Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Zinadol και θηλασμος

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο site μπορω να δω εαν το zinadol 500σαρι ειναι συμβατη αντιβιωση με τον θηλασμο? Την χρησιμοποιησατε οσο θηλαζατε?

Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω :P

5jhbau3mn.png

v0cb8riwy.png

Διαφημίσεις

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Γράφεις τη δραστικη ουσία του φαρμάκου.

Σε ευχαριστω πολυ! Εγραψα την δραστικη ουσια που ειναι η cefuroxime axetil , δεν μου εβγαλε το zinadol συγκεκριμενα , αλλα σαν ουσια εχει ο risk.

5jhbau3mn.png

v0cb8riwy.png

την συγκεκριμένη αντιβίωση την έχω πάρει και κατά την διάρκεια της 1ης μου εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια θηλασμού του 2ου και 3ου παιδιού... (άτιμη ουρολοίμωξη :evil: :evil: )

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα εγω δοκιμασα να την παρω στη δευτερη μαστιτιδα που περασα οταν ο γιος μου ηταν μηνων και πηρα μονο μια δοση γιατι μετα το παιδι εκανε διαρροια ολο νερο με πρασινα μεσα και αιμα....την εκοψα αμεσως και επανηλθε..Προσεξε επομενως, στη δικη μου περιπτωση μας πειραξε εαν την παρεις και δεις οτιδηποτε κοψτην αμεσως...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

...και μια συμφοιτήτρια μου - μη έγκυος και μη θηλάζουσα - που την πήρε κόντεψε να χάσει τη ζωή της, έμεινε στο νοσοκομείο αρκετούς μήνες και αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την ....όραση της!!!!!!!!!

το τι παρενέργεια ή αλλεργία μπορεί να σου παρουσιάσει ένα φάρμακο ποτέ δεν ξέρεις!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

εγω την έχω πάρει ήδη 2 φορές το τελευταίο 7μηνο που θηλάζω και τις 2 με τη σύμφωνη γνώμη γυναικολόγου και παιδιάτρου και όλα καλά.