Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθάρισμα Πλυντήριου

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΛΥΝΑΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

ΤΑ ΠΛΥΝΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΚΙ..

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ¨

-"ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ """"ΚΟΛΠΟ"""" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ???"

*ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΔΙ..(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?)"

'Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ??

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έκανα μία πλύση νερού με λίγο απορρυπαντικό του μπέμπη στους 90 βαθμούς και μετά έπλυνα όλα του τα ρούχα και προίκα στο πλυντήριο. Ούτως ή άλλως θα κάνεις μετά πολύ καλή αποστείρωση με το σίδερο (μέσα έξω τιγκα ατμο κλπ). Μην τρελένεσαι

Με το καλο!!!!Μια φορα στο τοσο βαζω μονο σοδα φαγητου 3-4 κουταλιες. Κατα τα αλλα η αποστειρωση θα γινεται με το σιδερο με τον ατμο στο φουλ...Μην αγχωνεσαι. Σου ευχομαι με εναν πονο!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μην τρελαινεστε κοριτσια !!!!!!!!!!! ουτε απολυμανση ουτε αποστειρωση μπορις να κανεις με πλυσιμο και σιδερωμα. Πλενουμε τα ρουχαλακια για να απομακρυνουμε τυχον υπολειματα χρωματων, σκονης ,κολλας σιδερωματος που μπορουν να προκαλεσουν αλεργειες στο δερματακι του μωρου. Για αυτο δεν βαζουμε και μαλακτικο

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

Αυτό με τη σόδα το κανεις που και που για να απομακρύνεις τα αλατα.Εγώ δεν είχα κανει καποια ειδική προεργασία πριν τα πλυνω στο πλυντηριο.Εγώ παντως κορίτσια και η αδερφη μου χρησιμοπιούσα μαλακτικό προδερμ από την αρχή.

rQGhp3.png

και εγω βρε κοριτσια με σκονη και μαλακτικο προδερμ τα επλυνα....αλλα οταν τα σιδερωνω με τον ατμο νομιζω οτι φευγει η μυρωδια τους......

Διαφημίσεις

και εγώ μαλακτικό και σκόνη προδέρμ. Συμφωνώ ότι με το σίδερο φεύγει η ωραία μυρωδιά αλλά εγώ βρήκα ένα κόλπο και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Πήρα πράσινα σαπούνια από το Σ/Μ και σαπούνι μασσαλίας (σουπερ :!: ) τα τύλιξα σε μικρά πετσετάκια και τα έβαλα στα συρτάρια και στις ντουλάπες του μπέμπη. Κάθε φορά που τα ανοίγω μοσχομυρίζει όλο το δωμάτιο.

και εγώ μαλακτικό και σκόνη προδέρμ. Συμφωνώ ότι με το σίδερο φεύγει η ωραία μυρωδιά αλλά εγώ βρήκα ένα κόλπο και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Πήρα πράσινα σαπούνια από το Σ/Μ και σαπούνι μασσαλίας (σουπερ :!: ) τα τύλιξα σε μικρά πετσετάκια και τα έβαλα στα συρτάρια και στις ντουλάπες του μπέμπη. Κάθε φορά που τα ανοίγω μοσχομυρίζει όλο το δωμάτιο.

Τι ειναι Σ/Μ ? Σουπερ ιδεα !

Απλά να ξερετε οτι το μωράκι σας δεν θα λατρεύει και τοσο τις πολλες μυρωδιες :) ...Δεν τις ξέρεις ήταν τοσο διαφορετικά μεσα στην κοιλιτσα :)

Εγώ βαζω να κάνει και 2 ξεπλυμα το πλυντήριο και δεν βαζω σε καμια περίπτωση μαλακτικό !

VgL7.jpgIgLdp2.png

2ο ξέπλυμα, γυρίζεις το πρόγραμμα ξανά απο το σημείο εκείνο που αρχίζει και πάλι να ξεπλένει, λογικά :wink:

κι εγώ πάντως το σιχαίνομαι το μαλακτικό, μένει όλο πάνω στα ρούχα!

Λαμπρινή πως κάνει δεύτερο ξέβγαλμα το πλυντήριο?

gerakina μου,δες τις οδηγιες χρησεως του πλυντηριου λογικα εχει προγραμμα εχτρα ξεβγαλμα.

Ενταξει βρε κοριτσακι μου μην υπερβαλουμε τοσο πολυ δεν ειναι δα και τοσο πολυ απαισιο ωστε να το σιχαινομαστε. Μηπως κατι δεν κανεις καλα με το πλυντηριο και μενει ολο πανω στα ρουχα?

Απλά να ξερετε οτι το μωράκι σας δεν θα λατρεύει και τοσο τις πολλες μυρωδιες

Λαμπρινουλα μου, αυτα τα βρεφικα εχουν ενα πολυ διακριτικο αρωμα και το μονο που κανουν ειναι τα ρουχαλακια τους πιο μαλακα και αφηνουν μια αισθηση φρεσκαδας,δεν το λες μυρωδια :wink:

rQGhp3.png

Ενταξει βρε κοριτσακι μου μην υπερβαλουμε τοσο πολυ δεν ειναι δα και τοσο πολυ απαισιο ωστε να το σιχαινομαστε. Μηπως κατι δεν κανεις καλα με το πλυντηριο και μενει ολο πανω στα ρουχα

μια χαρά το ξέρω το πλυντήριο αλλά στην ιδέα και μόνο ότι μετά απο αυτό το παχύρευστο υγρό δεν γίνεται άλλη πλύση,δεν μπορώ καθόλου!!!!!!