Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα,

Εχω διδυμα και δεν ξερω τι καροτσι να παρω.Δεν θα θελα μπρος πισω αλλα πλαι πλαι.

Ενα που μου αρεσε αλλα ειναι πολυ ακριβο ειναι το bugaboo.Mηπως κανεις γνωριζει και κανενα site που να στοιχιζει φτηνοτερα?ή τι αλλλο μου προτεινετε?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα,

Εχω διδυμα και δεν ξερω τι καροτσι να παρω.Δεν θα θελα μπρος πισω αλλα πλαι πλαι.

Ενα που μου αρεσε αλλα ειναι πολυ ακριβο ειναι το bugaboo.Mηπως κανεις γνωριζει και κανενα site που να στοιχιζει φτηνοτερα?ή τι αλλλο μου προτεινετε?

Eμεις ειμαστε 6 μηνων και χρησιμοποιουμε το aria twin pegperego και μας εχει βολεψει.Ειναι ελαφρυ,στενο σε σχεση με αλλα για να χωραει σε πορτ παγκαζ,ασανσερ και πορτες αλλα ανετο για τα μωρα μεχρι στιγμης.Αυτο που αναφερεις δεν το χω δει,δεν ξερω.Το δικο μας ειναι πλαι πλαι και στοιχισε 350 ευρω...Καλες βολτες!

ysjfp2.png

Eμεις ειμαστε 6 μηνων και χρησιμοποιουμε το aria twin pegperego και μας εχει βολεψει.Ειναι ελαφρυ,στενο σε σχεση με αλλα για να χωραει σε πορτ παγκαζ,ασανσερ και πορτες αλλα ανετο για τα μωρα μεχρι στιγμης.Αυτο που αναφερεις δεν το χω δει,δεν ξερω.Το δικο μας ειναι πλαι πλαι και στοιχισε 350 ευρω...Καλες βολτες!

Aυτο το καροτσι ειχα κι εγω πριν 8 χρονια περιπου στα δικα μου διδυμα ...πολυ βολικο καροτσι και ανετο (το οτι συνεχιζει και πουλα τρελα μετα απο τοσα χρονια..κατι λεει ;) )

Το χρησιμοποιησαμε 2,5 χρονια γεματα και το χαρισα σ αλλη κοπελα μετα

Εμένα τα διδυμάκια είναι 3 μηνών και δεν έχω πάρει καρότσι ακόμα , αλλά και εγω για το aria twin pegperego σκέφτομαι, τα άλλα καρότσια είναι άβολα αν θές κάθε φορά να βγάζεις τα καθήσματα για να κλείσεις το καρότσι να το βάλεις στο αυτοκίνητο, σκεφτομαι την διαδίκασία... να βγάλεις τα μωρά απο το καρότσι να τα δέσεις στο καθήσματα αυτοκινήτου , να βγάλεις τα καθήσματα του καροτσιού , να κλείσεις το καρότσι και να σου πιάσει και όλο το πορτ μπαγάζ απο πάνω και αν είσαι και μόνη σου...:? ενώ το aria twin το κλείνεις και τελειώνει η υπόθεση. Ειδικά αν μεγαλώσουν τα δίδυμα θα θές κάτι βολικό.

• 2 weeks later...

Και εμεις ariatwin είχαμε για τα αγοράκια μας. Το κρατήσαμε βέβαια μόνο 18 μήνες καθώς οι νεαροί μετά ήθελαν μόνο να περπατάνε. Ωστόσο είμασταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση- άνοιγμα-κλείσιμο.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

καλημέρα... έχω το aria twin pegperego και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη, τα μωρά μου είναι 20 μηνών και οι ροδές από το καρότσι έχουν στραβώσει έτοιμες να φύγουν και αυτό γιατί είναι βάρους μέχρι 13 κιλά ανά κάθισμα, το καλάθι για ψώνια έχει σκιστεί και ο σκελετός έχει κάνει μια ελαφρά κλίση... δεν έχω υπέρβαρα παιδιά είναι 12 και 11 κιλά... τώρα ψάχνω απεγνωσμένα άλλο καρότσι μέχρι 20 κιλά ανά κάθισα + ότι θα ξανά πληρώσω καρότσι από την αρχή... τα λάθη πληρώνονται