Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

TIMH ΧΟΡΙΑΚΗΣ


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες

εκανα στις 24/02 ωοληψια και στις 29/02 εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης.στις 09/03 η χοριακη μου ηταν 42 και μου ειπαν οριακα θετικο και επαναληψη στις 12/03.Ξερω οτι θα πρεπει να ειναι υπερδιπλασια.

Τι λετε ομως ηταν πολυ χαμηλη η χοριακη ¨μοϋ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


δεν εχω κανει εξωσωματικη για να ξερω ακριβως ομως ενα θετικο αποτελεσμα ειναι παντα πολυ θετικο.σου ευχομαι να δεκαπλασιαστει στις 12 του μηνα...ξερω πολλες περιπτωσεις με χαμηλοτερη χοριακη που πηγαν τελεια και αλλες με μεγαλη που δεν ειχαν αισιο τελος.ολα να πανε καλα!

7Ggjp2.png

 

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ από εξωσωματικες δεν ξέρω...εγώ πάντως όταν πήρα τη θετική χοριακη ήταν 18 4 μέρες πριν την καθυστερηση!γιατί κ η δικιά σου να μην είναι καλή?μακάρι να πάνε όλα τελεια!

Link to comment
Share on other sites

κι εγω με φυσιολογικη συλληψη στις 2 μερες καθυστερησης ειχα χοριακη 43,5 αν θυμαμαι καλα και ο γιατρος μου ποτε δεν με φοβισε! τι σημασια εχει ποσο ξεκιναει μια χοριακη; το θεμα ειναι να διπλασιαζεται ανα 48ωρο!

 

σου ευχομαι μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!:D

569129i0tzap526i.gif 10/5/12

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...