του φακελου ασθενη απο το ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ. Μου δινουν αντιγραφα ή βγαζω φωτοτυπιες; Και επιπροσθετως, οι ακτινογραφιες πως δινονται σε αντιγραφο;;;

Η αληθεια ειναι πως δεν μου δωσαν ουτε ενημερωτικο σημειωμα της νοσηλειας μας και θελω οπωσδηποτε το φακελο γιατι θα φυγω σε λιγες μερες για Θεσ/νικη και δεδομενου οτι υπαρχει ενα θεματακι με τη μικρη, το οποιο βρισκεται υπο συντηρητικη αντιμετωπιση, θελω να εχω όλο το ιστορικο της σε περιπτωση που συμβει κατι.

Νοσηλευτηκατε στο Παιδων ή απλα πηγατε για εξετασεις;

Εμεις οταν νοσηλευτηκαμε μετα την εκδοση του εξιτηριου, μας πηραν τηλ. (νομιζω μετα απο 2 εβδομαδες) και πηγε ο αντρας μου και παρελαβε το φακελο μαζι με ΟΛΕΣ τις εξετασεις που ειχαμε κανει (ειχε και ακτινογραφιες μεσα)..

Τωρα αν απλα πηγατε για εξετασεις (χωρις να γινει εισαγωγη), δεν γνωριζω τη διαδικασια.....

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Νοσηλευτηκατε στο Παιδων ή απλα πηγατε για εξετασεις;

Εμεις οταν νοσηλευτηκαμε μετα την εκδοση του εξιτηριου, μας πηραν τηλ. (νομιζω μετα απο 2 εβδομαδες) και πηγε ο αντρας μου και παρελαβε το φακελο μαζι με ΟΛΕΣ τις εξετασεις που ειχαμε κανει (ειχε και ακτινογραφιες μεσα)..

Τωρα αν απλα πηγατε για εξετασεις (χωρις να γινει εισαγωγη), δεν γνωριζω τη διαδικασια.....

Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι νοσηλευτηκαμε. 1μηνα+3μερες+10μερες+1μερα-Σε διαστημα δυο μηνων. Απο τηλεφωνο ουτε φωνη ουτε ακροαση για το φακελο....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...