Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ωρλ κος Κοχυλας Διαφραγμα μυτης + κογχες Κλινικη Καρρα

Tjetje

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τον κυριο Κοχυλα ωρλ στην κλινικη Καρρα στην Αθηνα. Θελουμε να κανουμε με αυτον μια επεμβαση Διαφραγματος μυτης και καυτηριασμο κογχες. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μας πει.

Χιλια ευχαριστω.

Επισης αν καποιος γνωριζει να μας συστησει καποιον αλλο χειρουργο ωρλ για την συγκεκριμενη επεμβαση θα του ημουν υποχρεη.

Διαφημίσεις

Την ξέρω την κλινική γιατί ο Καρράς που την έχει είναι απο το ίδιο νησί με τη μητέρα μου. Καλός άνθρωπος...ισως και ο κ. Κόχυλας που γράφεις ειναι απο εκει γιατί ειναι γνωστό το επίθετο.

Παλιά έχει εγχειριστεί φίλος μου κρεατάκια αν θυμάμαι καλά και ήταν ευχαριστημένος, πάνε χρόνια όμως.

Ο άντρας μου θα κάνει διάφραγμα σε εναν πολύ καλό γιατρό που τον ξέρει η μητέρα μου και ειναι ΩΡΛ κτλ αλλά ειναι σε άλλες διάφορες ιδιωτικές κλινικές. Βασικά είμαι πολύ διστακτική στο να συστήνω γιατρούς γιατι ποτέ δεν ξέρεις αλλά η μητέρα μου είναι του χώρου και την εμπιστευόμαστε, τον γνώρισε και ο άντρας μου και θέλει να το κάνει σ' αυτόν.

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τον κυριο Κοχυλα ωρλ στην κλινικη Καρρα στην Αθηνα. Θελουμε να κανουμε με αυτον μια επεμβαση Διαφραγματος μυτης και καυτηριασμο κογχες. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μας πει.

Χιλια ευχαριστω.

Επισης αν καποιος γνωριζει να μας συστησει καποιον αλλο χειρουργο ωρλ για την συγκεκριμενη επεμβαση θα του ημουν υποχρεη.

Καλημέρα. Εμένα ο άντρας μου πριν 2 χρόνια έκανε εγχείρηση στις αμυγδαλες και καυτηριασμό στις κόγχες στην κλινική Καρρά. Τον χειρούργησε ο κ. Κόχυλας. Μείναμε ευχαριστημένοι και από την κλινική και από τον γιατρό. Αν θες λεπτομέρειες στείλε pm.

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας. Έκανα ακριβώς την εγχείριση για την οποία ρωτάτε - διάφραγμα και κόγχες. Έμεινα μέσα 24 ώρες, το προσωπικό ήταν άψογο, ευγενέστατο και ακόμη και στις αλλαγές γάζας φρόντιζε να προσέχει μη με πονέσει. Ο γιατρός είναι ΑΣΤΕΡΙ.

Η μύτη μου ήταν ελεύθερη την επόμενη μέρα, όταν και βγήκα και η διαφορά ήταν τρομακτική. Η ποιότητα της αναπνοής ήταν αμέσως τόσο τρομακτικά βελτιωμένη που έπαθα σοκ.

Δεν πόνεσα καθόλου. Μόνο το βράδυ της εγχείρισης, επειδή βάρυναν (από την απορρόφηση) οι εσωτερικοί σπόγγοι ένιωθα αρκετό πονοκέφαλο, ο οποίος με λίγο σιρόπι που μου χορήγησαν σταμάτησε και μπόρεσα να κοιμηθώ ήσυχα.

Επίσης, δεν είχα ούτε γρατσουνιά, ούτε καμία γάζα, ούτε μαυρισμένα μάτια, ούτε πόνο.

Ο γιατρός μπορεί να σας φανεί ότι λέει λίγα, αλλά κάνει πολλά. Και δεν φορτώνει με περιττά φάρμακα και αντιβιώσεις αν δεν υπάρχει λόγος. Αν μπορούσα να περιγράψω την εμπειρία μου με λίγα λόγια θα έλεγα ότι δε μου έκανε εγχείριση, αλλά με ακούμπησε με μαγικό ραβδί.

Ο ίδιος γιατρός είχε εγχειρήσει μία πολύ δύσκολη περίπτωση συγγενή μου πριν χρόνια, επίσης με απόλυτη επιτυχία.

Μακάρι να μπορούσα να πείσω περισσότερο. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Διαθέτει ήθος και ικανότητα.

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...