Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

Recommended Posts

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.... ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ Μ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ... ΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ...

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.... ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ Μ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ... ΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ...

Οι τεχνητοί πόνοι δεν σημαίνουν ότι δεν θα γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό. Σε κάθε περίπτωση η άλλη Κυριακή είναι μακριά, μπορεί πολλά να αλλάξουν μέχρι τότε, κάνε λίγο υπομονή και μην απογοητεύεσαι

Συμφωνω κι εγω, απλα αντι να ερθουν οι πονοι μονοι τους θα ερθουν με τεχνητο τροπο! Το θεμα ειναι να ερχετε το μωρο κανονικα με το κεφαλακι του... :wink:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Guest ΜΑΡΤΗΑ

ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΟΝΟΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΣ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Διαφημίσεις

Συμφωνω κι εγω, απλα αντι να ερθουν οι πονοι μονοι τους θα ερθουν με τεχνητο τροπο! Το θεμα ειναι να ερχετε το μωρο κανονικα με το κεφαλακι του... :wink:

Συμφωνω απολυτα !!!!!Ολα να πανε καλα!!!

Και εγω ετσι γεννησα με τεχνιτους πονους και φυσιολογικα.

Ακριβώς!

Με το καλό!!!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Οι τεχνητοί πόνοι, οπως σου είπαν και τα κορίτσια ήδη, δεν θα σ' εμποδίσουν να έχεις μια φυσιολογική γέννα!!! Εμένα που μου είχαν σπάσει τα νερά και οι πόνοι, όταν ήρθαν γιατί ερχονται αργότερα οταν σπάσουν πρώτα τα νερά, ήταν ασυντόνιστοι, μου έβαλε ωκυτοκίνη και γέννησα μέσα σε 2 ώρες και χωρίς επισκληρίδιο :)

Αν σε αγχώνει που θέλουν να προκαλέσουν τη γέννα, ενώ το μωρό σου δεν φαίνεται να νοιώθει οτι θέλει να εγκαταλείψει τη φωλίτσα του, σκέψου οτι ευτυχώς σήμερα μπορούν να παρέμβουν σε τέτοιες περιπτώσεις και να επισπεύσουν τα πράγματα, ενώ παλιότερα έκαναν καισαρική αν και όποτε καταλάβαιναν οτι η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, κι αφού το μη παρέκει είχε ήδη συνέπειες στο μωρό (δραματική μείωση του αμνιακού υγρού, ζόρι για το παιδί που είχε ως αποτέλεσμα να αποβάλλει το μηκώνιο - κοινώς ν' αδειάσει το εντεράκι του με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό- κλπ.) Ξέρω τουλάχιστον 2 γυναίκες που υπεβλήθησαν σε καισαρική λόγω αυτού του μη παρέκει...τη μαμά μου και μια συνάδελφο...η συνάδελφος μάλιστα παιδευόταν για ΧΡΟΝΙΑ με το δέρμα του γιού της...κι ευτυχώς μόνο μ' αυτό...

Με το καλό να έρθει η μπουμπού σου και να μην αγχώνεσαι με τέτοια! :)

Σημασία έχει να γεννηθεί υγιής, κι αφού ήδη έχει έρθει η ώρα της απλά η ίδια....πέρα βρέχει καλύτερα άσε τον γιατρό να την επαναφέρει στην πραγματικότητα :)

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png