Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΤΡΕΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ Η ΟΧΙ.

ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΛΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ........

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΑΚΙ...ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΒΑΣΗ...ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΠΕΙΝΕ ΓΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ.......ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΡΑΧΝΑΚΙ.............

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΩ???????

ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΑΛΑ, ΤΟΣΑΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑ!!

Διαφημίσεις

Τηλεφώνησε πρώτα στην εταιρία και πες το. Στο κουτί επάνω πρέπει να γράφει το τηλέφωνο. Μετά κάνε καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια...και εμενα μου είχε τύχει το ίδιο ακριβώς....είδα μια αραχνούλα...ή κάτι τέτοιο στο βρεφικό γάλα σκόνη...που νομίζω πως ψιλοπερπατούσε κιόλας...πηρα αμέσως τηλεφωνο την εταιρία και μέσα σε 1 ώρα ήρθαν στο σπίτι μου πήραν το κουτί μου άφησαν άλλο καινούργιο....και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν ύστερα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιούσαν.

Τελικά μου έστειλαν σε ένα μήνα μια ολόκληρη ανάλυση απο εργαστήριο κατα την οποία έβγαινε το συμπέρασμα ότι το ζωάκι δεν προυπήρχε στο κουτί αλλα ίσως μπήκε κάποια απο τις φορες που το άνοιξα για να βάλω.

Επίσης μου ανέλυσαν και τον τρόπο που τα συγκεκρίμενα γάλατα μπαίνουν στα κουτιά...σε κενό αέρος κτλ κτλ και γενικώς σε συνθήκες που αποκλείουν να υπάρχει ζωντανός οργανισμος.

Η αλήθεια είναι πως με έπεισαν και δεν έκανα κάτι άλλο περεταίρω...

U80ep3?r=1271337460

Κοριτσια βρηκα σημερα στο τσαι της Milupa ενα σαν σκουλικι.Μετα διαπιστωσα οτι ηταν ζωντανο ακομα!!!Εκανα καταγγελια στο ΙΝΚΑ κατευθειαν.Πολυ προσοχη!

θα τρελαθώ τι δίνουμε στα παιδιά μας!

Και πες εμεις προσέχουμε, μια νταντά ή μια γιαγιά εαν δεν το δει???

Καλημέρα κοριτσια...και εμενα μου είχε τύχει το ίδιο ακριβώς....είδα μια αραχνούλα...ή κάτι τέτοιο στο βρεφικό γάλα σκόνη...που νομίζω πως ψιλοπερπατούσε κιόλας...πηρα αμέσως τηλεφωνο την εταιρία και μέσα σε 1 ώρα ήρθαν στο σπίτι μου πήραν το κουτί μου άφησαν άλλο καινούργιο....και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν ύστερα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιούσαν.

Τελικά μου έστειλαν σε ένα μήνα μια ολόκληρη ανάλυση απο εργαστήριο κατα την οποία έβγαινε το συμπέρασμα ότι το ζωάκι δεν προυπήρχε στο κουτί αλλα ίσως μπήκε κάποια απο τις φορες που το άνοιξα για να βάλω.

Επίσης μου ανέλυσαν και τον τρόπο που τα συγκεκρίμενα γάλατα μπαίνουν στα κουτιά...σε κενό αέρος κτλ κτλ και γενικώς σε συνθήκες που αποκλείουν να υπάρχει ζωντανός οργανισμος.

Η αλήθεια είναι πως με έπεισαν και δεν έκανα κάτι άλλο περεταίρω...

Μακάρι να είναι έτσι γιατί είναι γάλα για μωράκια! Αν και πιστέυω ότι όλοι αυτοί δεν αφήνουν να χαλάσει το όνομα τους για μια - δυο - τρεις αραχνούλες. Δημιουργούν όλο αυτό το "ενδιαφέρον" και μας πείθουν, γιατί ουσιαστηκά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλίως.

Διαφημίσεις

Κοριτσια επικοινωνησα με την μιλουπα και τελικα,για το σκουλικι που βρηκα,και τελικα ανακαλυψαμε οτι ειχε ληξει το τσαι!Και δεν θυμαμαι ποτε ακριβως το πηρα,αν το ειχα αγορασει ληγμενο η ελειγε εκεινες τις μερες.Αισθανομαι τωρα και εγω ασχημα γιατι ενω πρεπει να τα κοιταω αυτα δεν το εκανα....Μου ειπε η κοπελα να παω και στο σουπερ που πηρα το τσαι να τους πω.Αλλα δεν εχω αποδειξη αν και νομιζω οτι ληγμενο πρεπει να το αγορασα γιατι μου κραταει πανω απο μηνα ενα κουτι.

Και μενα κοριτσια λιγο παρατραβηγμενο μου ακουγετε ζωντανος οργανισμος μεσα σε γαλα σκονη για μωρα , αν μη τι αλλο κανεις δεν θελει να του γινουνε τοσο σοβαρες καταγγελιες και να κυνδινεψει με κλεισιμο . Παντως με 2 παιδια που φαγανε γαλα σκονη και τα 2 απο την αρχη και κρεμες και τσαι και απο ολα δεν βρηκα ποτε κατι περιεργο μεσα

Κοριτσια επικοινωνησα με την μιλουπα και τελικα,για το σκουλικι που βρηκα,και τελικα ανακαλυψαμε οτι ειχε ληξει το τσαι!Και δεν θυμαμαι ποτε ακριβως το πηρα,αν το ειχα αγορασει ληγμενο η ελειγε εκεινες τις μερες.Αισθανομαι τωρα και εγω ασχημα γιατι ενω πρεπει να τα κοιταω αυτα δεν το εκανα....Μου ειπε η κοπελα να παω και στο σουπερ που πηρα το τσαι να τους πω.Αλλα δεν εχω αποδειξη αν και νομιζω οτι ληγμενο πρεπει να το αγορασα γιατι μου κραταει πανω απο μηνα ενα κουτι.

Παντως και ληγμενο να μην ειναι,πρεπει να προσεχουμε να μην τα χρησιμοποιουμε αμα εχει παρελθει ενας μηνας απο το ανοιγμα του κουτιου,γιατι δημιουργουνται επικινδυνοι μικροοργανισμοι.Το γαλα πρεπει να καταναλωθει εντος μηνος,το χαμομηλι Milupa Νομιζω ελεγε κατι παραπανω(2-3 μηνες,αν θυμαμαι καλα.)

Καλα το γαλα ουτε βδομαδα δεν παει που να το κρατησουμε μηνα!!Οσο το τσαι ενα μηνα περιπου με βγαζει.Οπως και να εχει ειτε εχει λαθος το σουπερ ειτε η μιλουπα ειτε εγω που δεν κοιταξα ημερομηνια ενω πρεπει να τα κοιταω παντου αυτα,συμασια εχει οτι το παιδι μου δεν επαθε κατι και ειναι καλα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...